reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

przyszedł mój bujaczek:):):) jest boski...wyciągnęłam go z opakowania...ale nie skłądałam...tam jest chyba million częśći....I mysle ze jakbym go złożyłam to potem nie rozłożyła spowrtoem...wiec zapakowałam grzecznie do pudełka I będzie czekał na pewnie gdzies grudzien na złożenie I potem na lokatora w styczniu:)

reklama
Ja chyba malca bede brała do wózka zawsze go mozna wykołysać, bo a to gotować a to sprzątać nikt mi go nie wykołysze może później dokupię bujaczek jakiś z wibracjami co by się chicholił. Chyba tak zrobię.

Dziewczyny pytanie zakupowo - dziewiarskie. chcę sama uszyć pościel do łózeczka córki bo mam taką niewymiarową pościel że jak pasuje poszwa z kompletu to poszewka nie a jak poszewka to poszwa za duża. ale z racji tego ze ostatnio ograniczona jestem do zakupów internetowych szukam materiału na pościel w necie. Możecie polecić jakiegoś dobrego sprzedawcę?

Diablica fajnie wygląda ale ... nie nadaje sie do fotelika. Miałam taki przy Kini ( ona z 4 lutego) i sprzedałam szybko bo dla mnie był niewygodny. Kupilam taki z nogawkami żeby był i do wózka i do samochodu, nie chciałam mieć dwóch kombinezonów. Dalej go mam, już 3 dziecko w nim będzie ;)

Ostatnia edycja:
Popieram...kombinezon lepszy jest z nogawkami bo w foteliku dziecka nie zapniesz i będziesz potrzebować też innego. A dwa na tak krótki okres bez sensu kupować...

dziewczyny ale z tego co ja patrzalam to ten kombinezon ma dziurke zapinana zeby przelozyc pas od fotelika:-) ja tez na poczatku tak pomyslalam ale dobrze sie przyjzalam ;)

O tak jak dziurka jest to już z górki ;-) Ja tylko jak w sobote dojedziemy do Pl w poniedziałek po papierologi urzędowej biegne do mojego ciucholandu dla Malego coś wyszperać.

Anisen - ja nigdy niekupowałam przez neta pościeli :( zawsze na macanego w sklepie chociaż paczek z allegro listonosz miał dość.

A ja mam prośbę bo chciałabym kupić w Pl smoczki i butelke. Sylikonowe czy nie? Tu króluje firma Avent I NUK. Poradzicie coś linkami to bym teraz już w lipcu kupiła??

reklama
Pustiszi, avent jest bardzo dobry i butelki i smoczki uspokajacze są godne polecenia. co do rodzaju to zdecydowanie sylikon. z lateksu strasznie łatwo leci i dziecko może nie chcieć już piersi, a po drugie lateks szybko się zużywa, staje się taki klejący, ohyda. my używamy aventu (classic) i tommee tippee
http://allegro.pl/zestaw-startowy-avent-260-butelki-smoczki-butelka-i3366846564.html
http://allegro.pl/zestaw-startowy-philips-avent-260m-butelki-natural-i3366869699.html
http://allegro.pl/butelka-260-tommee-tippee-niebieska-rozowa-ctn-i3367509020.html

dziewczyny, faktycznie w tym kombinezonie jest dziura na pasy ale ja i tak bym takiego nie kupiła

Do góry