reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Salli - fajowy ten wozeczek :) I kolorek boski poprostu!!!!
Kaha - kubusiowa rodzinka cuuuudna :)
pustiszi - czekam na fotki kolorowego dinusia :))))

reklama
W tle przewijak, a tutaj ciuszki za 5e, które zakupiliśmy w pakiecie wraz z przewijakiem i wanienką :D nie zmieściły mi się do pralki jeszcze 4 sukienki i 2 kocyki :-D

20131118_174523.jpg
Następne pranie nowych ciuszków w przyszłym tygodniu i prasowanie- jak dorobię się deski :-) hihi

Załączniki

• 20131118_174523.jpg
    20131118_174523.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 78
Ania ciuszki slodkie sa, a jakie masz rozmiary bo tych malenkich nei ma co duzo kupowac bo moment trzeba bedzie zmieniac na wieksze, najlepiej zaczac od 62 i ewentulanie wzwyz, pamietajac ze pory roku beda sie zmieniac:-)

Ania superasne ciuszki :) Fakt niezla okazja~!!!

Rany pustiszi - to przyjezdzaj do mnie prasowac pleaseeeeeee!!! :))))

No, ja mam kilka ciuszków na 56, więcej na 62, a zaraz zabieram się za pranie tych ciut większych :) I już będę miala gotowe :D A teraz właśnie piorą się torby w które zapakuję siebie i dzidziola :) Więc w tym tygodniu już będę gotowa.

A żeby pozostać w tytule wątku to pochwalę sie, że moja kochana mamusia zrobiła nam prezent i kupiła nam wczoraj podgrzewacz - sterylizator :) Jeszcze go nie miałam w łapce ale już mi się podoba :D
1346187921.jpg

Załączniki

• 1346187921.jpg
    1346187921.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 47
Dzięki :) Ja wiem, że sterylizator nie jest czymś niezbędnym, ale ja jednak chciałam go mieć :) Chociażby dlatego, że dzidziol będzie na butelce, a ten akurat ma funkcję podgrzewacza i ja będę spokojniej spała jak Marcin będzie miał wahtę nocną, wiedząc, że nie poda dzidziolowi za gorącego lub za zimnego papu jak mu wcześniej pokażę na co ma nastawić :)
Poza tym obu funkcji można używać jednocześnie :) więc na spokojnie mogę sterylizować i podgrzewać w jednej chwili ;) a ja lubię oszczędzać czas ;)

reklama
pierwsze rzeczy spakowane do torby ... zakupy zrobione ale do odbioru osobistego wiec pewnie jeszcze chwile zanim odbiore :) no to i u mnie poszlo "pelna para" haha

Do góry