reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
moje dzisiejsze zxakupy ubrankowe :) a miałam nic nie kupować:-p
DSC07287.jpg

Załączniki

• DSC07287.jpg
    DSC07287.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 120
Aniia, Anisen - śliczne zakupy!
Ja w końcu zamówiłam łózeczko na allegro - takie zwykłe, bez zbędnych udziwnień, kolor orzech, pościel bladziutko różowa z pszczółkami ;) Cieszę się jak głupia normalnie :) Brakuje mi już tylko przewijaka na łóżeczko, rożka i pasa poporodowego dla mnie.

Fajna jest :) moja ma calutki biały.
Ja wczoraj ze zgrozą odkryłam ze mam 3 czapeczki cieniutkie, jedną włóczkową ale też cienka i zero grubych a u nas dzis było tak zimno ze szlo zamarznąć ;) jak to sie stalo skoro Kinga lutowa nie mam pojecia.. Dała bym sobie łepek uciąć ze miałam jedną niebieska i jedną brązową ;)

Kupiłam też przewijak zielony ze slonikami i 5 nowych pieluszke tetrowych bo doszłam do wniosku ze te moje to są trasznie sprane ( w końcy 2 dzieci obsłużyły )
Za to zgubiłam gdzies w domu wkładkę redukcyjną do fotelika i chyba czeka mnie zakup nowe :( no to będzie z 50 zł w plecy :( szkoda. A sobie nic nie kupiłam. szukała fajnego szlafroka i piżamki i nie znalazłam :(

Za to z cenami na dzieci oni powariowali !!! Sweterek na moją Kingusie golfik 65zł , a sweterek rozpinanany z polarkowym podszyciem 85 ! chyba ich pogięło !
Nic, muszę J naciągnąć na wizytę w hurtowni bo gwiazda ma jeden golf a zmina na całego

Anisen a ja mam identyczne śpioszki :) az zajzałam do torby zeby sprawdzic :)

Tez robiłam rewolucje w szawce z ubraniami i wiecie wydawało mi sie ze mam tego tyle ze dwoje dzieci by wychował ale szok przeżyłam czapeczek mam tylko 2 cienkie takie malutkie resztę to na dziecko tak po 3 miesiącu niedrapki mam 1 nowe i 2 po Julii ale widze ze plamy maja od oliwki chyba wiec muszę kupic cos nowego grubej czapki nie mam wcale tzn mam ale duze jakieś :( choroba i tych kompletów nowych spiochow by sie przydało do szpitala czy lekarza !!!! Teraz problem bo nie mogę sie za bardzo na zakupy ruszyć od kiedy lekarz kazał leżeć i brać nospe to nie nadaje sie do życia pochodzę 15 min i skurcze mam a w sklepie to wiadomo człowiek chce pooglądac dotknąć i wogóle :(
cos czuje ze w sobote R musi ze mną jechać do takiego małego sklepu w pobliskiej miejscowości maja tam niedrogie rzeczy nie ma ruchu wiec postaram sie raz dwa skompletować resztę !!!

Aniia śliczny ten lezaczek kurcze poprostu super wózek zreszta tak samo fajny !!!! Gratulacje zakupów :) !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry