reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Jakos do pakowanie torby nie moge sie zabrac XD...

Za to wczoraj ogarnełam wkoncu to co chcialam i kacik kubusia nabiera kształtów hah nie ma juz w nim rzeczy oprócz zawieszonej karuzeli bujaczka i 3 par spodni XD ... pod łózeczkiem tez juz nie ma nawalonych tyle gratów

W tapczanie gabi poukladalam rzeczy i dodatkowo poukladalam posciel bo puki co nie mam szafy ale mam nadzije ze w weekend juz bedzie heh.. i wtedy tylko biurko i bedzie git ..:D

Troszke sie uspokoilam bo mialam lek przed tym usg ale jak posluchalam serduszka to odrazu ulzylo hehe...

Hej Laski :)
Ja dziś też popełniłam zakupy - jestem "bogatsza" o przewijak na łóżeczko, rożek z wkładem kokosowym, osłonki na piersi Medela, wkładki laktacyjne i pudełeczko do przechowywania smoczków ;) Jeszcze tylko tantum rosa i kilka pieluszek tetrowych dokupię i będę ready. Ale pranie i prasowanie to mnie już wykańcza - właśnie mam przerwę w prasowaniu a kolejna zawartość dzieciowa pralki czeka na rozwieszenie :/
Właśnie sobie przypomniałam, że miałam kupić jeszcze folię na wózek - nosz kur.... będę musiała chyba przez neta zamówić, bo już nie będę specjalnie po to jechać.

Ostatnia edycja:
Kaczuszka ja 1 wykorzystalam dwa opakowania bo one sa jednak mniejsze niz 2 (moj przy wyjsciu ze szpitala wazyl 3045 wiec okruszek byl), a potem przeszlismy na 2 (nie wiem ile opakowan bylo), i jakis czas pozniej na 3... zalezy jakie dziecko sie urodzi duze bo jak bedzie mialo 4 kg to mysle ze jedno opakowanie 1 wystarczy a potem spokojnie mozna na 2 przejsc ... ale jak bedzie mialo ok 3 kg to do tych 4 kg zeby nie byly za duze to raczej 1 warto uzywac

PUSTISZI ja kupilam identycznie jak ty. Tylko te wieksze paczki co ok 70 sztuk tam
Kolezanka urodzila corke 3800g i ledwo zuzyla paczke jedynek bo mala juz odcisniete korinki miala. Moja siistra drobna chuda mala kobietka tez urodzila corke niecale 3800g i jedynek wcale nie kupowala, tylko od razu dwojki

reklama
Ja mam 6 paczek dada 1 , i jedna paczke pampersa 1

A 2 paczki dada 2

przy gabrysi to odrazu 2 uzywalam bo wazyla 4 kilo wiec jedynki tylko w szpitalu... a kamila jedyneczki przez dluzszy czas byly bo prawie 3 tyg ...

Do góry