reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Sali ja też nie miałam złych myśli... a wręcz wkurzałam się na teściową jak mi gadała żebym ni nie kupowała itp itd... Później jak w 30 tygodniu leżałam na porodówce to jednak przyznałam jej rację... U mnie się to szczęśliwie skonczyło, ale różnie bywa... Nie mówię że nic nie kupie (Już kupiłam kocyk :-D ) ale tak na spokojnie, bo w dzielniejszych czasach wszytko masz od ręki :-)

reklama
Ja chciał nie chciał muszę kupować jak coś zobacze bo mój R dopiero będzie miał urlop jak bede rodziła wraca późno, zawsze jest pół godziny tylko na zakupy. Wiec to złapie tam polece też bym chciała 3 dni wolnego i wszystko na raz ;-) Znów też po trochu to mniej po kieszeniu uderzy, Aleeee nie ma tego złego rade trzeba dać a nie mamy nieproszonych myśli ...
ale racja moja ciocia urodziła córcię za późno, dopiero po 4 latach się przełamała na dzidzie. Izunia ma juz 2 latka taka super babka z niej że hej! :) wiec świadomość ze gdzieś wózek jest w domu takie średnie ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też już kupuje wszystko...I jakoś nie mysle o tym ze cos sie moze stac...bo się nic nie stanie...a jak ma się stac ...tfu tfu....to sie stanie niezaleznie czy będę kupować czy nie...a dla mnie to sama przyjemnosc....:tak::tak:

Bluelovi - ja tam zawsze jak głośno mówie i wręcz żądam sobie coś oczywiście w życzeniu że coś bym chciała z reguły sie spełnia.
KRZYCZ !! Kochana ile wejdzie. "PTASIA CHCE" Ja Ci mówie sprawdzi się :-)

A ja wczoraj tak rozmawiałam z moim żeby zacząć kupować od listopada po opakowaniu pampersów np. Firmy pampers, ale czytam że sporą liczbę dzieciaków uczula, myślicie że odpuścic sobie i kupić jedno żeby potem nie żałować.

I jeszcze moja wielka wielka ogromna prośba proszę o rade w pl bede miala wiecej czasu na sklepiki moze jakiej firmy mam szukać butelek i smoczków do nich i tych takich no ... Hm no tych "do buzi"

Pustiszi, ja polecam Tommee Tippee - butelki i smoki na butle, a uspokajacze mieliśmy najpierw z Lovi, potem z Aventa a na końcu z Nuka i chyba z nuka najlepsze są. wszystko oczywiście sylikonowe.
do butelek kup od razu też większe smoki np. dwójeczki i krzyżyki czyli te szybkoprzepływowe. kleik tylko szybkoprzepływowymi nam leci.

Okej spisuje bardzo dziękuję. Uspokajacze tzn. To są te kolorowe do buzi tak ?? Przepraszam ale dla mnie smoczek to smoczek :( muszę zaczynać się ogarniać i zapoznawać z nazewnictwem bo się pogubię.

A do pupci mogę kupić Alantan Plus oprocz sudocremu ?? Troszke tańsze i czytałam ze spełnia swoją rolę.

Vinga nie chciałam złączysz mi posta ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi ja dla łucji butelki mam aventa, dla malenstwa kupilam tomme tippee a smoczka do buzi kupilam z lovi one maja taki fajny ksztalt cycucha i lucji tylko te pasowały wiec malemu bablowi tez kupilam ;) a z tym krzyczeniem to mam nadzieje ze pomoze haha chociarz teraz to juz za pozno bo i tak juz daawno decyzja padła ale bd sie pozytywnie nastawiac ;))

reklama
Pustiszi, mi położna zaleciła na co dzień smarować alantanem, a jak co się będzie czerwienić to sudocremem. mi podpasował bepanthen maść do pupy.
uspokajacze to te do ciumciania sobie hehe
Blue, fakt, lovi i avent mają te smoczki symetryczne i przy karmieniu piersią one są najlepsze

Do góry