reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
cleopatra to mi smaczka narobilas niedosyc ze nasze wojtusie maja tak samo na imie to jeszcze maja identyczna posciel :DDD !! jutro przychodzi lozeczko i tez sie zastanawiam kiedy zalozyc ;DDD a posciel sliczna nie?:D

ikaisu gratuluje znam ten szał super ;DDDD

musze nagonić swojego męzula zeby mi zlozyl łóżeczko chociaz w okolicy świat bo to róznie moze byc co nie?

ostatnia lista zakupowa zostala do uczynienia ale to pewnie dopiero w styczniu bo grudzien zabił mnie ilością kasy pochłonietej na rachunki i prezenty dla córy i dzieci w rodzinie....oby zakupy zdazyly dojść przed rozładunkiem haha

Śliczny ;)) Moj S nie chce sie zgodzić na róż w wózku :/ nie mogę go przekonać i chyba weźmiemy czarny zebra ;)
bo przy pierwszym dziecku raczej kupuje się uniwersalny kolorek,a że nam trójka już wystarczy to możemy zaszaleć ale jesli chodzi o nasz wózek to wyboru pomógł nam dokonać właśnie kolor-bo wg nas najpiękniejszy jaki był dla dziewczynek:-) jeszcze xlandera ten Asia był całkiem ładny, ale jeśli masz szanse to przekonuj go do tego różu,bo naprawdę prezentuje się świetnie:-),a wózek zawsze można sprzedać;-)

Ostatnia edycja:
tina milusia ma rację. Mi wózek dziś przywieźli i co prawda z wierzchu jest pomarańczowy ale w środku różowy :-) wygląda świetnie :happy2: ja sama za różem nie przepadam bo uważam że dla dziewczynek wszystko w większości robią różowe co akurat jest głupie, ale wózek jest fajny :tak: i nikt mnie nie zapyta czy dziewczynka czy chłopczyk ;-) po za tym powiedz mężowi że to nie epoka kamienia łupanego i w większości nowych modeli wózków da się później zmienić samą gondolę - my tak kupiliśmy, że spacerówka i nosidełko jest szara tylko gondolka kolorowa :happy2: ależ się cieszę z tego wózka

P.S. oni w większości uparci - sposobem go :-p zaczynam mieć rady jak moja teściowa :szok:

jagus_87 faktycznie tanio. Ja zdecydowałam się na te kosmetyki oilatum i różnica między tą apteką a tymi na allegro jest bardzo duża. Jeszcze jak mają naturalne chusteczki to biorę
yes2.gif
dziewczyny jakie chusteczki nawilżane (bezpieczne) możecie polecić?

Ostatnia edycja:
jagus_87 faktycznie tanio. Ja zdecydowałam się na te kosmetyki oilatum i różnica między tą apteką a tymi na allegro jest bardzo duża. Jeszcze jak mają naturalne chusteczki to biorę :tak: dziewczyny jakie chusteczki nawilżane (bezpieczne) możecie polecić?
Chyba "bezpiecznie" to nie da się polecić żadnych-wszystko zależy od dziecka,a każde jest inne;-) ja na początek mam z pampersa

reklama
Do góry