reklama
Fifka co do chusteczek to każdą jedną paczkę obejrzałam z 15 razy nie widze tej daty!!! Ja nie wiem,mężowi kazałam szukać no nie ma . jest z boku coś wybite 2015 11.30 cos takiego. ja teraz mam schizy ze moze te chustki beda po terminie jak zaczne je uzywac
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie wiem kogo noszę pod sercem, ale jak będzie dziewczynka to naprawdę niewiele do kupienia mi zostaje. Jak chłopiec-to dochodzą ciuszki.
malinka1984
Fanka BB :)
A co myślicie o kupowaniu wyprawki - mega/super/hiper itp. pak na allegro? dużo ludzi wystawia, tylko teraz jak patrzę są takie bardziej wiosenno-letnie
vinga89
mamusia syneczków
malinka, ja nie kupowałabym tych mega pak na allegro, nie wiesz w jakim stanie faktycznie ciuszki są. lepiej iść do lumpexu, tam chociaż widzisz na żywo ubranka.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Blanka jesli jest takie coś to znaczy że chusteczki są ważne do 2015 roku! One z reguły mają długą ważność, ale w promocjach zdarza się ze mają tylko po pare miesięcy bo sklep się ich wyzbywa.
Malinka ja jestem na nie... Chyba że sa naprawdę tanie... ja raz kupiłam i połowa z nich była nie do użytku...fakt że jak sobie wyliczyłam ile za sztukę (z tych które się nadawały) to tanio wyszło, ale jednak wór wrzuciłam do PCK...
Co do domu, to my nie mieszkamy z teściami. Mamy wszytko oddzielne - nawet bramkę i swoje podwórko. Oni tylko mieszkają obok. Na początku strasznie irytowali a teraz cieszę się ze są... Jak siedzę sama w domu jest u kogo herbate wypić czy gębę otowrzyć...
Malinka ja jestem na nie... Chyba że sa naprawdę tanie... ja raz kupiłam i połowa z nich była nie do użytku...fakt że jak sobie wyliczyłam ile za sztukę (z tych które się nadawały) to tanio wyszło, ale jednak wór wrzuciłam do PCK...
Co do domu, to my nie mieszkamy z teściami. Mamy wszytko oddzielne - nawet bramkę i swoje podwórko. Oni tylko mieszkają obok. Na początku strasznie irytowali a teraz cieszę się ze są... Jak siedzę sama w domu jest u kogo herbate wypić czy gębę otowrzyć...
vinga89
mamusia syneczków
ja mieszkam z teściami, mamy osobne wejścia ale w środku dom już nie jest przegrodzony więc często się mijamy. często mnie irytuje jak np. zostawią jakieś swoje rupiecie przed naszym wejściem, jakby to jakiś zsyp śmieci był albo mi okna na moim korytarzu pootwierają, a ja sobie tego nie życzę :/ no zgrzyty są, nie ukrywam
reklama
vinga89
mamusia syneczków
na początek 6 par wystarczy takich malutkich, potem większe będziesz kupować my teraz dość dużo zużywamy skarpet, bo mały jest mistrzem w brudzeniu się