reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Salli o superowo, znalazlas mi torbe jaka mi trzeba :*****. Osttanio szukalam a nic mi sie nie pododobalo, a tu prosze torba ta ostatnia w kolorze turkusowym idelanie bedzie pasowac do mojego wozka i cena mi bardzo pasuje. Dzieki;-);-)
Beby merc ta w brazowa tez jest fajna:-)

Ostatnia edycja:
Dla mnie pampersy jedynki sa mefa drogie 6€ i to w promocji wiec kupilam jedna taka i rozm.2 taka mega pake i pozniej sprobuje vibelle kupic moze podpasuja bo cenowo super a opinie nie najgorsze

Ja 1 pampersów bialych mam jedno duże opakowanie i jedno male takie do s:szpitala...potem pewnie 2ki juz kupie...ale to trzeba polować na promocje bo wtedy wychodzi calkiem fajna cena...

Ja w tygodniu zajmę sie jeszcze zakupem rękawiczek,niedrapek i to bed:)będzie juz chyba koniec zakupów...jeszcze ewentualnie koszula do karmienia,ale to podobno mam dostać od Mikolaja;)(

Ja mam tylko jedna paczke Pampers New Born do szpitala na poczatek a pozniej do Biedronki maz bedzie jezdzil, wczoraj nawet widzialam pampersy Dada za 49.00 duza paka i chusteczki 2 pak za 7.99. Ja narazie nei kupuje wiecej, bo musze wiedziec , ze maly bedzie je tolerowal. Kupic pampersy to zaden problem tak samo chusteczki nawilzane.

Ja kupuję jak na razie tylko Pampersy, bo 1 syna inne pieluchy uczulały - pupę miał czerwoną, ciągle jakieś oszczypania... a Hugisy najbardziej.
Siostra stosowała Dady i była zadowolona. Pewnie przetestujemy to na maludzie.

Ja mam 1 paczkę pampków pampersa i 2 paczki 2 kupiłam je juz ocho chyba ze 3 miesiące temu bo promocja była w super farm i wkurw.... Sie bo myśle o tańszych pampersach z biedronki a R sie uparł ze nie bo to cerata chociaz ja wiem co innego bo Julii tez kupiłam jak była malutka tylko ze ona wrażliwa dupke ma i na wszystko wysypke miała tylko nie na pampersy . Ja wychodzę z założenia ze każde dziecko i człowiek inne jest i nie musi mieć uczulenie na to samo ale do niego jak grochem o ścianę !!!!

Zastanawiam sie nad kupnem jednej paczki mleka na wszelki wypadek Julii nie karmiłam piersią a wszpitalu nie chcieli dawać mleka musiałam prosić sie za każdym razem zreszta oni maja hipp takie zimne i córka mi po tym chlustała strasznie dopiero pani obok ktora nie mogła karmić piersią bo leki na serce brała robiła mi swoje które kupiła da córki i dziecko moje sie najadło a nie płakała pól dnia bo łaskę robili !!!

magsus ja mysle ze mozesz lepiej wziasc jakas mala paczuszke mleka bedziesz spokojniejsza po comasz sie prosic :*** a powiedz mi czy wiesz ze nei bedziesz karmic piersia malej?

reklama
MAGSUS moj syn to glodowal bo ja po porodzie bylam w zlym stanie. Dopiero po 2 calych dniach przyszla siostra ktora 2 lata karmila i pokazala. Syn juz nawet nie plakal, ssal sobie usteczka, a od zoltaczki byl senny i pindy dalej go nie dokarmialy. Wolaly zawolac pielegniarke z ginekologi i ta nosila synka a oni mnie ratowali. Tak mi walkowali i tym karmieniu piersia to ja za wszelka cene chcialam. Pozniej zoltaczka w piatej dobie. Kroplowki w glowe, naswietlanie w inkubatorze i pilnowanie zeby okularki nie spadly. A jeszcze o czym dowiedzialam sie pozniej jak ulotke przeczytalam. Podawali malemu proszek do ust. A to byl Luminalum, psychotrop ale ze on dziala tez na zoltaczke. I to wszystko dlatego zeby karmic piersia. Wypisali do domu po 9 dobach. Pozniej lekarka przyjechala do domu i chciala do szpitala klasc bo zolty.
Wiec z tym dokarmianiem nawet nie o placz chodzi tylko o to co przezyl moj syn. Ja mlida niedoswiadczona, teraz to bym na nich sie darla zeby w koncu dokarmili.
Lezala ze mna kobieta ktora karmila core ponad 2 lata i odstawilq bo zaszla w kolejna ciaxe. Miala taja sama sytuacje jak ja. Naswietlanie, kroplowki wiec to chyba nie o to chodzi, ze komus cos z karnieniem nie wychodzi tylko czasami tak jest

Do góry