reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Okej blue zapisuje :) strasznie mi sie tu podoba juz to pisalam nie raz ale uwielbiam wam :) troche cukru nie zaszkodzi nikomu :) a że najszczerszy to mozna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Blue aaa no to takie same u nas dawali w szpitalu!

U mnie poszły z 3 opakowania tych podkładów (w szpitalu miałam zapewnione) a później używałam tych największych podpasek Belli i nic nigdy mi nie ciekło... na noc wkładałam tylko dwie obok siebie i styka!

Podkładów na łóżko miałam kilka i leżą do dzisiaj... nie przydały mi się... a niby ciekło ze mnie BARDZO długo i mocno..

ja miaam i bella i absorgyn i dla mnie nie bylo róznicy :( wstrętnie sie czułam :( ale ja nienawidze podpasek i tego ustrojstwa i już od wieków w czasie @ używałam tamponów a po zakończeniu wkładek jak najcieńszych.
Teraz pewnie kupie ale tak z miesiac przed terminem porodu. zawsze mozna chlopa poprosić by poleciał do apteki ;) nie będę wcześniej.
mam zamiar dopiero w listopadzie zacząć wszystko wyciągać, prać i prasować. Wcześniej nie ma sensu bo sie zakurzy i będzie strasznie nieświeże.

Już widzę mojego, jak próbuje podpaski kupić :-D na pewno przyniósłby zupełnie coś innego niż potrzeba :-D nie wiem, czy on wkładkę od podpaski odróżnia...

ja też nienawidzę podpasek... oj będzie ciężko...

dziewczynki, a czy używałyście rożków? i czy jest jakaś różnica między usztywnianym a nieusztywnianym rożkiem?

Hahaha to mój często po podpaski mi latał i zawsze kupował tą firmę i rozmiar co używam! :-D ma nosa!

A tamponów nie używam bo nie nawidzę... brzuch mnie boli zbyt mocno w pierwszych dniach a to potęguję...

Malinka nigdy nie użyłam choć miałam dwa w domu..

moj jak pomylkowo moja walizka Pojechala do Belgii a nie zostala w Niemczech i mogla wrocić do mnie dopiero po dwoch dniach....a ja mialam tylko jedna jedyna podpaske w torebce to raniutko poleciał do sklepu i wrocil z takimi co zawsze uzywalam az mialam chwile zawachania czy ja mu mowiłam albo pisałam jakie?? Ale nie bo nie mialam pojecia jakie w sklepach tu były strzelił w 10 ;) i nawet lepiej bo kupił z promocji dwa opakowania w cenie jednego heheh pamietam jak dziś eeeeh piekne chwile :-D

Ja to samo ale zawsze mimo jak miałam tampona wkładka obowiązkowa też taka schiza :) bo się dygałam mimo wszystko

Wiecie, przejżałam sporo list wyprawkowych na innych forach ale tu na BB, no i dość mam aż mnie łepetyna rozbolała. Proszek do prania jakiś tam - 10 mam krytykuje 5 poleca, karuzela - 5 krytykuje ileś tam poleca, nawet ciężko mi wypośrodkować.. Co do kremów na odpażenia, ogolniekosmetykow kupie rozne i już. Nawet chyba ani jeden produkt nie był choć w 2/3 mam jednogłośnie polecony. Ale mam spisane wszystko jeszcze najwyżej podopisuje nazwy lekow na kolki itp. I pojade do apteki gdzie pracowalam to mi doradzą :) ale z tą głową nie żartuje aż łupie :nerd:

reklama
Dziewczynki....zakupione łóżeczko...wiem wiem...ze wcześnie...ale co tam....mama kupiła...bo teraz ma kase I zaszalała...jest kupione łózeczko--odbieramy we wtorek....I pościel....MAMAS&PAPAS z kolekcji UNCE UPON A TIME...jest pościel, do tego ochraniacz, no I jeszcze mama kupiła do tego kock z tej firmy...no zakochana jestem normlanie....całośc wyszła 750zł...nie wiem czy drogo czy tanio...ale to pierwsze dzidzi I nie chce oszczędzac:p
Poniżej zdjęcia z neta:)

images.jpgun.pngko.jpgoo.jpgłó.png

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 75
  • un.png
    un.png
    23,6 KB · Wyświetleń: 72
  • łó.png
    łó.png
    25,5 KB · Wyświetleń: 87