reklama
vinga89
mamusia syneczków
Klaudia, każda kupuje od kiedy chce ja w pierwszej ciąży kupowałam po trochu od początku ciąży.
wiem wiem, a jak pózniej sie okaze ze jednak inna plec? a kupujecie ciuszki czy bardziej takie inne rzeczy? w sumie to mozna po trochu kupowac bo potem to trzeba wydac sporo kasy. Chyba i ja sie wybiore w poniedziałek po wizycie
P
Pustiszi
Gość
Każda kupuje kiedy i co chce ... Ja mam teraz możliwość więc to robie mimo że jestem "pierworódką"
vinga89
mamusia syneczków
na początku to takie unisexy lepiej kupować, skoro płci się nie zna. dla maluchów pełno takich rzeczy.
ja wolałam od początku powoli wszystko kompletować niż później na łeb na szyję latać po sklepach. a też nie wiadomo jak się człowiek będzie czuł później.
ja wolałam od początku powoli wszystko kompletować niż później na łeb na szyję latać po sklepach. a też nie wiadomo jak się człowiek będzie czuł później.
Anisen
kochamy Cię mocno
jestem zdania ze kupować ale bez opcji na hura, bo już muszę mieć, teraz natychmiast itp. Jak cos fajnego zobaczycie , cos Wam sie spodoba, jakies przeceny to dlaczego nie Kupić i sie cieszyć ) ale nie kupować byle było kupione bo ... potem zobaczycie cos fajniejszego np a pamiętejcie o tym ze takie małe to wyrasta szybko.
P
Pustiszi
Gość
Dokładnie też tak uważam, jak ktoś na 100% jest pewny że w grudniu będzie się dobrze czuł proszę bardzo... A pomijając zakupy nie lubie słowa pierworódka nie wiem czemu ...
lkasia
Fanka BB :)
Ja kupuje juz teraz pomalutku, zeby pozniej nie być w czarnej du***...oczywiscie zakladam ze dzidiz sie urodzi w styczniu...ale co zrobie jak to będzie wczesniej I sie okaze ze nic nie jest gotowe/? zwlaszcza ze teraz to juz taki bardziej bezpieczny okres ciązy...
Ałóżeczko znalzłam w Smyku...wiem ze to nie jets tani sklep, ale kolezanka ma tam zniżkę 20%, wiec suma sumarum wyjdzie całkiem oki
Ałóżeczko znalzłam w Smyku...wiem ze to nie jets tani sklep, ale kolezanka ma tam zniżkę 20%, wiec suma sumarum wyjdzie całkiem oki
reklama
diablica3010
mama na cały etat
wejde na grupe ale moze jutro bo dzis to juz bardzo sił nie mam....ale napisze napewno