reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

a to nie za wczesnie na zakupy? mamy które juz rodziły to normalne ze maja rzeczy po starszakach, a pierworódki juz kupują?

reklama
wiem wiem, a jak pózniej sie okaze ze jednak inna plec? a kupujecie ciuszki czy bardziej takie inne rzeczy? w sumie to mozna po trochu kupowac bo potem to trzeba wydac sporo kasy. Chyba i ja sie wybiore w poniedziałek po wizycie

na początku to takie unisexy lepiej kupować, skoro płci się nie zna. dla maluchów pełno takich rzeczy.
ja wolałam od początku powoli wszystko kompletować niż później na łeb na szyję latać po sklepach. a też nie wiadomo jak się człowiek będzie czuł później.

jestem zdania ze kupować ale bez opcji na hura, bo już muszę mieć, teraz natychmiast itp. Jak cos fajnego zobaczycie , cos Wam sie spodoba, jakies przeceny to dlaczego nie ;) Kupić i sie cieszyć :)) ale nie kupować byle było kupione bo ... potem zobaczycie cos fajniejszego np a pamiętejcie o tym ze takie małe to wyrasta szybko.

Dokładnie też tak uważam, jak ktoś na 100% jest pewny że w grudniu będzie się dobrze czuł proszę bardzo... A pomijając zakupy nie lubie słowa pierworódka nie wiem czemu ...

Ja kupuje juz teraz pomalutku, zeby pozniej nie być w czarnej du***...oczywiscie zakladam ze dzidiz sie urodzi w styczniu...ale co zrobie jak to będzie wczesniej I sie okaze ze nic nie jest gotowe/? zwlaszcza ze teraz to juz taki bardziej bezpieczny okres ciązy...

Ałóżeczko znalzłam w Smyku...wiem ze to nie jets tani sklep, ale kolezanka ma tam zniżkę 20%, wiec suma sumarum wyjdzie całkiem oki:)

reklama
Do góry