reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Gocha właśnie muszę taką kupić... ;-) Zaraz mam urodziny to już wiem co chce od męża!

Pastiszi noooo!! Boskie są...ja mam duży biust bo noszę miseczkę D... i bałam się że będą mi słabo trzymać piersi (nie lubie miekkich staników) ale ten jest naprawdę rewelacyjny! No i tym bardziej że do karmienia będzie dobry bo tych typowych do karmienia nie lubie choć nosiłam imam jeszcze 3 sztuki.

Gocha, ja dopiero zamówiłam i odbieram w poniedziałek :) Ale już się napaliłam na tego banana ;) bo podobno jest bosko na nim spać, a i potem się przydaje

Podoba mi się ten rogal, chyba też niedługo sobie takiego sprawię :)

przyszedł mój kocyk boski jest

DSC00068.jpg

Załączniki

• DSC00068.jpg
    DSC00068.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 51
malinka, kocyk bossski :)
Fifka, ja też przy karmieniu bez fiszbin nosiłam ale takie specjalne do karmienia, z odpinanymi miseczkami :)

Vinga no ja właśnie też takie mam... 3 pary ale te sportowe też się super nadają :tak:

Malinka śliczny ten kocyk!!

No i meża namówiłam na tą poduszkę
PODUSZKA WALEK 190cm! ROGAL, DO KARMIENIA+gratis (3375445469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wole chyba prostą a nie w literkę C bo sobie ją wygnę jak uważam. :-)

A i pokaże wam bluzki jakie teraz noszę (kupowałam przy ciąży z Konradem) są tanie i naprawdę fajne! Polecam!

K04 Śliczna bluzka ciążowa na każdą okazję KOLORY (3384828575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Takie mam dwie - Czarno różową i Granatowo białą.

Bawełniana tunika bluzka ciążowa na brzuszek K03 (3348245854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Taką różową i Foletową

I jeszcze dwie wiązane pod biustem ale nie mogę takich znaleźć :-(

co do kojca mother hood to mialam i sprzedalam do spania i w ciazy i po porodzie rewelacja ale do karmiania jak dla mnie porazka :szok:wolalam karmic na lezaco a pożniej jak doszlam do sb normalnie na siedzaca , dziecko na podusi, a pozniej to mi słuzylo tylko i wylacznie jako podpurka zeby lucja z luzka sie nie wykopyrdnela bo karmilam ja raz tej raz z tej w nocy piersi ..heh:tak: a tez bylam napalona strasznie na to ;( i wywalil moj M 160 zl w zmyku a sprzedalam za 80zl
Fifka gdzie mozna kupic takie staniczki??

Jej, zapomniałam o istenieniu tego wątku:szok: Grubo z zakupami widzę , każda z nas juz ruszyła:) Ja poza wózkiem, poscielą do łóżeczka i przewijakiem mam juz wszystko:) W tym miesiacu planuje zakupic ten komplet poscieli z Mamo Tato:)

Chciałam sie podzielic taka informacją z dziewczynami które moze nie wiedzą . otóż w rossmanie sa promocje na chusteczki nawilzone! Ja zakochana po uszy jestem w nivea Fresh&Pure :) Po Natanielu mi zostało/ I musze Wam powiedziec ,ze są to w sumie chyba najdroższe chusteczki u nas . jedna paczka ok 11, 12zl a ja kupilam dzis czteropak za 24,90:) Są tez pampersa i wiele innych, wiekszosc w czteropakach rzecz jasna!

reklama
Bluelovi które? Te do karmienia czy sportowe? Do karmienia kupiłam 2 na allegro a jeden w sklepie (chyba w Auchan) ale te z Allegro choć tańsze fajniejsze jakościowo! (kupuje się o rozmiar większy niż teraz nosisz) A sportowe ja kupowałam na ryneczku ;-) ale i na allegro są.

Ja na razie nie zapatrzam się w kosmetyki czy chusteczki... jest sporo czasu a po co to ma leżeć i tracić daty ważności? Dla mnie chusteczki najfajniejsze są Dady a dla noworodka Pampers :-)

Do góry