reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Jakos do pakowanie torby nie moge sie zabrac XD...

Za to wczoraj ogarnełam wkoncu to co chcialam i kacik kubusia nabiera kształtów hah nie ma juz w nim rzeczy oprócz zawieszonej karuzeli bujaczka i 3 par spodni XD ... pod łózeczkiem tez juz nie ma nawalonych tyle gratów

W tapczanie gabi poukladalam rzeczy i dodatkowo poukladalam posciel bo puki co nie mam szafy ale mam nadzije ze w weekend juz bedzie heh.. i wtedy tylko biurko i bedzie git ..:D

Troszke sie uspokoilam bo mialam lek przed tym usg ale jak posluchalam serduszka to odrazu ulzylo hehe...

Hej Laski :)
Ja dziś też popełniłam zakupy - jestem "bogatsza" o przewijak na łóżeczko, rożek z wkładem kokosowym, osłonki na piersi Medela, wkładki laktacyjne i pudełeczko do przechowywania smoczków ;) Jeszcze tylko tantum rosa i kilka pieluszek tetrowych dokupię i będę ready. Ale pranie i prasowanie to mnie już wykańcza - właśnie mam przerwę w prasowaniu a kolejna zawartość dzieciowa pralki czeka na rozwieszenie :/
Właśnie sobie przypomniałam, że miałam kupić jeszcze folię na wózek - nosz kur.... będę musiała chyba przez neta zamówić, bo już nie będę specjalnie po to jechać.

Ostatnia edycja:
Kaczuszka ja 1 wykorzystalam dwa opakowania bo one sa jednak mniejsze niz 2 (moj przy wyjsciu ze szpitala wazyl 3045 wiec okruszek byl), a potem przeszlismy na 2 (nie wiem ile opakowan bylo), i jakis czas pozniej na 3... zalezy jakie dziecko sie urodzi duze bo jak bedzie mialo 4 kg to mysle ze jedno opakowanie 1 wystarczy a potem spokojnie mozna na 2 przejsc ... ale jak bedzie mialo ok 3 kg to do tych 4 kg zeby nie byly za duze to raczej 1 warto uzywac

PUSTISZI ja kupilam identycznie jak ty. Tylko te wieksze paczki co ok 70 sztuk tam
Kolezanka urodzila corke 3800g i ledwo zuzyla paczke jedynek bo mala juz odcisniete korinki miala. Moja siistra drobna chuda mala kobietka tez urodzila corke niecale 3800g i jedynek wcale nie kupowala, tylko od razu dwojki

reklama
Ja mam 6 paczek dada 1 , i jedna paczke pampersa 1

A 2 paczki dada 2

przy gabrysi to odrazu 2 uzywalam bo wazyla 4 kilo wiec jedynki tylko w szpitalu... a kamila jedyneczki przez dluzszy czas byly bo prawie 3 tyg ...

Do góry