reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

jak macie kase to czemu nie ;) a jak dzidzia nie bedzie chciala spac w lozeczku ;) hehea a materac tez w komplecie czy samo lozeczko? bo jak z materacem to cena okey powiedzmy ;))

reklama
Ja wczoraj skompletowałam swój laktator - sprawdziłam - ładnie ssie :-D jakieś części do butelek... i dzisiaj chyba wyciągnę ubranka posegreguję nieco...

no to est cena razem z materacem, tak nas Pani podliczyła...ale narazie kupimy bez mataeraca...wiec samo łózeczko, posciel I ochraniacz...nasmieszniejsze ze sama posciel droższa od łóżeczka:p...ale mama daje na to 600zł, wiec po weekendzie pojdziemy kupic:)

A ja musze wejsc jakos na dniach na wyprawki i pospisywac co musze kupic kosmetycznego do porodu po porodzie i kosmetyki dla ... A właśnie chyba będzie Mikołaj :) (ale nie potwierdzam) bo tu nie kupie tzn. Kupie ale wole w pl bo sie dogadam. Wejde jeszcze do innych miesiecy moze tez cos bedzie zebym powybierala to co najczesciej mamy polecaja bo tylko raz bede jeszcze do porodu w Pl.A jeszcze czy
te

Podpaski absogryn to istnieja ?? Bo chcialam sie zorientowac w cenie jak wyglada opakowanie ale tego wogole nie ma winternecie nic a nic :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ikasia no to pochwal się koniecznie później zdjęciami! :-D

Pustiszi a ja nawet nie wiem... próbowałam wygooglać co to za podpaski ale nie znalazło :-)

pustiszi sa absorgyny wszedzie co ty gadasz :))) hehe i na alegro i w necie, wgl to zem sie z vinga nei dogadala absoryny to u nas w szpitalu dawali a ja mialam bella roznicy nie bylo ;) a ja ciagle mialam na oczach podklady hartman takie cienkie ale pogmatwalam ;) to hartmany sa drogie bo chyba 2 zl za szt a nie obsorgyny absorgyny tttanie jak barszcz

prosze wpisac w google absorgyn i musi wyskoczyc. przecierz ammy takie same google

hehe no to super , jakie bys nie kupila takie zuzyjesz ;) ja kupilam teraz 8 paczek po 10 szt bo tyle mi zeszlo okolo z luska a na koniec krwawienia to juz tak jak bys miala okres to ja uzywalam zwykle podpaski a na noc nocne te troche dluzsze bo tylko przez 1.5 tygodnia sie lalo kranem ;)

Kurcze żeby sie człowiek nie wykrwawił:szok: kupie pol na pol i belle i absorgyn a jeszcze blue a czy potrzebne sa podkłady takie maty zeby poscieli nie wybrudzic czy te podpaski daja rade??? Bo ja sie wzielam za sporzadzanie listy :)

reklama
ja podklady tez sobie na lozko kladlam bonigdy nic nei wiadomo jak ci chlusnie w nocy czy cos lepiej miec a pozatym to dobre jak gdzies dzidzie u lekarza polozyc na przewijaki czy cos zeby nie zasiusial wszystkiego w kolo a chlopcy to przecierz wgl w gore sikaja ;) u nas w szpitalu byly takie podklady pod dupe zeby przescieradel nie pobrudzic ale wiadomo nie uniknie sie tego ja zapaskudzilam cale ;( mialam wywalone czy krew czy nie krew szpital wkoncu nie ? a ja kobieta z rozdarta pupa ;( ja wgl kupilam 2 paczki takich podkladów z panda czyli lacznie 20 szt.

Do góry