reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Strasznie podoba mi się ten wózek:
Tako Delga Classic#
Myślicie, że powinnam go z miejsca skreślić za te przednie sztywne kółka?
no i zapałałam miłością do tego kocyka
Letni Dwustronny Kocyk,kołderka w sowy.Minky (3385296566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tako Delga Classic#
Myślicie, że powinnam go z miejsca skreślić za te przednie sztywne kółka?
no i zapałałam miłością do tego kocyka
Letni Dwustronny Kocyk,kołderka w sowy.Minky (3385296566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ładny kocyk słodki i sowiasty
Ja muszę poszukać spacerówki takiej (wybaczcie, nie wiem jak wklejać linki żeby było tak ładnie jak u Was)
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3631&osCsid=i3u89nikqmh7o73dmsss8tg6v2
Bo mój brat cioteczny taki kupił i chce mi oddać gondolę i fotelik... Nie lubię być zależna od kogoś i zmuszona do takiego wyboru...
Ja muszę poszukać spacerówki takiej (wybaczcie, nie wiem jak wklejać linki żeby było tak ładnie jak u Was)
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3631&osCsid=i3u89nikqmh7o73dmsss8tg6v2
Bo mój brat cioteczny taki kupił i chce mi oddać gondolę i fotelik... Nie lubię być zależna od kogoś i zmuszona do takiego wyboru...
vinga89
mamusia syneczków
Salli, x-lander to dobry wózek, z górnej półki że tak powiem
malinka, kocyk boski i te "metki" - dzieci je uwielbiają Nataniel jeszcze teraz lubi taką metkę pocmokać
malinka, kocyk boski i te "metki" - dzieci je uwielbiają Nataniel jeszcze teraz lubi taką metkę pocmokać
vinga, wiem, że super... Ale kurcze, może mojego ciotecznego stać na takie wózki, ale mnie nie ... Sama spacerówka w sklepie 1700... Ale z drugiej strony pewnie za tyle bym znalazła wózek gorszej jakości, a tu mam za niższą cenę lepszy.
Ale może uda mi się kupić gdzieś taniej. Wciąż się rozglądam.
Ale może uda mi się kupić gdzieś taniej. Wciąż się rozglądam.
vinga89
mamusia syneczków
Salli, ja stawiam na jakość i kupuję dobre ale używane - bo też na dobry i nowy mnie nie stać więc na twoim miejscu bym odkupiła od nich ten wózek. Przy Natanielu też miałam dobry wózek i kupiłam używany za połowę ceny i byłam zachwycona, bo praktycznie w ogóle nie wyglądał na używkę. teraz czeka nas zakup nowego wozu :/ bo chyba cud by się stał gdybym wypatrzyła gdzieś bliźniaczy Jane używany ehh.
Wózka to muszę poszukać niestety gdzieś po obcych, bo cioteczny wózek zostawia dla swojego małego. A oddają mi gondolę. Więc czeka mnie grzebanie za spacerówką
Tyko kurna, najgorsze, że ja kasę będę miała dopiero po porodzie :/ jak będę dostawać macierzyński :/ A tak strasznie nie lubię pożyczać...
Cholera, a tu takie wydatki się szykują. Zaczynam się załamywać. Dobrze, że rodzina i znajomi szykują wory z ciuchami i innymi pierdołami po swoich dzieciaczkach zawsze to mniej do kupienia
Tyko kurna, najgorsze, że ja kasę będę miała dopiero po porodzie :/ jak będę dostawać macierzyński :/ A tak strasznie nie lubię pożyczać...
Cholera, a tu takie wydatki się szykują. Zaczynam się załamywać. Dobrze, że rodzina i znajomi szykują wory z ciuchami i innymi pierdołami po swoich dzieciaczkach zawsze to mniej do kupienia
Ostatnia edycja:
vinga89
mamusia syneczków
Salli, to szczerze gondolki też nie opłaca ci się brać jak tak. ludzie sprzedają całe wózki, czyli stelaż, gondola i spacerówka. ja miałam jeszcze fotelik do kompletu. poszukaj na gumtree lub tablicy. ja własnie tam kupiłam swój wóz, co prawda jechałam do Warszawy po niego, ale i tak przy okazji
a co do kasy, to szczerze i tak przez kilka tygodni nie będziesz z maleństwem wychodzić. zdążysz przez ten czas zakupić wózek jak dostaniesz już pieniążki. ja też chyba po porodzie będę kupować wózek albo trochę przed.
a co do kasy, to szczerze i tak przez kilka tygodni nie będziesz z maleństwem wychodzić. zdążysz przez ten czas zakupić wózek jak dostaniesz już pieniążki. ja też chyba po porodzie będę kupować wózek albo trochę przed.
anbas
Mamusia Kubusia
Sali zgadzam sie vinga - spokojnie mozesz sam wozek kupic po porodzie. Na wyjscie musisz miec przeciez tylko fotelik samochodowy. Znaczy nie wiem jak jest w polsce ale tu ze szpitala nie wypuszcza dziecka inaczej niz w foteliku/nosidelku.
A jesli wozek jest dla ciebie za drogi albo wolalabys kupic cos innego to poprostu grzecznie podziekuj kuzynowi ze doceniasz ale niestety nie skorzystasz bo juz masz cos upatrzone I juz Chyba sie nie obrazi?
A jesli wozek jest dla ciebie za drogi albo wolalabys kupic cos innego to poprostu grzecznie podziekuj kuzynowi ze doceniasz ale niestety nie skorzystasz bo juz masz cos upatrzone I juz Chyba sie nie obrazi?
reklama
Malinka mi sie wydaje że wuzek bedzie komfortowy dla dzidzi a kołka wielkie dobre na śnieg :-)a kocyk super dzieci uwielbiaja takie metki , to najlepsza zabawka
sali ja mysle zebys zrobila tak jak dziewczyny mówia , ja ogolnie bd tez kupywac uzywany mutsy transporter mam dla luski spaerówke i jest super jak dla mnie , lekki wózek aluminiowy
sali ja mysle zebys zrobila tak jak dziewczyny mówia , ja ogolnie bd tez kupywac uzywany mutsy transporter mam dla luski spaerówke i jest super jak dla mnie , lekki wózek aluminiowy