reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

jak macie kase to czemu nie ;) a jak dzidzia nie bedzie chciala spac w lozeczku ;) hehea a materac tez w komplecie czy samo lozeczko? bo jak z materacem to cena okey powiedzmy ;))

reklama
Ja wczoraj skompletowałam swój laktator - sprawdziłam - ładnie ssie :-D jakieś części do butelek... i dzisiaj chyba wyciągnę ubranka posegreguję nieco...

no to est cena razem z materacem, tak nas Pani podliczyła...ale narazie kupimy bez mataeraca...wiec samo łózeczko, posciel I ochraniacz...nasmieszniejsze ze sama posciel droższa od łóżeczka:p...ale mama daje na to 600zł, wiec po weekendzie pojdziemy kupic:)

A ja musze wejsc jakos na dniach na wyprawki i pospisywac co musze kupic kosmetycznego do porodu po porodzie i kosmetyki dla ... A właśnie chyba będzie Mikołaj :) (ale nie potwierdzam) bo tu nie kupie tzn. Kupie ale wole w pl bo sie dogadam. Wejde jeszcze do innych miesiecy moze tez cos bedzie zebym powybierala to co najczesciej mamy polecaja bo tylko raz bede jeszcze do porodu w Pl.A jeszcze czy
te

Podpaski absogryn to istnieja ?? Bo chcialam sie zorientowac w cenie jak wyglada opakowanie ale tego wogole nie ma winternecie nic a nic :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ikasia no to pochwal się koniecznie później zdjęciami! :-D

Pustiszi a ja nawet nie wiem... próbowałam wygooglać co to za podpaski ale nie znalazło :-)

pustiszi sa absorgyny wszedzie co ty gadasz :))) hehe i na alegro i w necie, wgl to zem sie z vinga nei dogadala absoryny to u nas w szpitalu dawali a ja mialam bella roznicy nie bylo ;) a ja ciagle mialam na oczach podklady hartman takie cienkie ale pogmatwalam ;) to hartmany sa drogie bo chyba 2 zl za szt a nie obsorgyny absorgyny tttanie jak barszcz

prosze wpisac w google absorgyn i musi wyskoczyc. przecierz ammy takie same google

hehe no to super , jakie bys nie kupila takie zuzyjesz ;) ja kupilam teraz 8 paczek po 10 szt bo tyle mi zeszlo okolo z luska a na koniec krwawienia to juz tak jak bys miala okres to ja uzywalam zwykle podpaski a na noc nocne te troche dluzsze bo tylko przez 1.5 tygodnia sie lalo kranem ;)

Kurcze żeby sie człowiek nie wykrwawił:szok: kupie pol na pol i belle i absorgyn a jeszcze blue a czy potrzebne sa podkłady takie maty zeby poscieli nie wybrudzic czy te podpaski daja rade??? Bo ja sie wzielam za sporzadzanie listy :)

reklama
ja podklady tez sobie na lozko kladlam bonigdy nic nei wiadomo jak ci chlusnie w nocy czy cos lepiej miec a pozatym to dobre jak gdzies dzidzie u lekarza polozyc na przewijaki czy cos zeby nie zasiusial wszystkiego w kolo a chlopcy to przecierz wgl w gore sikaja ;) u nas w szpitalu byly takie podklady pod dupe zeby przescieradel nie pobrudzic ale wiadomo nie uniknie sie tego ja zapaskudzilam cale ;( mialam wywalone czy krew czy nie krew szpital wkoncu nie ? a ja kobieta z rozdarta pupa ;( ja wgl kupilam 2 paczki takich podkladów z panda czyli lacznie 20 szt.

Do góry