reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja muszę jeszcze zakupić tylko rękawiczki,moze czapeczkę zimowa...ale generalnie wsio jest....no i wózek..za dwa tygodnie zamawiamy;););)
We wtorek mam stolarza,będą polki to będę wszystko juz ukladac itp...
Zastanawiam się tylko kiedy zacząć juz robić pokoj,w sensie łóżeczko itp kiedy klasc prześcieradło,pościel...juz bym chciala... Wy juz macie tak gotowe na tip top..Bo ja ginę w siatkach ;)

reklama
ikasia- na ubieranie lozeczka jeszcze chyba ciut za wczesnie :) Ja narazie wszysko popralam, poprasowalam I skrzetnie pochowalam w komodzie...I mam nadzieje ze sie nie zakurzy za bardzo :) Lozeczko mysle ze spokojnie mozna skrecac I wietrzyc itd... Ale ubranie lozeczka to tak na swieta/po swietachnajwczesniej bym zostawila. Wlasciwie to lozeczko mozna ubrac w dniu powrotu do domu bo to przeciez kilka minut I gotowe :) A po co ma sie kurzyc...No chyba ze mialoby oko cieszyc :) To mozna I juz a potem tylko w pralce odswiezyc :) hihihi

Ja dzis dostalam posciel dla Emmy...:) Zupelnie zapomnialam o poscieli, ze przydalby sie komplet jakiejs nowej (a nie tylko po bracie starszym ) Choc I te po bracie w calkiem dobrym stanie jeszcze sa...Ale niech ma dziewczyna :)
posciel Emmy.jpg
W zestawie byl ochraniacz, kolderka, dwa przescieradelka w I kocyk azurkowy (wszystko w kolorze poscieli :)

Załączniki

• posciel Emmy.jpg
    posciel Emmy.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 85
Anbas przepiękna ta pościel ;)

Ja dziś zakupiłam leżaczek do wanienki, maść bepanthen, żel i szampon do włosów, 6 x chusteczki mokre Pampers w Rossmanie była promocja za 25 zł :) no i proszek Lovelli więc niedługo zaczynam pranie :)

Ja też po świętach/w nowym roku jakoś dopiero wyposażę łóżeczko,bo się jeszcze zdąży zakurzyć,rzeczy mam poprane i poprasowane(teraz jeszcze doszły 2prali więc ogólnie wyszło mi 10:-D)ale w szafie sobie leżą więc się nie okurzą

a my czekamy tylko na pieniążki i w przyszłym tyg pewnie będziemy mieli nasz wózeczek Zosiakowy:rofl2:

Anbas pościel piękna :)
Ja muszę jeszcze kupę rzeczy dokupić, jakieś spodenki by się przydały czy półśpiochy, ze dwie bluzeczki, czapeczkę, no i jeszcze wanienka itp :-)

Ja to tydzien temu poprałam posciel pieluszki , kocyki , w ten weekend popiore ochraniacze i ubranka i wsio bedzie :D co do kupowania .. to mam ochote kupowac dla małego no ale mam juz tego dosc duzo a i tak wyrosnie wiec z ubrankami stopuje a zamierzam kupic własnie jakas nowa posciel ochraniacz i poszewki bo ja mam duzo poszewek no ale po dziewczynkach wiec jakas nowa sie mu sprezentuje :D

Anbas sliczna posciel :D

reklama
anbas- posciel piękna...taka dziewczęca a jednocześnie nie mdło różowa....superancka.

i tak na possciel do łózeczka za wczesnie....ja to nawet łózeczka jeszcze nie mam jeszcze łózeczka skręconego...ale tak jak któras tu pisała ubrac posciel do łózeczka to tylko chwilka...i mozna to zrobic po powrocie do domu albo tatusiowi w domku nakazac

Ikasia- zazdroszcze tego dopięcia na ostatni guzik wszystkich zakupów....ja nie wiem że jakos tak w tej ciaży ze wszystkim sie ociągam..porodu tym nie odłoże.....owszem mam poprane i prawie wszystko poprasowane...ale jeszcze pare rzeczy mi brakuje...a najbardziej kasy na te rzeczy...grudzien to kiepski miesiac na takie wydatki...mikołaj, święta i dzieciom trzeba prezenciory sprawić....juz nie wspomne o mężu..przydaloby sie zeby i on cos pod choinka znalazł...nawet jesli nie bedzie go na swieta.

vinga i jak doszły do ciebie te koszule co pokazywałą? mi przyszły ale albo ja sie mniejsza zrobilam albo te koszule troszke wieksze są...teściowa mi zwęza pod biustem troszke...ale ogolnie mi sie podobają.

a no Ikasia...ja czekam na zdjecia gotowego pokoju Tymona....:-)

Do góry