reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

tak w temacie wózków to się głowię nad dwoma modelami
1. Jane Twin Two
2. peg perego duette sw
na tablicy czy gumtree więcej jest tego drugiego, i on trochę solidniej wygląda jak na nasze tereny wiejskie :p sama nie wiem

reklama
Hm... ja monitora nie używałam... ale u mnie i tak by się nie sprawdził, bo te pierwsze miesiące Konrad spał obok.. :-D a raczej ze mną bo jak musiałam karmić piersią co 2-3 godziny to jednak było wygodniej... a dzięki zabieraniu go do siebie mimo tych pobudek nie wiem co to nieprzespane noce...

Co do wózków to u nas zagorzała dyskusja trwa :-D miał być kupiony bliźniacy... ale w tym roku zaczęli remontować naszą drogą przed bramką po wakacjach planują skończyć... a skoro tak to zdecydowaliśmy się na wózek X-LANDER X-Move (najprawdopodobniej) i dokupimy do tego tą dostawkę Buggypod bo widzę że z każdym miesiącem Konrad coraz chętniej biega bez wózka...

Ja miałam z Olką Danny Sport Prestige, zadowolenie w 100% wogóle nie zniszczony, więc będzie po starszej siostrze. Polecam gorąco i wklejam fotki P1010610.jpgP1010611.jpgP1010612.jpgP1010613.jpgP1010614.jpgP1010615.jpgP1010616.jpg
To jest gondola, spacerówka i pierwszy fotelik (zapinany też do wózka)
Sorki, że niektóre zdjęcia przekręcone
PS Na jednym zdjęciu przewija się mój kot

Załączniki

• P1010610.jpg
    P1010610.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 32
  • P1010611.jpg
    P1010611.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 33
  • P1010612.jpg
    P1010612.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 30
  • P1010613.jpg
    P1010613.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 29
  • P1010614.jpg
    P1010614.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
  • P1010615.jpg
    P1010615.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 35
  • P1010616.jpg
    P1010616.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 30
tak w temacie wózków to się głowię nad dwoma modelami
1. Jane Twin Two
2. peg perego duette sw
na tablicy czy gumtree więcej jest tego drugiego, i on trochę solidniej wygląda jak na nasze tereny wiejskie :p sama nie wiem

Niestety nie znam chyba nikogo, kto miałby taki wózek, aby podpytać, ale znalazłam krótki tekścik o PP:
Peg Perego Duette SW opinie (3,86) · Dobry wózek dla bliźniąt, ale niestety nie najtańszy | Wózki Dla Dzieci Opinie
Ma też parę opinii na ceneo, ogólnie chyba wypada dobrze...

Melduję, że wczoraj dokonaliśmy pierwszego zakupu dla bąbla. Tylko jak w sierpniu na usg wyjdzie pisiorek to trudno, od małego będzie się przyzwyczajał do różu :-D:-D:-D

reklama
Ale dzisiaj już postanowiłam ze będzie Adrian! Mały Adrianek :-) Dzisiaj przeszło mi przez myśl i zakochałam się w tym imieniu...

Do góry