reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

ja mysle ze ze 3 sztuki chyba wystarcza na przepierke a myle dziecko nie ubrudzi ci przecierz skarpetek po jednym razie nozki sie takie male nie brudza ;)i patrz zeby nie mialy za ciasnych gumek bo lusia miala za ciasne, dostala i musialam kupowac luzniejsze ;(wiadomo ze dzidzi ma pulchne nozki a oni takie skarpetki szyja ze koniec... i na zime to by sie przydaly nawet troche wieksze :0 bo jak nagola nozke zalozysz np spioszki a na to skarpetki to zeby nie sciskaly ;)

ale moze i tyle co vinga napisala bo przecierz w zime sie tak czesto prania nie robi , ja sie zasugerowalam tym ze w lato codziennie pralam i na balkon a w zime rzeczywiscie moze byc gorzej hehe ;) to moze i z 6 par

reklama
Nieprawda... ja rodziłam zimą i pranie robiłam co 2 dzień... mały ulewał, i niemal zawsze siusiał przy przewijaniu więc przebierałam go po pare razy dziennie... Nie było szans inaczej a ubranek miałam sporo...

A co do skarpet to mi wystarczyły 2 pary... przecież one się nie brudzą... dopiero jak dziecko zaczyna chodzić to zaczyna się jazda! :-D Mamy teraz z 10 i brakuję momentami... ale dokupie dopiero na zimę cieplejsze z ABSami.

ale jak tu się oprzec I nie kupowac:p
no nie? hehehe. też czasem chodzę po sklepach i tak korci człowieka żeby coś kupić, jakieś cudeńko

z tym zmienianiem ciuszków to też zależy od dziecka. jak ulewa to bardzo często się zmienia ciuszki. my robiliśmy pranie raz - góra dwa razy w tygodniu. mały nie ulewał, siusiu bez pampka zdarzyło się dosłownie ze 3 razy. a że ciuszków było sporo to ekonomicznie czekałam, aż będzie ich więcej do prania :) teraz częściej pierzemy bo Nataniel jakby brud przyciągał, a to banana sobie na spodniach rozgniecie albo obleje piciem

hej dziewczynki:) jeszcze raz się witam, jestem tu nowa:)
polecicie jakieś wózki? na razie się rozglądam ale bym chciała wybrać już jakiś a w październiku zamówić:)))

ja się o do wózków dalej zastanawiam...albo będzie to x-lander xa albo maxi cosi mura 4...I ciągle się zastanawiam I dalej nie wiem...mąż jest bardziej za x-landerem ze względu na bardziej zabudowaną spacerówke:)

Ja dzisiaj oglądałam z mężem wózki w smyku i wiem ze kupujemy X-lander x-move Widziałam też X-Q ale tragedia... rączka na tej regulacji jest jakaś taka "machająca się"... Move nam się bardzo podoba.

Fifka przeczytaj sobie opinie o tym x-move..bo nie są za dobre...my dlatego własnie decydujemy sie na starszy model x-a...

co to wózków .. to przy córkach miałam starszy model WÓZEK TAKO NATALIE 2 W 1 (3414255576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o taki tylko czerwono granatowy , teraz rzy kolejnej ciazy marzyło mi sie miec wieksza gondole .. skretne kółka lekki, i wybrałam taki

Wózek Chicco Trio Enjoy Fun 3w1 +GRATIS WA-WA (3417475526) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wkoloze pistacjowym jakby i szarym ..

jest lekki .. ma duza gondole , kółka skretne .. i wgl podoba mi sie .:)

Kupiłam go uzywanego za 290 zł .. poniewaz .. nie było do niego fotelika samochodowego ... i dlatego tak tanio a nprawde w super stanie!!!

Ja fotelik kupiłam uzywany za 50 zł chico.. dlaczego.. owszem zalezy mi na bezpieczenstwie dziecka .. no ale jezeli ja uzyje tylko fotelika na powrót do domu taxi gdzie szpital mam 3 przystanki autobusem wiec wydaje mi sie to bez sensu :p

Załoze galerie i pokaze wamco juz posiadam dl maluszka :)

reklama
Kajtek ja mam niemal identyczne Tako po synku! Zadowolona jestem na ekstremalne trasy i zimą ale teraz szukam nowego na lato...

Ikasia a tu mnie zaciekawiłaś bo faktycznie opini nie czytałam! Na razie tylko "macałam" w sklepie i X-Q zupełnie mi nie podpasował... Dzięki za ostrzeżenie.

Do góry