reklama
Załączniki
P
Pustiszi
Gość
Aniia -az bym poprasowala
No, ja mam kilka ciuszków na 56, więcej na 62, a zaraz zabieram się za pranie tych ciut większych I już będę miala gotowe A teraz właśnie piorą się torby w które zapakuję siebie i dzidziola Więc w tym tygodniu już będę gotowa.
A żeby pozostać w tytule wątku to pochwalę sie, że moja kochana mamusia zrobiła nam prezent i kupiła nam wczoraj podgrzewacz - sterylizator Jeszcze go nie miałam w łapce ale już mi się podoba
A żeby pozostać w tytule wątku to pochwalę sie, że moja kochana mamusia zrobiła nam prezent i kupiła nam wczoraj podgrzewacz - sterylizator Jeszcze go nie miałam w łapce ale już mi się podoba
Załączniki
Marika30708
Fan(ka)
Salii super prezent
Dzięki Ja wiem, że sterylizator nie jest czymś niezbędnym, ale ja jednak chciałam go mieć Chociażby dlatego, że dzidziol będzie na butelce, a ten akurat ma funkcję podgrzewacza i ja będę spokojniej spała jak Marcin będzie miał wahtę nocną, wiedząc, że nie poda dzidziolowi za gorącego lub za zimnego papu jak mu wcześniej pokażę na co ma nastawić
Poza tym obu funkcji można używać jednocześnie więc na spokojnie mogę sterylizować i podgrzewać w jednej chwili a ja lubię oszczędzać czas
Poza tym obu funkcji można używać jednocześnie więc na spokojnie mogę sterylizować i podgrzewać w jednej chwili a ja lubię oszczędzać czas
reklama