reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

dziewczynki..mam pytanko..bo widziałam dzisiaj w sklepie butelki antykolkowe dr.brown...któaś z Was je stosowała...cena dośc wysoka, ale moze warto w taka jedną zainwestować...kupiłam dzisiaj jadna z Tommy Tippe bo była promocja po 19.99...I moze taka wystraczy??

reklama
jak bedziesz karmic piersia to zadna nie potrzebna a moze tylko jedna malutka wrazie jak bys musiala tam odciagnac mleko i gdzies wyjsc albo na herbatke koperkowa

Ha, a ja dziś dostałam od matki obiecanego banana :D Ten długi wałek wypełniony granulatem :D
Oczywiście inny niż chciałam (bo chciałam ten w kształcie C a mam prosty), ale dłuuuugi jak cholera (3m) i nie wiem jak się w łózku z nim zmieścimy :D Jak się z nim położyłam to już nie było miejsca dla M :D A łóżko 180x200 :D hahahahaha

Mama ma sklep ortopedyczny i zamówiła w hurtowni żeby jej uszyli :D A jak pani zapytała jaka długość, to słyszałam jak mama mówiła "nie wiem, chyba długi" To zaszalelli :D

dziewczynki..mam pytanko..bo widziałam dzisiaj w sklepie butelki antykolkowe dr.brown...któaś z Was je stosowała...cena dośc wysoka, ale moze warto w taka jedną zainwestować...kupiłam dzisiaj jadna z Tommy Tippe bo była promocja po 19.99...I moze taka wystraczy??

z tego co wiem, to są chyba najlepsze antykolkowe butelki. mają bardzo dużo dobrych opinii. jedną można kupić.

ogólnie co do butli to polecam kupować na allegro, są o wiele tańsze niż w sklepach.

mi też już poducha potrzebna do spania. a ciągle gonię mojego żeby mi zakupił

No, to banan ma już właściciela... M sobie go zawłaszczył i siedzi opierając o niego :D Miałam Ci ja banana heh...

Ale ja za to zrobiłam sobie dziś dobrze :) Nie tak jak myślicie świntuszki :p Jako że miałam z tymi cycuchami problem i puchły i bolały... lakarka kazała mi kupić stanik bezszwowy. I kupiłam :) Kasy nie mamy na nic, gaz nam chcą wyłączyć, ale chrzanię to, cycki muszą mieć wygodę. I czuję jak bym nic na sobie nie miała taki idealny :) I już do karmienia :) Bosko.

reklama
Salli, te staniki do karmienia są naprawdę wygodne. ja dopóki mi pokarm nie zniknął to tylko w takich chodziłam. a potem jak będziesz kupować to trzeba pamiętać, że musi się tam jeszcze wkładka laktacyjna zmieścić. więc trochę większy musi być ;)

Do góry