reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
ania tu w ire sa tez kremy na sutki z aventu np. Ja mialam swego czasu taki Avent Moisturising Nipple Cream - 1 x 30ml - Boots tylko ze sie okazalo ze mi zupelnie nie potrzebny byl. Ale niestety nie pamietam czy trzeba go zmywac czy nie przed karmieniem. Ale ten zwykly bepanthen do pupy tez jak najbardziej moze byc...Podobno jeden z lepszych :)

vinga- te metkowe kocyki super sprawa!!! Kurcze nie widzialam tutaj nigdzie takie prawidziwego kocyka ale sa za to te male takie...kurcze nie wiem jak to nazwac ;/- przytulacze?? Takie wiesz wielkosci pieluchy np. z metkami dookola. Takie cos Little Taggies Colours Collection – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores Kupilam to kiedys siostrzencowi- masakra poprostu ile czasu pochlaniala zabawa tym :)

Nataniel nie miał takiego kocyka ale za to memłał sobie metki od pluszaków :-D
i właśnie wszędzie gdzie patrzyłam są takie malutkie "kocyki", normalnych rozmiarowo nie widziałam nigdzie

własnie i ja już szukałam kurcze coś z metkami ale kocyka ani rusz nie mogę wyszukać widziałam raz tylko taka ala pacynka z głową misia albo innego zwierzaka i taki trójkącik ze szmatki milusiej takiej i metki dookoła malutkie bardzo ale tylko raz i już dwa razy byłam i nie moge nic znaleźć został mi tylko real :)

reklama
Do góry