reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Emm, a ja dzisiaj poszalałam w sklepie, do którego nigdy nie chodziłam. Moje szaleństwo odbyło się w... Lidlu ; |

Zazwyczaj noszę czarną bieliznę (tak wiem, nudna jestem), a dziś pierwszy raz mnie wzięło na inny kolor. Kupiłam więc ten łososiowy staniczek.

staniczek.jpg

Jako, że fajnie byłoby mieć komplet, dokupiłam te oto łososiowe majteczki, dwie pary. Krój jak tych białych.

majteczki.jpg

Jakby tego było mało, postanowiłam kupić jakieś takie cholercia wie co, babciną pidżamkę :D Ten zestaw po prawej

pidzamka.jpg

No i... na jesień, spodnie ciążowe. Raczej nie wyjściowe, ale na łazikowanie po domu w sam raz :) Takie zwykłe. Mały obrazek, ale a nóż coś da się zobaczyć.

ssss.jpg

Nie chodzę więcej sama po sklepach. A miałam iść tylko po pomidorowy!

Załączniki

• staniczek.jpg
    staniczek.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 24
  • majteczki.jpg
    majteczki.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 21
  • pidzamka.jpg
    pidzamka.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 26
  • ssss.jpg
    ssss.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 30
reklama
sliczne. Az mi zal że nie mam u siebie lidla :(

Mi za to dotarły kupione przez net ubranka. Bluzka, spódniczka spodnie ekstra. Tylko sukienka princeska za duża :(. Kurcze mierzyłam sie , sparwdzałam ale te wymiary są wieksze niz pisze na aukcji :( trzeba to będzie albo przerobić albo sprzedać. to nie m/l ale na pewno XL .

Anisen, fotki jakieś pokaż :)

Czarodziejka z księżyca to były czasy! wspominam ją z sentymentem :)

ja jakoś nie trawię tych misi, nie wiem czemu, o jeszcze króliczki mnie denerwują też :-D ;-)

Malinka - moda na pokemony wróciła! moje dziecię zbiera karty aktualnie:) więc i na kitty może będzie:)

A Cubasa kapitan albo Gigi Sallivan, a gdzie mój Krecik i Pingwin Pikpok albo alf czy "Zaaajec nuuu pagadiiii" eeeh no nic.

Miejskibandyta - no to dzisiaj ekstra wieczór się zapowiada ;)

Ja teraz pobiegam po sklepach i lumpkach może coś uda mi się zdobyć

czarodziejka z ksiezyca? a za moich czasów to witch byly haha:) a ja mysle ze lepsze tez pokemony niz to co moze nastac za 10 lat ;( jakies tranzwestyckie bajki albo homoseksualne kkreskówki i czerwona torebka teletubisia nie bedzie niczym dziwnym ...hha

reklama
Haha ale odbiegłyście od tematu :D Oj Czarodziejka to też moje czasy... potem Dragon Ball (mimo ze dla chłopców ale mam brata więc się wciągałam) Ja Konrada wychowuję na bajkach Disneya i właśnie tych starych typu Reksio, Pszczółka Maja... leci popołudniami na TV6 :-) Czasem aż mi się płakać chce bo przypominają mi się dawne czasy...

Miejskibandyta widze że udane zakupy!! Super!! :-D

Ja kupiłam ostatnio coś na kształt extrem Bra:

secret-bezuciskowy-biustonosz.jpg

Chciałam sprawdzić jak to się nosi i są BOSKIE!! Muszę się zaopatrzyć w jeszcze kilka sztuk :-D Nie dość ze w ciąży fajnie się nosi przy obolałych piersiach to będę super do karmienia bo łatwo wydostać cyca :-) Ja nie dałam rady nosić tych z fiszbinami jak piersi były wypełnione mlekiem...

Załączniki

• secret-bezuciskowy-biustonosz.jpg
    secret-bezuciskowy-biustonosz.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry