Bandyta mi się to podoba ale bardziej mnie przekonuje pamiętnik malucha Zapiski od kołyski. Utrwal najważniejsze momenty z życia swojego dziecka (niebieska) - Opracowanie zbiorowe za 21,99 zł | Książki empik.com coś w tym stylu Może ktoś kupi a jak nie to sama sobie sprawię
reklama
Bandytka, super sprawa Ja planuję kupić Dzienniczek dnia i nocy maluszka z wydawnictwa Brioko.
Monika, obie książeczki są fajne, ale każda z nich ma inne zadanie To co wybrała Bandytka służy do codziennych zapisków co, ile dziecko zjadło, ile kupek zrobiło, jakie miało aktywności. Twój wybór to bardziej pamiątka Moja mama kiedyś wypełniała dla mnie coś takiego tylko w latach '80 to się nazywało Album naszego dziecka.
Ja taki album zamówiłam u koleżanki, która zajmuje się robieniem róznych rózności z filcu i innych (profil z jej pracami jest tu https://www.facebook.com/GingersFantasyProjects?fref=ts )
Monika, obie książeczki są fajne, ale każda z nich ma inne zadanie To co wybrała Bandytka służy do codziennych zapisków co, ile dziecko zjadło, ile kupek zrobiło, jakie miało aktywności. Twój wybór to bardziej pamiątka Moja mama kiedyś wypełniała dla mnie coś takiego tylko w latach '80 to się nazywało Album naszego dziecka.
Ja taki album zamówiłam u koleżanki, która zajmuje się robieniem róznych rózności z filcu i innych (profil z jej pracami jest tu https://www.facebook.com/GingersFantasyProjects?fref=ts )
Anisen
kochamy Cię mocno
a ja kupiłam wczoraj na allegro 2 staniki takie : rosnące 2szt=Biel+Czerń do karmienia 80D-E BAWEŁNA (3698124983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
któraś pokazywała staniki z fiszbinami ale miękkie ze kupiła ( zabijcxie ale nie pamiętam kto) i jak one ? już mierzone testowane ? Zastanawiam sie nad jednym takim na wyjścia bo zapewne też trzeba będzie wychodzić
któraś pokazywała staniki z fiszbinami ale miękkie ze kupiła ( zabijcxie ale nie pamiętam kto) i jak one ? już mierzone testowane ? Zastanawiam sie nad jednym takim na wyjścia bo zapewne też trzeba będzie wychodzić
milusia21
Fanka BB :)
Bandytko super te zapiski,ale powiem Ci szczerze z własnego doświadczenia że raczej nie będzie później miała na to czasu i pójdzie pewnie w kąt hehe ale miałam taki raczej pamiętnik na najważniejsze rzeczyierwszy ząbek ,kroczek itd
Jeju ja mierzyłam dziś staniki porażka! Powiem Wam że wg obliczeń tych na allegro miałam niby a,a w sklepie okazało się ze 75E,F... i w sumie nie kupiłam konkretnego...się wkurzyłam i kupiłam 2 zwykłe,jeden bez uciskowy, a drugi bardziej sportowy,jak już pokarm mi się ustabilizuje to se wtedy fundnę coś konkretnego
Prezenty na święta kupione
Choinka(sztuczna) dla chłopców i ozdoby na nią też,teraz czekamy na śnieg
u nas będzie żywa(mąż postanowił i koniec) do tego oświetlimy na zewnątrz dom lampkami:-)
Kasy poszło ful na wszysko bo rodziny mamy ogromne, ale co tam mikołaj raz w roku(dobrze ze Zośkę wyposażyliśmy we wszystko w listopadzie )
Jeju ja mierzyłam dziś staniki porażka! Powiem Wam że wg obliczeń tych na allegro miałam niby a,a w sklepie okazało się ze 75E,F... i w sumie nie kupiłam konkretnego...się wkurzyłam i kupiłam 2 zwykłe,jeden bez uciskowy, a drugi bardziej sportowy,jak już pokarm mi się ustabilizuje to se wtedy fundnę coś konkretnego
Prezenty na święta kupione
Choinka(sztuczna) dla chłopców i ozdoby na nią też,teraz czekamy na śnieg
u nas będzie żywa(mąż postanowił i koniec) do tego oświetlimy na zewnątrz dom lampkami:-)
Kasy poszło ful na wszysko bo rodziny mamy ogromne, ale co tam mikołaj raz w roku(dobrze ze Zośkę wyposażyliśmy we wszystko w listopadzie )
lkasia
Fanka BB :)
agagsm z tego co widzę to Ty masz ta mure zwykla?? Nie ta plus?? A kolor boski,mi sie marzyl ten czerwony ale M nie chcial...a nie mogę tak na nic sie nie godzic co on chce...wiec kolor wybral sam..nno i będzie granatowy..no i wersja 4kolowa...
Ja dzisiaj bylam w sklepach..i zakupilam prezenty..juz dla wszystkich..mama,bratowa,bratbratanek...zostala mi tylko bratanica i M..pozniej chyba nie mialabym sily na chodzenie...juz jest strasznieeee dużo ludzi w sklepach....
Ja dzisiaj bylam w sklepach..i zakupilam prezenty..juz dla wszystkich..mama,bratowa,bratbratanek...zostala mi tylko bratanica i M..pozniej chyba nie mialabym sily na chodzenie...juz jest strasznieeee dużo ludzi w sklepach....
Anisen
kochamy Cię mocno
G
gość 574
Gość
Ikasia: tak, ja się zdecydowałam na Murę zwykłą, nie Plus, ze względu na koła pompowane - bo takie miałam przy wózki córy i teraz też chce pompowane - moje wrażenie było takie, że lepiej amortyzują i siedzisko w tym moim typie Mury takie bardziej piankowe jest - chyba ciut fajniejsze dla malucha - w Plusie natomiast fajniejsza ta budka jest - bardziej osłania, ale ja mam spacerówkę po swojej córce fioletową i w zasadzie mi ta budka to niewiele zmienia, bo przy dwóch spacerówkach to sobie wybiorę adekwatnie do pogody no, ale na kolor czerwony to się uparłam, bo mój m. też powiedział, że czerwony chcę dla chłopaka i ze zwariowałam, ale w końcu dał mi wolną rękę heheh - nie wiem co powie, jak go zobaczy...
Nie mam tylko przekonania żadnego do trzykołowca, ale znajome mówią, ze będę zadowolona, bo jedną ręką się go prowadzi, a przy ruchliwej 4-latce to niestety będzie zaleta...
Anisen: fajne staniczki - one są całe miękkie i na dole tylko fiszbina czy jak?
fajny ten twój wózek - ja zachorowałam dopiero teraz na czerwony, bo przy córze miałam faze na fiolet i zarówno ten pierwszy, jak i potem spacerówkę we fiolecie kupiłam
Nie mam tylko przekonania żadnego do trzykołowca, ale znajome mówią, ze będę zadowolona, bo jedną ręką się go prowadzi, a przy ruchliwej 4-latce to niestety będzie zaleta...
Anisen: fajne staniczki - one są całe miękkie i na dole tylko fiszbina czy jak?
fajny ten twój wózek - ja zachorowałam dopiero teraz na czerwony, bo przy córze miałam faze na fiolet i zarówno ten pierwszy, jak i potem spacerówkę we fiolecie kupiłam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
Pustiszi
Gość
Załączniki
Anisen
kochamy Cię mocno
aga one są mieciutkie i na dole tylko wzmacniane. Bez wypełnienia Ma to moja kolezanka, dokładnie te i jest zadowolona
reklama