Dziś kupiłam kojec motherhood. Czy ktoś ma, UŻYWA, JESTEŚCIE Z NIEGO ZADOWOLONE? dokładnie taki MOTHERHOOD KOJEC Poduszka kobiet w ciąży 2x gratis (3393813969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
P
Pustiszi
Gość
Fifka te staniki są rewelacyjne kiedyś kpiłam jeden i zaraz kupiłam dodatkowe 3 kolory
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Gocha właśnie muszę taką kupić... ;-) Zaraz mam urodziny to już wiem co chce od męża!
Pastiszi noooo!! Boskie są...ja mam duży biust bo noszę miseczkę D... i bałam się że będą mi słabo trzymać piersi (nie lubie miekkich staników) ale ten jest naprawdę rewelacyjny! No i tym bardziej że do karmienia będzie dobry bo tych typowych do karmienia nie lubie choć nosiłam imam jeszcze 3 sztuki.
Pastiszi noooo!! Boskie są...ja mam duży biust bo noszę miseczkę D... i bałam się że będą mi słabo trzymać piersi (nie lubie miekkich staników) ale ten jest naprawdę rewelacyjny! No i tym bardziej że do karmienia będzie dobry bo tych typowych do karmienia nie lubie choć nosiłam imam jeszcze 3 sztuki.
malinka1984
Fanka BB :)
vinga89
mamusia syneczków
malinka, kocyk bossski
Fifka, ja też przy karmieniu bez fiszbin nosiłam ale takie specjalne do karmienia, z odpinanymi miseczkami
Fifka, ja też przy karmieniu bez fiszbin nosiłam ale takie specjalne do karmienia, z odpinanymi miseczkami
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Vinga no ja właśnie też takie mam... 3 pary ale te sportowe też się super nadają
Malinka śliczny ten kocyk!!
No i meża namówiłam na tą poduszkę
PODUSZKA WALEK 190cm! ROGAL, DO KARMIENIA+gratis (3375445469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wole chyba prostą a nie w literkę C bo sobie ją wygnę jak uważam. :-)
A i pokaże wam bluzki jakie teraz noszę (kupowałam przy ciąży z Konradem) są tanie i naprawdę fajne! Polecam!
K04 Śliczna bluzka ciążowa na każdą okazję KOLORY (3384828575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Takie mam dwie - Czarno różową i Granatowo białą.
Bawełniana tunika bluzka ciążowa na brzuszek K03 (3348245854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Taką różową i Foletową
I jeszcze dwie wiązane pod biustem ale nie mogę takich znaleźć :-(
Malinka śliczny ten kocyk!!
No i meża namówiłam na tą poduszkę
PODUSZKA WALEK 190cm! ROGAL, DO KARMIENIA+gratis (3375445469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wole chyba prostą a nie w literkę C bo sobie ją wygnę jak uważam. :-)
A i pokaże wam bluzki jakie teraz noszę (kupowałam przy ciąży z Konradem) są tanie i naprawdę fajne! Polecam!
K04 Śliczna bluzka ciążowa na każdą okazję KOLORY (3384828575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Takie mam dwie - Czarno różową i Granatowo białą.
Bawełniana tunika bluzka ciążowa na brzuszek K03 (3348245854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Taką różową i Foletową
I jeszcze dwie wiązane pod biustem ale nie mogę takich znaleźć :-(
co do kojca mother hood to mialam i sprzedalam do spania i w ciazy i po porodzie rewelacja ale do karmiania jak dla mnie porazka wolalam karmic na lezaco a pożniej jak doszlam do sb normalnie na siedzaca , dziecko na podusi, a pozniej to mi słuzylo tylko i wylacznie jako podpurka zeby lucja z luzka sie nie wykopyrdnela bo karmilam ja raz tej raz z tej w nocy piersi ..heh a tez bylam napalona strasznie na to ;( i wywalil moj M 160 zl w zmyku a sprzedalam za 80zl
Fifka gdzie mozna kupic takie staniczki??
Fifka gdzie mozna kupic takie staniczki??
Jej, zapomniałam o istenieniu tego wątku Grubo z zakupami widzę , każda z nas juz ruszyła Ja poza wózkiem, poscielą do łóżeczka i przewijakiem mam juz wszystko W tym miesiacu planuje zakupic ten komplet poscieli z Mamo Tato
Chciałam sie podzielic taka informacją z dziewczynami które moze nie wiedzą . otóż w rossmanie sa promocje na chusteczki nawilzone! Ja zakochana po uszy jestem w nivea Fresh&Pure Po Natanielu mi zostało/ I musze Wam powiedziec ,ze są to w sumie chyba najdroższe chusteczki u nas . jedna paczka ok 11, 12zl a ja kupilam dzis czteropak za 24,90 Są tez pampersa i wiele innych, wiekszosc w czteropakach rzecz jasna!
Chciałam sie podzielic taka informacją z dziewczynami które moze nie wiedzą . otóż w rossmanie sa promocje na chusteczki nawilzone! Ja zakochana po uszy jestem w nivea Fresh&Pure Po Natanielu mi zostało/ I musze Wam powiedziec ,ze są to w sumie chyba najdroższe chusteczki u nas . jedna paczka ok 11, 12zl a ja kupilam dzis czteropak za 24,90 Są tez pampersa i wiele innych, wiekszosc w czteropakach rzecz jasna!
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Bluelovi które? Te do karmienia czy sportowe? Do karmienia kupiłam 2 na allegro a jeden w sklepie (chyba w Auchan) ale te z Allegro choć tańsze fajniejsze jakościowo! (kupuje się o rozmiar większy niż teraz nosisz) A sportowe ja kupowałam na ryneczku ;-) ale i na allegro są.
Ja na razie nie zapatrzam się w kosmetyki czy chusteczki... jest sporo czasu a po co to ma leżeć i tracić daty ważności? Dla mnie chusteczki najfajniejsze są Dady a dla noworodka Pampers :-)
Ja na razie nie zapatrzam się w kosmetyki czy chusteczki... jest sporo czasu a po co to ma leżeć i tracić daty ważności? Dla mnie chusteczki najfajniejsze są Dady a dla noworodka Pampers :-)