reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

inomama - mi w szkole rodzenia mówili żeby smarować np. takin nivea dla dzieci na mróz :) Co do zasłaniana buźki, to zależy co nazywamy zasłanianiem, bo jak dasz na buźkę to dziecko chucha i może mu buźka się odmrozić. Nie wolno zasłaniać ani szalikiem ani niczym innym ust dziecka.

reklama
Inomama ja mam szaliczek i krem też:) pewnie posmarujemy buźkę,ale pieluszką i tak zasłonię jak będziemy wychodzić(choć samochód pewnie mąż podstawi pod same drzwi:-D)
jeju jak my już tego Zosiaka nie możemy się doczekać wrrrr:-D

ikasia- super wozeczek!!!! (powiedziala wlascicielka mury 3 ;p:) jhihih. A z ta baza to ja uwazam ze naprawde warto miec, ale pamietaj ze pasuje tylko do jednego typu fotelika "na pozniej". Jesli sie decydujesz tylko ze wzgledu na to ze bedzie jeszcze sluzyla potem to zerknij od razu na ten "pozniejszy" fotelik czy wam w ogole taki pasuje. Ale moim zdaniem warto miec chocby miala byc tylko na ten pierwszy fotelik. Chodzi przeciez przede wszystkim o bezpieczenstwo :)

My tez nie mamy zadnego kremiku na buzke...Kurcze calkiem zapomnialam o tym ;/ ale nawet nie wiem czy bym smarowala czymkolwiek...Pewnie slkonczy sie na pieluszce na nosidelku wlasnie...

Anbas o widzisz...tego nie wiedziałam...juz patrze na stronie maxi cosi....

No wlasnie poczytałam, ze pasuje fotelik maxi cosi pearl...9-18kg...ale wlasnie sie tak zastanawiam....bo znajomi nam mowili, ze po tym nosidełku lepiej jest kupic od razu większy fotelik...ten pearl mi sie podoba....nie wiem...bo mozna wziac ta tansza baze, czyli ta co pasuje tylko do tego nosidełka...

Dlatego ja planuję zasłonić pieluchą, ale w formie takiego namiociku. Żeby nie było bezpośrednio przy buźce pieluchy a zasłaniała dziecko w nosidełku.

bo i tak najlepiej zasłonić w drodze ze szpitala do samochodu :)

a ja zamierzam sobie poprawić humor i kupić kocyk dla małego :) i jeszcze rożek ale jeszcze nie wiem jaki
a kocyk taki: Kocyk z mikrofibry BabyOno 820/02

reklama
Do góry