reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Adrian jest slicznie mi tez sie podoba a nawet nie myslalm o tym imieniu, mysle ze jest jeszcze duzo takich imion co nam by sie podobalo najbardziej a wgl o nich nie myslimy ;)

reklama
Blue pewnie tak :-) Ale ja już wiem że to będzie to... bo jak tylko pomyślałam o tym imieniu to wszystko się ułożyło... Po prostu poczułam ze te imię będzie idealne dla tego chłopca!

Malinka hehe to nie głupie... ale to dopiero po porodzie pewnie... słodnie małpki ale drogo to wychodzi... pieluszki flanelowe kosztują po pare zł...

wzięłam pierwszą lepszą aukcję, może są taniej... widziałam też takie po 2-3 zł, ale nie mają takich fajnych wzorów tylko infantylne misie albo inne takie :) jakoś mi się te misie i inne zwierzątka nie podobają, a już hello kitty doprowadza mnie do białej gorączki :-D

malinka-pieluszki super..tez takie kupie ale raczej juz nie z małpkami ja lubie infantylne misie ;-)

moja córa miała faze na kubusia puchatka potem na myszke miki a teraz szaleje za mc qinem....ogólnie za autkami

reklama
Malinka - ja też mam nadzieje że kitty zniknie, a teraz jest szał gazetki promocyjne jak orzychodzą do domu to niedość że do wakacji hoho to już eksplozja kitty poprostu wszystko, dragony pokemony. Juz wolałam te czarodziejki z księżyca. ;-)

Do góry