reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Może do Twojej szkoły więcej firm takie gadżety przysyła i przez to:) Ale i tak jestem zadowolona że w ogóle tyle tych pierdółek tam nam dają:D

reklama
Cześć.
Dziewczyny któraś z was wstawiała linka do allegro do koszuli + szlafrok takie w panterkę (chyba) nie mogę tego znaleźć. Była bym wdzięczna za wstawienie jeszcze raz. I również inne z koszulami do karmienia.
dzięki :)

A ja dziś dostałam leżaczek fisher price,zawieszki do wózeczka,2koszule do karmienia,i 2 sukienki takie dla małej na lato jak ślubne:-D i masę grzechotek:-)
Torby mam spakowane szt2,jedna taka pa przed porodem i ew. w trackie, a druga po,czyli laktator,butelki,podpaski itd...
A ubranka na wypis dla małej mąż przywiezie w dniu wypisu i też już wszystko skompletowane:-)

Mi też wyszły dwie torby, a w sumie to trzy :D Jedna cała dal dzidzi: ciuszki, pieluchy, kosmetyki, rożek, ręcznik itp. A druga dla siebie: piżamy, kapcie, klapki, landrynki, woda, majtki, wkładki, kosmetyki itp. :D A trzecią torbę mąż na wypis przywiezie: kombinezon, czpka, szalik itp :)

Heh ja to zabieram sie za pakowanie torby dla kubusia.. bo dopiero wczoraj zakonczylam pranie i prasowanie ubranek dla kubusia..

zostalo mi do wyprania baldachim i ochraniacze .. ale to juz tuz tuz przed załozeniem poscieli dla niego :D

Wiec zabieram sie za pakowanie hah...

Ja czekam na kuriera bo dziś ma być z wózeczkiem, leżaczkiem, fotelikiem i innymi pierdołami :-D
Już mnie skręca, non stop w okna patrzę czy nie jedzie czasem :-D

ja torbę odkopałam z szafy i na tym stanęło :p wyprałam sobie szlafrok i 2 ręczniki ale nie mam siły ich prasować :p a tu już w sumie 35 tydzień więc może mnie złapać już za 2 tyg :) zwłaszcza że mam codziennie skurcze :)

Noooo to się chwalę :-D

2013-11-28 15.43.57.jpg2013-11-28 15.47.07.jpg

Wózek jest strasznie wysoki :-) trochę mnie kolor załamał bo myślałam, że będzie intensywniejszy, no ale.... trudno się mówi

Załączniki

• 2013-11-28 15.47.07.jpg
    2013-11-28 15.47.07.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 72
  • 2013-11-28 15.43.57.jpg
    2013-11-28 15.43.57.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 2013-11-28 15.43.57.jpg
    2013-11-28 15.43.57.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 77
  • 2013-11-28 15.47.07.jpg
    2013-11-28 15.47.07.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Aniia - booooko i bardzo ladny ten kolor nie bardzo intensywny ale po co taki :) sliczniutki !!!!!!!
Apropos jak popatrzylam na kolor wozka przypomnialam sobie o kokardce czerwonej :) kupic trza !!!

Do góry