reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Bandytka, super sprawa :) Ja planuję kupić Dzienniczek dnia i nocy maluszka z wydawnictwa Brioko.

Monika, obie książeczki są fajne, ale każda z nich ma inne zadanie :) To co wybrała Bandytka służy do codziennych zapisków co, ile dziecko zjadło, ile kupek zrobiło, jakie miało aktywności. Twój wybór to bardziej pamiątka :) Moja mama kiedyś wypełniała dla mnie coś takiego tylko w latach '80 to się nazywało Album naszego dziecka.
Ja taki album zamówiłam u koleżanki, która zajmuje się robieniem róznych rózności z filcu i innych (profil z jej pracami jest tu https://www.facebook.com/GingersFantasyProjects?fref=ts )

Bandytko super te zapiski,ale powiem Ci szczerze z własnego doświadczenia że raczej nie będzie później miała na to czasu i pójdzie pewnie w kąt:-D hehe ale miałam taki raczej pamiętnik na najważniejsze rzeczy:pierwszy ząbek ,kroczek itd

Jeju ja mierzyłam dziś staniki:szok: porażka! Powiem Wam że wg obliczeń tych na allegro miałam niby a,a w sklepie okazało się ze 75E,F...:szok: i w sumie nie kupiłam konkretnego...się wkurzyłam i kupiłam 2 zwykłe,jeden bez uciskowy, a drugi bardziej sportowy,jak już pokarm mi się ustabilizuje to se wtedy fundnę coś konkretnego

Prezenty na święta kupione
Choinka(sztuczna) dla chłopców i ozdoby na nią też,teraz czekamy na śnieg:-D
u nas będzie żywa(mąż postanowił i koniec:-D) do tego oświetlimy na zewnątrz dom lampkami:-)
Kasy poszło ful na wszysko bo rodziny mamy ogromne, ale co tam mikołaj raz w roku:-D(dobrze ze Zośkę wyposażyliśmy we wszystko w listopadzie :tak:)

agagsm z tego co widzę to Ty masz ta mure zwykla?? Nie ta plus?? A kolor boski,mi sie marzyl ten czerwony ale M nie chcial...a nie mogę tak na nic sie nie godzic co on chce...wiec kolor wybral sam..nno i będzie granatowy..no i wersja 4kolowa...

Ja dzisiaj bylam w sklepach..i zakupilam prezenty..juz dla wszystkich..mama,bratowa,bratbratanek...zostala mi tylko bratanica i M..pozniej chyba nie mialabym sily na chodzenie...juz jest strasznieeee dużo ludzi w sklepach....

mnie zawsze czerwone wózki rozbrajały i mam tako czerwono- czarny a do tego jak kupowałam synkowi drugi fotelik to wzięłam czerwony jane exo :))
P4150555.jpgJa tako i Dunajec. to było końcem kwietnia :) ( Kinga urodzona w lutym )

Załączniki

• P4150555.jpg
    P4150555.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 95
Ikasia: tak, ja się zdecydowałam na Murę zwykłą, nie Plus, ze względu na koła pompowane - bo takie miałam przy wózki córy i teraz też chce pompowane - moje wrażenie było takie, że lepiej amortyzują :tak:i siedzisko w tym moim typie Mury takie bardziej piankowe jest - chyba ciut fajniejsze dla malucha - w Plusie natomiast fajniejsza ta budka jest - bardziej osłania, ale ja mam spacerówkę po swojej córce fioletową i w zasadzie mi ta budka to niewiele zmienia, bo przy dwóch spacerówkach to sobie wybiorę adekwatnie do pogody:-D no, ale na kolor czerwony to się uparłam, bo mój m. też powiedział, że czerwony chcę dla chłopaka i ze zwariowałam, ale w końcu dał mi wolną rękę heheh - nie wiem co powie, jak go zobaczy...
Nie mam tylko przekonania żadnego do trzykołowca, ale znajome mówią, ze będę zadowolona, bo jedną ręką się go prowadzi, a przy ruchliwej 4-latce to niestety będzie zaleta...

Anisen: fajne staniczki - one są całe miękkie i na dole tylko fiszbina czy jak? :)

fajny ten twój wózek - ja zachorowałam dopiero teraz na czerwony, bo przy córze miałam faze na fiolet i zarówno ten pierwszy, jak i potem spacerówkę we fiolecie kupiłam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam takie cos ImageUploadedByForum BabyBoom1386166872.360429.jpg i w srodku sa takie lajtowe informacje pierwszy raz to albo tamto i mama np. Jak mnie zobaczyla poerwszy raz to cos tam :)
A ja kupilam dresy poekne nie sa jakos ale za 1€!!!!!! To az 4zeta !!!! I bluze taaaaaaka misiata ze juz tarmosze a co bedzie jak ubiore ja malemu łohoho

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386166872.360429.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386166872.360429.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 44
reklama
My też mamy wózek od wczoraj :-D X-lander x-move Europe. Decyzja na podstawie opinii znajomych, zobaczymy jak się sorawdzi :-) Na razie wydaje nam się super :-)

Do góry