reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja wczoraj skompletowałam swój laktator - sprawdziłam - ładnie ssie jakieś części do butelek... i dzisiaj chyba wyciągnę ubranka posegreguję nieco...
lkasia
Fanka BB :)
no to est cena razem z materacem, tak nas Pani podliczyła...ale narazie kupimy bez mataeraca...wiec samo łózeczko, posciel I ochraniacz...nasmieszniejsze ze sama posciel droższa od łóżeczka...ale mama daje na to 600zł, wiec po weekendzie pojdziemy kupic
P
Pustiszi
Gość
A ja musze wejsc jakos na dniach na wyprawki i pospisywac co musze kupic kosmetycznego do porodu po porodzie i kosmetyki dla ... A właśnie chyba będzie Mikołaj (ale nie potwierdzam) bo tu nie kupie tzn. Kupie ale wole w pl bo sie dogadam. Wejde jeszcze do innych miesiecy moze tez cos bedzie zebym powybierala to co najczesciej mamy polecaja bo tylko raz bede jeszcze do porodu w Pl.A jeszcze czy
te
Podpaski absogryn to istnieja ?? Bo chcialam sie zorientowac w cenie jak wyglada opakowanie ale tego wogole nie ma winternecie nic a nic
te
Podpaski absogryn to istnieja ?? Bo chcialam sie zorientowac w cenie jak wyglada opakowanie ale tego wogole nie ma winternecie nic a nic
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ikasia no to pochwal się koniecznie później zdjęciami!
Pustiszi a ja nawet nie wiem... próbowałam wygooglać co to za podpaski ale nie znalazło :-)
Pustiszi a ja nawet nie wiem... próbowałam wygooglać co to za podpaski ale nie znalazło :-)
pustiszi sa absorgyny wszedzie co ty gadasz )) hehe i na alegro i w necie, wgl to zem sie z vinga nei dogadala absoryny to u nas w szpitalu dawali a ja mialam bella roznicy nie bylo a ja ciagle mialam na oczach podklady hartman takie cienkie ale pogmatwalam to hartmany sa drogie bo chyba 2 zl za szt a nie obsorgyny absorgyny tttanie jak barszcz
prosze wpisac w google absorgyn i musi wyskoczyc. przecierz ammy takie same google
prosze wpisac w google absorgyn i musi wyskoczyc. przecierz ammy takie same google
P
Pustiszi
Gość
O matko bluelovi :*
w zyciu bym nie znalazla bo ja wpisuje Absogryn i nic a zamienić trzeba na Absorgyn
w zyciu bym nie znalazla bo ja wpisuje Absogryn i nic a zamienić trzeba na Absorgyn
hehe no to super , jakie bys nie kupila takie zuzyjesz ja kupilam teraz 8 paczek po 10 szt bo tyle mi zeszlo okolo z luska a na koniec krwawienia to juz tak jak bys miala okres to ja uzywalam zwykle podpaski a na noc nocne te troche dluzsze bo tylko przez 1.5 tygodnia sie lalo kranem
P
Pustiszi
Gość
Kurcze żeby sie człowiek nie wykrwawił kupie pol na pol i belle i absorgyn a jeszcze blue a czy potrzebne sa podkłady takie maty zeby poscieli nie wybrudzic czy te podpaski daja rade??? Bo ja sie wzielam za sporzadzanie listy
reklama
ja podklady tez sobie na lozko kladlam bonigdy nic nei wiadomo jak ci chlusnie w nocy czy cos lepiej miec a pozatym to dobre jak gdzies dzidzie u lekarza polozyc na przewijaki czy cos zeby nie zasiusial wszystkiego w kolo a chlopcy to przecierz wgl w gore sikaja u nas w szpitalu byly takie podklady pod dupe zeby przescieradel nie pobrudzic ale wiadomo nie uniknie sie tego ja zapaskudzilam cale ;( mialam wywalone czy krew czy nie krew szpital wkoncu nie ? a ja kobieta z rozdarta pupa ;( ja wgl kupilam 2 paczki takich podkladów z panda czyli lacznie 20 szt.