reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Gocha właśnie muszę taką kupić... ;-) Zaraz mam urodziny to już wiem co chce od męża!

Pastiszi noooo!! Boskie są...ja mam duży biust bo noszę miseczkę D... i bałam się że będą mi słabo trzymać piersi (nie lubie miekkich staników) ale ten jest naprawdę rewelacyjny! No i tym bardziej że do karmienia będzie dobry bo tych typowych do karmienia nie lubie choć nosiłam imam jeszcze 3 sztuki.

Gocha, ja dopiero zamówiłam i odbieram w poniedziałek :) Ale już się napaliłam na tego banana ;) bo podobno jest bosko na nim spać, a i potem się przydaje

Podoba mi się ten rogal, chyba też niedługo sobie takiego sprawię :)

przyszedł mój kocyk boski jest

DSC00068.jpg

Załączniki

• DSC00068.jpg
    DSC00068.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 44
malinka, kocyk bossski :)
Fifka, ja też przy karmieniu bez fiszbin nosiłam ale takie specjalne do karmienia, z odpinanymi miseczkami :)

Vinga no ja właśnie też takie mam... 3 pary ale te sportowe też się super nadają :tak:

Malinka śliczny ten kocyk!!

No i meża namówiłam na tą poduszkę
PODUSZKA WALEK 190cm! ROGAL, DO KARMIENIA+gratis (3375445469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wole chyba prostą a nie w literkę C bo sobie ją wygnę jak uważam. :-)

A i pokaże wam bluzki jakie teraz noszę (kupowałam przy ciąży z Konradem) są tanie i naprawdę fajne! Polecam!

K04 Śliczna bluzka ciążowa na każdą okazję KOLORY (3384828575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Takie mam dwie - Czarno różową i Granatowo białą.

Bawełniana tunika bluzka ciążowa na brzuszek K03 (3348245854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Taką różową i Foletową

I jeszcze dwie wiązane pod biustem ale nie mogę takich znaleźć :-(

co do kojca mother hood to mialam i sprzedalam do spania i w ciazy i po porodzie rewelacja ale do karmiania jak dla mnie porazka :szok:wolalam karmic na lezaco a pożniej jak doszlam do sb normalnie na siedzaca , dziecko na podusi, a pozniej to mi słuzylo tylko i wylacznie jako podpurka zeby lucja z luzka sie nie wykopyrdnela bo karmilam ja raz tej raz z tej w nocy piersi ..heh:tak: a tez bylam napalona strasznie na to ;( i wywalil moj M 160 zl w zmyku a sprzedalam za 80zl
Fifka gdzie mozna kupic takie staniczki??

Jej, zapomniałam o istenieniu tego wątku:szok: Grubo z zakupami widzę , każda z nas juz ruszyła:) Ja poza wózkiem, poscielą do łóżeczka i przewijakiem mam juz wszystko:) W tym miesiacu planuje zakupic ten komplet poscieli z Mamo Tato:)

Chciałam sie podzielic taka informacją z dziewczynami które moze nie wiedzą . otóż w rossmanie sa promocje na chusteczki nawilzone! Ja zakochana po uszy jestem w nivea Fresh&Pure :) Po Natanielu mi zostało/ I musze Wam powiedziec ,ze są to w sumie chyba najdroższe chusteczki u nas . jedna paczka ok 11, 12zl a ja kupilam dzis czteropak za 24,90:) Są tez pampersa i wiele innych, wiekszosc w czteropakach rzecz jasna!

reklama
Bluelovi które? Te do karmienia czy sportowe? Do karmienia kupiłam 2 na allegro a jeden w sklepie (chyba w Auchan) ale te z Allegro choć tańsze fajniejsze jakościowo! (kupuje się o rozmiar większy niż teraz nosisz) A sportowe ja kupowałam na ryneczku ;-) ale i na allegro są.

Ja na razie nie zapatrzam się w kosmetyki czy chusteczki... jest sporo czasu a po co to ma leżeć i tracić daty ważności? Dla mnie chusteczki najfajniejsze są Dady a dla noworodka Pampers :-)

Do góry