reklama
milusia21
Fanka BB :)
JA na razie mam 1paczkę 1dynek z dady i pół z 1pampersa(dostałam) i na razie nie kupuję
dziewczyny jak ja rozmawiam z koleżankami które niedawno rodziły to one wcale nie kupują pampersów bo tyle dostają...(ja przy chłopcach też długo nie musiałam kupować)
A jak trzeba będzie to przecież jest tego wszędzie tyle ze można dokupić
dziewczyny jak ja rozmawiam z koleżankami które niedawno rodziły to one wcale nie kupują pampersów bo tyle dostają...(ja przy chłopcach też długo nie musiałam kupować)
A jak trzeba będzie to przecież jest tego wszędzie tyle ze można dokupić
Anisen
kochamy Cię mocno
ja nie mam jeszcze nic ale zamierzam kupic 2 paczki małe pamperów1 tych premium białych i moze ze dwie dad 1. Na pewno przez pierwszy miesiąc nie dostaniemy żadnych pieluszek bo z mojej strony nikt nie przyjedzie, teściowa nawet nie pomyśli tylko kupi jakąś tandetę ( jeśli coś kupi) a bratowa J przyjedzie dopiero na urodziny Kingulki w lutym
ja 1 w szpitalu zużyłam parwie dwie te małe paczuszki tyle malce sikały.
ja 1 w szpitalu zużyłam parwie dwie te małe paczuszki tyle malce sikały.
vinga89
mamusia syneczków
Kajtek to masz aż 7 paczek "1"? ja zużyłam chyba tylko 4 i na "2" przeszliśmy.
teraz kupiłam 2 paczki białych pampków i na razie nie widzę potrzeby kupować więcej. a co jak dziecko będzie mieć uczulenie, albo szybko wyrośnie?
Milusia ja podobnie jak Anisen, nie liczę, że dostanę od kogoś... dla Nataniela dostałam jedną paczkę pampków...
teraz kupiłam 2 paczki białych pampków i na razie nie widzę potrzeby kupować więcej. a co jak dziecko będzie mieć uczulenie, albo szybko wyrośnie?
Milusia ja podobnie jak Anisen, nie liczę, że dostanę od kogoś... dla Nataniela dostałam jedną paczkę pampków...
kasia150491
Mamusia synusia:)
Ja kupilam tylko 1 paczkę Pampers 1. Zawsze moge dokupić,a córka znajomej miała uczulenie na pewne marki pampersów,wiec z tym bede ostrożna:-)
Tina1201
kajtek2009
Nom w sumie mam 7 paczek 1 .. pamietam jak przy kamili bylo tez mialam na poczatku kupione 5 paczek i bylo mi za mało heh..
Ja niestety tez od nikogo nic nie dostane hehe
Ja niestety tez od nikogo nic nie dostane hehe
Ja mam po znajomej jakieś 50 sztuk jedynek Huggies (fajne są da nowych mam, bo mają pasek-znacznik i pokazuje jak dzidzia się zsika czy skupka, taki poziom zapełnienia pieluchy hehe) . Mam nadzieję, że na szpital wystarczą, a jak nie to przecież nie problem kupić. Dwojek jeszcze nie mam, ale za to trójek pampka mam 3 paczki, bo siostra Marcina przywiozła ostatnio, bo cyt"promocja w Toskanii była" hihi. Aż nie miałam serca jej powiedzieć, że to co w Toskanii było promocją na te pampki to w PL tyle też kosztują Tak się cieszyła że udało jej się taniej kupić.
No i mam już zamówione mleko dla Oliwki Normalnie kosztuje 50zł za 800g, a znalazłam w Pabianicach za 40 I przy zamówieniu 5 sztuk, dostawa gratis i wychodzi 1 mleko a darmo Więc jak się okaże że mała to mleko dobrze toleruje (na razie zamówione mam jedno żeby sprawdzić jak jej będzie odpowiadać) to będę zamawiać Ech, ale trzeba się nakombinować żeby coś zaoszczędzić.
No, a teraz siedzę na allegro i wzdycham tyle fajnych rzeczy znalazłam. I chyba się skuszę i pozamawiam. Muszę kupić torbę do wózka, przewijak, chcę kupić szmatkę - szeleścik dla malucha (http://allegro.pl/szmatka-szelescik-edukacyjna-zabawka-dla-noworodka-i3675642508.html):) Tylko nie mogę się zdecydować która torba pomożecie?
1. HERLAG Duża torba do wózka + przewijak **DLA MAMY (3758099113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2. ORYGINALNA TORBA BABY MERC + PRZEWIJAK (3747076078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (kolor: zielony len bo będzie fajnie pasował do wózka, a i jako normalna torba się sprawdzi. Do wózka bardziej sałata by pasowała, ale mi się nie podoba)
3. DUŻA torba do wózka + PRZEWIJAK. Mnóstwo kieszonek (3755121499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ogólnie ten sprzedający na fajne rzeczy (zakochałam się w ciuszkach ze śmiesznymi napisami) i ceny z tego co widzę przystępne
No i mam już zamówione mleko dla Oliwki Normalnie kosztuje 50zł za 800g, a znalazłam w Pabianicach za 40 I przy zamówieniu 5 sztuk, dostawa gratis i wychodzi 1 mleko a darmo Więc jak się okaże że mała to mleko dobrze toleruje (na razie zamówione mam jedno żeby sprawdzić jak jej będzie odpowiadać) to będę zamawiać Ech, ale trzeba się nakombinować żeby coś zaoszczędzić.
No, a teraz siedzę na allegro i wzdycham tyle fajnych rzeczy znalazłam. I chyba się skuszę i pozamawiam. Muszę kupić torbę do wózka, przewijak, chcę kupić szmatkę - szeleścik dla malucha (http://allegro.pl/szmatka-szelescik-edukacyjna-zabawka-dla-noworodka-i3675642508.html):) Tylko nie mogę się zdecydować która torba pomożecie?
1. HERLAG Duża torba do wózka + przewijak **DLA MAMY (3758099113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2. ORYGINALNA TORBA BABY MERC + PRZEWIJAK (3747076078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (kolor: zielony len bo będzie fajnie pasował do wózka, a i jako normalna torba się sprawdzi. Do wózka bardziej sałata by pasowała, ale mi się nie podoba)
3. DUŻA torba do wózka + PRZEWIJAK. Mnóstwo kieszonek (3755121499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ogólnie ten sprzedający na fajne rzeczy (zakochałam się w ciuszkach ze śmiesznymi napisami) i ceny z tego co widzę przystępne
Ostatnia edycja:
kajtek2009
salli ty masz wózek baby merc?? z tych toreb co podalas mi osobiscie przypadła do gustu własnie ta baby merc i co najlepsze w dobrej cenie szukalam własnie takiej torby do wózka baby merc bo osobiscie ja mam tej firmy wózek heh .. i musze naciagnac P na kupno
reklama