reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Mój Konrad już od 2-3 miesięcy nie miał butelki w ustach.. Tak samo jak MM bo on pije tylko krowie mleko z normalnych szklanek i kubków więc ja swoje te butelki TT schowałam (miałam dwie i w zupełności wystarczały) Nie są zbyt ładne, tym bardziej że ogólnie butelki TT są takie matowe i "cienkie" ale przejdzie... kupie najwyżej z jedną nową jak coś no i zestaw smoczków bo mi jakoś nie smacznie dawać drugiemu coś co Konrad miał w buzi...

reklama
mój wczorajszy zakup zaraz po wyjsciu od zakaźnika....choć i tak miałam w planach jakis zakup dla kropa bo wy mnie tu dołujecie kazda coś ma a ja w polu...za lasem na dodatek..więc tadam

2mzi2qd.jpg

15ocieh.jpg

mam schowane nowe smoki :) bo jedyneczki miałam od dużych butelek ale do razu wymieniłam je na takie szybkoprzepływowe, więc nic nie kupuję :) leżą nowiutkie
diablica, ale sliczny misio :)

Diablica cudny!!!
Ja też nie kupuję. Mam po córci w ogóle nie używane, więc jeśli coś to się przydadzą.

Diablica śliczne ubranko:)

do mnie dzisiaj dotarł wkoncu mój sterylizator...w sumie kobieta która go sprzedawała na allegro powinna dostać negatyw, bo sprzedawała go jakos sterylizator TT...a to nie jest TT...no ale nic...ważne ze jest...działa...jest na 6 butelek...oczywiscie tyle nie będę miała, ale w sumie nie załuję, bo dałam za niego 25zł...chociaz juz zauważyłam ze to działa na zasadzie parownika poprostu....

Dzisiaj o 17 przychodzi stolarz...z komodą gotową dla maleństwa...będę mogła wkoncu poukładać już cześć rzecyz, bo narazie pokoj dziecka wygląda jak pobojowisko....od 6 sierpnia zaczynamy malowanie...no I trzeba zamówić spaniel jakieś...a moja mama jak wróci chce już zamówić łóżeczko dla dziecka...ale zastanawiam sie czy to nie za wczesnie...

reklama
Dziablica super śliczne ;)

ja podkupiłam troszke ubranek ale jeszcze kilka grubszych rzeczy musze zakupić :) i zostanie mi tylko wyprawka bezubraniowa czyli też jestem w poluuu uuuh :(

Do góry