reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

a ja chyba wpadłam na pomysł: otóż kupie taki trójkącik za ( 2 szt po 1 euro ) albo szmatke taką misiatą i kupie w pasmanterii tasiemki satynowe ze 3 kolory, a że odziedziczyłam ostatnio maszyne po mamie to bedzie okazja to wypróbowania :) i wyjdzie mnie góra 5 euro a zabawy full :)

reklama
Pustiszi, idę w twoje ślady :) Wezmę kawałek flaneli, kawałek kocyka polarowego, tasiemki jakieś mam :) Tylko pamiętaj żeby przed wszyciem tasiemek opalić ich końce żeby się nie siepały bo po jakimś czasie mogą "wyjść" ze szwu i dzidzia się może zakrztusić :)
Powodzenia i czekam na zdjęcie efektu :)

taki kocyk z metkami to super sprawa :) dzieciaki to uwielbiają :) masz może linka do tego kocyka??
Vinga, linka do tego akurat nie mam, bo ten był na zamówienie robiony, ale mam fotkę, do tego ta kobitka ma konto allegro - teraz akurat tylko 1 aukcję ma, ale jak do niej napiszesz, to ona szczegółowo odpisuje, co ma, co jest w stanie uszyć itd. Bardzo kontaktowa osoba z niej.
Przedmioty użytkownika Natipoznan - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
: Cocyk.JPG

Załączniki

• Cocyk.JPG
    Cocyk.JPG
    63,5 KB · Wyświetleń: 62
Kurcze,musze tez pomyśleć o tych tasiemkach...ale ja za grosz nie mam zdolności krawieckich wiec pewnie zakupię cos takiego gotowego...

Zamówiony wozekkkkkkkk;);););););););););) jutro wysylaja i ma być w czwartek
, najpóźniej w piatek;););););)

Ikasia gratulacje zakupu :) !!!!!! Moj juz tyle czasu stoi a i tak sie nie mogę na niego napatrzec przetestowalam go na wszystkie możliwe sposoby Julia juz w nim lale wozila a nawet raz chciała sie tam wpakowac :) ileż płaczu było !!!!

A ten kocyk śliczny poprostu i bardzo ciekawy zeby nie to ze mam tych kocykow rożnych z 7 to i ja bym sobie taki sprawiła ale zrobić nie zrobię bo mam dwie lewe ręce :-DPewnie by mi wycieraczka do butów wyszła :szok:

ikasia: zazdroszczę - moje cudo czeka na styczeń u koleżanki, bo nie mam gdzie u siebie trzymać, więc tylko cieszę oczy tym widokiem naszego cuda:
DSC_7788.jpg
magsus: wycieraczka do butów - dobre :-D
super te kocyki z metkami - przy córci miałam pana metkę, ale jej to wcale nie kręciło, wiec sprzedałam dalej ;-)
K's Kids Pan Metka + książeczka + CD + DVD (3764547432) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale muszę pomyśleć - może coś babcia uszyje, bo ma maszynę:-D

Załączniki

• DSC_7788.jpg
    DSC_7788.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 67
Ikasia super, że wózeczek zakupiony:tak:

podobają mi się bardzo te kocyki minky, ale ceny mnie powalają i będę zmuszona sobie odpuścić :shocked2:n o chyba, że jakiś przypływ gotówki będzie, ale wątpie... ten sprzedawca ma świetne artykuły Przedmioty użytkownika paterusek - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziś przyszło łóżeczko, które zamówiłam i jestem trochę przerażona, bo otwarłam troszkę karton i tak czuć farbę, że masakra :wściekła/y: nie byłam przekonana, żeby je od razu składać, ale teraz postanowiłam, że musi być złożone i wietrzyć się... a sprawdzałam i podawali informację, że jest malowane ekologiczne i bezpiecznymi z atestami dla niemowlaków, teraz zwątpiłam, ale nic przecież nie zrobię... a Wy macie już rozłożone łóżeczka?

reklama
Dobra, kupiłam pierdółkę bo pierdółkę, ale od długiego czasu myślałam, że chciałabym sobie zapisywać w tym pierwszym okresie życia, kiedy maluszek śpi, kiedy je i ile,, kupki nie kupki czy inne nowe umiejętności dziecka. Chciałam sobie wydrukować kartki, ale kupiłam...
Dzienniczek dla mam Maluszka Czas - Plan Aktywności dzień po dniu

Nie wiem czy okaże się, że zbędny zakup czy nie, ale chciałam i mam :D

Do góry