reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Okej blue zapisuje :) strasznie mi sie tu podoba juz to pisalam nie raz ale uwielbiam wam :) troche cukru nie zaszkodzi nikomu :) a że najszczerszy to mozna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Blue aaa no to takie same u nas dawali w szpitalu!

U mnie poszły z 3 opakowania tych podkładów (w szpitalu miałam zapewnione) a później używałam tych największych podpasek Belli i nic nigdy mi nie ciekło... na noc wkładałam tylko dwie obok siebie i styka!

Podkładów na łóżko miałam kilka i leżą do dzisiaj... nie przydały mi się... a niby ciekło ze mnie BARDZO długo i mocno..

ja miaam i bella i absorgyn i dla mnie nie bylo róznicy :( wstrętnie sie czułam :( ale ja nienawidze podpasek i tego ustrojstwa i już od wieków w czasie @ używałam tamponów a po zakończeniu wkładek jak najcieńszych.
Teraz pewnie kupie ale tak z miesiac przed terminem porodu. zawsze mozna chlopa poprosić by poleciał do apteki ;) nie będę wcześniej.
mam zamiar dopiero w listopadzie zacząć wszystko wyciągać, prać i prasować. Wcześniej nie ma sensu bo sie zakurzy i będzie strasznie nieświeże.

Już widzę mojego, jak próbuje podpaski kupić :-D na pewno przyniósłby zupełnie coś innego niż potrzeba :-D nie wiem, czy on wkładkę od podpaski odróżnia...

ja też nienawidzę podpasek... oj będzie ciężko...

dziewczynki, a czy używałyście rożków? i czy jest jakaś różnica między usztywnianym a nieusztywnianym rożkiem?

Hahaha to mój często po podpaski mi latał i zawsze kupował tą firmę i rozmiar co używam! :-D ma nosa!

A tamponów nie używam bo nie nawidzę... brzuch mnie boli zbyt mocno w pierwszych dniach a to potęguję...

Malinka nigdy nie użyłam choć miałam dwa w domu..

moj jak pomylkowo moja walizka Pojechala do Belgii a nie zostala w Niemczech i mogla wrocić do mnie dopiero po dwoch dniach....a ja mialam tylko jedna jedyna podpaske w torebce to raniutko poleciał do sklepu i wrocil z takimi co zawsze uzywalam az mialam chwile zawachania czy ja mu mowiłam albo pisałam jakie?? Ale nie bo nie mialam pojecia jakie w sklepach tu były strzelił w 10 ;) i nawet lepiej bo kupił z promocji dwa opakowania w cenie jednego heheh pamietam jak dziś eeeeh piekne chwile :-D

Ja to samo ale zawsze mimo jak miałam tampona wkładka obowiązkowa też taka schiza :) bo się dygałam mimo wszystko

Wiecie, przejżałam sporo list wyprawkowych na innych forach ale tu na BB, no i dość mam aż mnie łepetyna rozbolała. Proszek do prania jakiś tam - 10 mam krytykuje 5 poleca, karuzela - 5 krytykuje ileś tam poleca, nawet ciężko mi wypośrodkować.. Co do kremów na odpażenia, ogolniekosmetykow kupie rozne i już. Nawet chyba ani jeden produkt nie był choć w 2/3 mam jednogłośnie polecony. Ale mam spisane wszystko jeszcze najwyżej podopisuje nazwy lekow na kolki itp. I pojade do apteki gdzie pracowalam to mi doradzą :) ale z tą głową nie żartuje aż łupie :nerd:

reklama
Dziewczynki....zakupione łóżeczko...wiem wiem...ze wcześnie...ale co tam....mama kupiła...bo teraz ma kase I zaszalała...jest kupione łózeczko--odbieramy we wtorek....I pościel....MAMAS&PAPAS z kolekcji UNCE UPON A TIME...jest pościel, do tego ochraniacz, no I jeszcze mama kupiła do tego kock z tej firmy...no zakochana jestem normlanie....całośc wyszła 750zł...nie wiem czy drogo czy tanio...ale to pierwsze dzidzi I nie chce oszczędzac:p
Poniżej zdjęcia z neta:)

images.jpgun.pngko.jpgoo.jpgłó.png

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 82
  • un.png
    un.png
    23,6 KB · Wyświetleń: 76
  • łó.png
    łó.png
    25,5 KB · Wyświetleń: 94