reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
kurcze ja nie mam nikogo :( sama z dwójka latałam : zakupy, sanki, szczepienia, wizyty u lekarzy itp. moja kinga będzie już miała 4 latka :) rany jak ten czas leci. A kubuś ponad 2 ;) nie utrzyma tego tałatajstwa w domu.

a co do zakupów własnie dostałam info od znjomej ze mi pożyczy elastyczną od stycznia , tylko lekko używaną ;) bo jej sie nie przydała a sprzedawać nie chce. Jak mi będzie pasowała to sobie kupię swoją nową. Czad jaka super opcja mi sie trafiła :))

Mam pytanie, bo akurat jest u nas wyprzedaż cieplejszych rzeczy w sklepie. Czy dla takich maluszków warto kupować sweterki czy cieplejsze spodenki? Czy wystarczą mi pajace, kaftaniki i rajstopki?

na wyscia na pewno ciepleksze zeczy sie przydadzą :)) Nie wiem jak macie w domu ale trzeba będzie do lekarza iść, na spacer itp to wtedy sie zaloży. Ale nie jakies duże ilości, 2 pary spodenek, jeden sweterek rozpinany albo jakis cieplutki dresik. Byle nie dzinsowe ;)

Spodenek to z 2 pary wystarczą... Bluzy są fajne bo nawet te na 56 rozmiar dziecko ponosi dłużej i ja z nich korzystałam, ale też nie trzeba więcej niż 1-2 sztuki...

i popieram Anisen Jeansowe rzeczy to STRASZNY KIT!! Miałam tylko jedne ala'jeansowe spodenki które dało się założyć bo były cieniutkie i miękkie ale tak wszytko to jest do bani...

Ostatnia edycja:
Dzięki :)

myślałam o jakiś dresowych/welurkowych/polarkowych itp.
dobrze też myślę, że wszystko z kapturem to kit? mam na myśli bluzy itp bo nie oczywiście kombinezon. bo jak w tym dziecko położyć?!

aj aż mnie boli jak pomyślę o rzeczach zapinanych na plecach, chyba bez mózg je wymyślił. miałam kilka takich,mały ani razu na sobie ich nie miał. spodenek dżinsowych malutkich miałam chyba 2 pary i zakładałam je na wyjścia. są naprawdę fajne, na luźną gumę, luźne nogawki. na co dzień dresowe, welurowe takie cieniutkie. ubóstwiam welurowe spodenki z H&m z szeroką gumą. mam chyba z 7 różnych kolorów.

reklama
Do góry