malinka1984
Fanka BB :)
Dziewczyny, może głupie pytanie, ale ja w ogóle nie mam do czynienia z małymi dziećmi... jak się takiego malucha ubiera do domu w zimie? mamy dość ciepło bo blok, sami często zimą chodzimy w spodniach dresowych + krótki rękaw
czego ja będę najbardziej potrzebowała? oglądałam wczoraj bodziaki bez nóżek z krótkim rękawkiem i się zastanawiam, czy na zimę będę takich potrzebować, czy to się pod pajaca zakłada?
wybaczcie niewiedzę, świeżynka ze mnie :-)
a i kupiłam takie ciepłe spodenki z weluru i jedne takie niby ogrodniczki (nie wiem, jak to się nazywa)
w ogóle Ikasia, byś pokazała, co kupiłaś
a co do skarpetek - to się zastanawiam, czy nie poczekać bo teraz takie leciutkie tylko widziałam, a na zimę chyba trzeba cieplejszych...
czego ja będę najbardziej potrzebowała? oglądałam wczoraj bodziaki bez nóżek z krótkim rękawkiem i się zastanawiam, czy na zimę będę takich potrzebować, czy to się pod pajaca zakłada?
wybaczcie niewiedzę, świeżynka ze mnie :-)
a i kupiłam takie ciepłe spodenki z weluru i jedne takie niby ogrodniczki (nie wiem, jak to się nazywa)
w ogóle Ikasia, byś pokazała, co kupiłaś
a co do skarpetek - to się zastanawiam, czy nie poczekać bo teraz takie leciutkie tylko widziałam, a na zimę chyba trzeba cieplejszych...