reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Może zrobimy giełdę wymienną, jak nam dzidzie psikusy zrobią :-)
od wczoraj ekscytuję się tymi małpkami:
PIELUSZKI PIELUCHY BAWEŁNIANE BOBAS BOBOBABY (3400534963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
od wczoraj ekscytuję się tymi małpkami:
PIELUSZKI PIELUCHY BAWEŁNIANE BOBAS BOBOBABY (3400534963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Blue pewnie tak :-) Ale ja już wiem że to będzie to... bo jak tylko pomyślałam o tym imieniu to wszystko się ułożyło... Po prostu poczułam ze te imię będzie idealne dla tego chłopca!
Malinka hehe to nie głupie... ale to dopiero po porodzie pewnie... słodnie małpki ale drogo to wychodzi... pieluszki flanelowe kosztują po pare zł...
Malinka hehe to nie głupie... ale to dopiero po porodzie pewnie... słodnie małpki ale drogo to wychodzi... pieluszki flanelowe kosztują po pare zł...
Anisen
kochamy Cię mocno
Kupowalam po 3zł za flanelową pieluszkę , w sklepie nie w necie. dla mnie też duzo
malinka1984
wzięłam pierwszą lepszą aukcję, może są taniej... widziałam też takie po 2-3 zł, ale nie mają takich fajnych wzorów tylko infantylne misie albo inne takie jakoś mi się te misie i inne zwierzątka nie podobają, a już hello kitty doprowadza mnie do białej gorączki
grudnióweczka111
Fifka-podoba mi się imię Adrian. Mój ukochany chrześnik tak ma na imię. Bagatela-16 lat slkończył.
Malinka-moja córa ma hopsia na punkcie Hello Kitty
Malinka-moja córa ma hopsia na punkcie Hello Kitty
malinka1984
Może do czasu, kiedy nasze urosną Hello Kitty nie będzie już tak popularne, minie moda jak na Pokemony (strach się bać, co może być następne
diablica3010
mama na cały etat
malinka-pieluszki super..tez takie kupie ale raczej juz nie z małpkami ja lubie infantylne misie ;-)
moja córa miała faze na kubusia puchatka potem na myszke miki a teraz szaleje za mc qinem....ogólnie za autkami
moja córa miała faze na kubusia puchatka potem na myszke miki a teraz szaleje za mc qinem....ogólnie za autkami
reklama
P
Pustiszi
Gość
Malinka - ja też mam nadzieje że kitty zniknie, a teraz jest szał gazetki promocyjne jak orzychodzą do domu to niedość że do wakacji hoho to już eksplozja kitty poprostu wszystko, dragony pokemony. Juz wolałam te czarodziejki z księżyca. ;-)