reklama
milusia21
Fanka BB :)
A ja dziś dostałam leżaczek fisher price,zawieszki do wózeczka,2koszule do karmienia,i 2 sukienki takie dla małej na lato jak ślubne i masę grzechotek:-)
Torby mam spakowane szt2,jedna taka pa przed porodem i ew. w trackie, a druga po,czyli laktator,butelki,podpaski itd...
A ubranka na wypis dla małej mąż przywiezie w dniu wypisu i też już wszystko skompletowane:-)
Torby mam spakowane szt2,jedna taka pa przed porodem i ew. w trackie, a druga po,czyli laktator,butelki,podpaski itd...
A ubranka na wypis dla małej mąż przywiezie w dniu wypisu i też już wszystko skompletowane:-)
Mi też wyszły dwie torby, a w sumie to trzy Jedna cała dal dzidzi: ciuszki, pieluchy, kosmetyki, rożek, ręcznik itp. A druga dla siebie: piżamy, kapcie, klapki, landrynki, woda, majtki, wkładki, kosmetyki itp. A trzecią torbę mąż na wypis przywiezie: kombinezon, czpka, szalik itp
kajtek2009
Fanka BB :)
Heh ja to zabieram sie za pakowanie torby dla kubusia.. bo dopiero wczoraj zakonczylam pranie i prasowanie ubranek dla kubusia..
zostalo mi do wyprania baldachim i ochraniacze .. ale to juz tuz tuz przed załozeniem poscieli dla niego
Wiec zabieram sie za pakowanie hah...
zostalo mi do wyprania baldachim i ochraniacze .. ale to juz tuz tuz przed załozeniem poscieli dla niego
Wiec zabieram sie za pakowanie hah...
Załączniki
reklama
P
Pustiszi
Gość
Aniia - booooko i bardzo ladny ten kolor nie bardzo intensywny ale po co taki sliczniutki !!!!!!!
Apropos jak popatrzylam na kolor wozka przypomnialam sobie o kokardce czerwonej kupic trza !!!
Apropos jak popatrzylam na kolor wozka przypomnialam sobie o kokardce czerwonej kupic trza !!!