reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Może do Twojej szkoły więcej firm takie gadżety przysyła i przez to:) Ale i tak jestem zadowolona że w ogóle tyle tych pierdółek tam nam dają:D

reklama
Cześć.
Dziewczyny któraś z was wstawiała linka do allegro do koszuli + szlafrok takie w panterkę (chyba) nie mogę tego znaleźć. Była bym wdzięczna za wstawienie jeszcze raz. I również inne z koszulami do karmienia.
dzięki :)

A ja dziś dostałam leżaczek fisher price,zawieszki do wózeczka,2koszule do karmienia,i 2 sukienki takie dla małej na lato jak ślubne:-D i masę grzechotek:-)
Torby mam spakowane szt2,jedna taka pa przed porodem i ew. w trackie, a druga po,czyli laktator,butelki,podpaski itd...
A ubranka na wypis dla małej mąż przywiezie w dniu wypisu i też już wszystko skompletowane:-)

Mi też wyszły dwie torby, a w sumie to trzy :D Jedna cała dal dzidzi: ciuszki, pieluchy, kosmetyki, rożek, ręcznik itp. A druga dla siebie: piżamy, kapcie, klapki, landrynki, woda, majtki, wkładki, kosmetyki itp. :D A trzecią torbę mąż na wypis przywiezie: kombinezon, czpka, szalik itp :)

Heh ja to zabieram sie za pakowanie torby dla kubusia.. bo dopiero wczoraj zakonczylam pranie i prasowanie ubranek dla kubusia..

zostalo mi do wyprania baldachim i ochraniacze .. ale to juz tuz tuz przed załozeniem poscieli dla niego :D

Wiec zabieram sie za pakowanie hah...

Ja czekam na kuriera bo dziś ma być z wózeczkiem, leżaczkiem, fotelikiem i innymi pierdołami :-D
Już mnie skręca, non stop w okna patrzę czy nie jedzie czasem :-D

ja torbę odkopałam z szafy i na tym stanęło :p wyprałam sobie szlafrok i 2 ręczniki ale nie mam siły ich prasować :p a tu już w sumie 35 tydzień więc może mnie złapać już za 2 tyg :) zwłaszcza że mam codziennie skurcze :)

Noooo to się chwalę :-D

2013-11-28 15.43.57.jpg2013-11-28 15.47.07.jpg

Wózek jest strasznie wysoki :-) trochę mnie kolor załamał bo myślałam, że będzie intensywniejszy, no ale.... trudno się mówi

Załączniki

• 2013-11-28 15.47.07.jpg
    2013-11-28 15.47.07.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 78
  • 2013-11-28 15.43.57.jpg
    2013-11-28 15.43.57.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 73
  • 2013-11-28 15.43.57.jpg
    2013-11-28 15.43.57.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 83
  • 2013-11-28 15.47.07.jpg
    2013-11-28 15.47.07.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Aniia - booooko i bardzo ladny ten kolor nie bardzo intensywny ale po co taki :) sliczniutki !!!!!!!
Apropos jak popatrzylam na kolor wozka przypomnialam sobie o kokardce czerwonej :) kupic trza !!!

Do góry