reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Monika, te zapiski od kołyski kupiłam chyba za 20 zł w Biedronce, fajne są:) To jest w sumie taki album na zdjęcia typu np. pierwszy ząbek, pierwszy spacer itd, tak do pierwszego roku życia malucha:)

Milusia, mój M. zrobił jakieś z gondolą, to wstawię jak mi prześle :-) Spacerówki nie zrobiliśmy :-( A wszystko spakowane z powrotem. U nas nie może stać i oka cieszyć, niestety - mamy 2 koty, które kolonizują każdy nowy element wyposażenia. Spacerówka w ogóle pojedzie na najbliższe pół roku do rodziców chyba, u nich sporo więcej miejsca ;-)
Odnośnie zapisków, my na szkole rodzenia dostaliśmy "Bobasowy dziennik" Baby ono, fajny, a jeszcze żadnego wpisu nie popełniłam :$ Swoją drogą to jedyna rzecz jaką tam dostaliśmy, może na zakończenie coś będzie, bo jaj widziałam te Wasze łupy to achhhhhh

WP_20131205_002.jpg A ja się pochwalę: ubrałam już Wojtusiowi łóżeczko:-) W razie gdyby chciał się spieszyć to przynajmniej ma gdzie spać, ale ma siedzieć w brzuchu co najmniej do godz 0.00 dnia 1 stycznia. Tzn. to jest moje "pobożne" życzenie

Załączniki

• WP_20131205_002.jpg
    WP_20131205_002.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze nie kupiła kosmetyków i lekarstw dla siebie i maluszka to może przyda Wam się strona aleleki.pl - to apteka internetowa, przedwczoraj z niej skorzystałam i ceny są o wiele niższe niż w zwykłej, mimo że mam "stacjonarną", na którą nie mogę narzekać;-) Za przesyłkę zapłaciłam 8 zł:)

reklama
Przyszedł....przyszdł...jest ...:):):) włąsnie był kurier z wózkiem:):):) współczuje mu bo to dwie ogromne paczki, .....najier zadzwonil, zby ktos zszedł mu pomoc, ale ze jasama, mowie ze w ciazy to od razu przyniósł....a taki maltki ten kurier:p:p w sensie taki chłopczyk...ale dał rade:)

Niestetu jestem sama w domu, wiec nawet nie zabieram sie za skłądanie I wyjmowane....spacerówki to chyba wogle nie będziemy wyciagac, tylko pojedzie od razu do mamy:)...jutro wiecorkiem będziemy skłądać gondola I ogólnie ogląda....przyszła tez baza family fix, wic tez jutro bedzie przymierzac....jedynie co to ogladałam piworek do spacerówki....super....no I torba, oryginalna maxi cosi...jest obłędna....czarna...ma million przegródek....do tego odpinaną mate do przewijania..no super...I ja dostalam w gratisie, normlanie kosztuje kolo 200zł, wic sie bardzo ciesze...no I jeszcze dorzucili zaczep do butelki....czego sie nie spodzieałam:):):) ja juz chce jutro....:):):)

Do góry