reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Dziewczynki, jestem mega szczęśliwa po wczorajszych zakupach :)
Moja matka chrzestna postanowiła w prezencie kupić kombinezonik dla dzidziola :) a do tego czapeczki :) Jedna cieplusia na wyjście ze szpitala (rozmiar 40/42), i dwie takie pod kapturek, ewentualnie pod ciepłą czapkę. W zależności od pogody ;) mmmm
I oto efekt :) Wybaczcie jakość zdjęć :)
DSC_0011[1].jpgDSC_0016[1].jpg

Załączniki

• DSC_0011[1].jpg
    DSC_0011[1].jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0016[1].jpg
    DSC_0016[1].jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 73
sylka- ja kupilam sobie tunike ciazowa i dwie sukienki:) a pare dni temu maz kupil mi tez sukienke i brzuszek sie miesci to narazie mam dosc. Teraz tez na jakies leginsy bede polowac,bo mam tylko jedne,a w nich najwygodniej:-)

Ciotka wzięła nas (bo i mój M był z nami) na objazd po sklepach :) i się naoglądałam. Ale w 5-10-15, Smyku czy w mothercare była... jak to mówił mój brat cioteczny jak miał kilka lat, kupa-lapa :D Więc przerzuciłyśmy się na sklepy dla dorosłych z działami dziecięcymi :) I tak w H&M upolowałyśmy czapeczkę (białą) za 23zł, z dziecięcych tylko w Smyku te dwie cienkie za 20zł, a kombinezon w... KappAhl :D I szczerze mówiąc nie był taki bardzo drogi (czy może się mylę...? Bo cen nie znam). Normalna cena 199zł, ale ciotka ma kartę, a z nią rabat 20% więc kosztował 159zł :)

I fakt, jest prześliczny :) I taki że aż sama bym się w nim chętnie schowała :) Cieplusi, na delikatnym polarku, miły. No boski :) Zapinany na suwak, a między nóżkami można zapiąć pas fotelika bo ma na napy rozpinane :) Akurat taki jaki chciałam

Ciotka wzięła nas (bo i mój M był z nami) na objazd po sklepach :) i się naoglądałam. Ale w 5-10-15, Smyku czy w mothercare była... jak to mówił mój brat cioteczny jak miał kilka lat, kupa-lapa :D Więc przerzuciłyśmy się na sklepy dla dorosłych z działami dziecięcymi :) I tak w H&M upolowałyśmy czapeczkę (białą) za 23zł, z dziecięcych tylko w Smyku te dwie cienkie za 20zł, a kombinezon w... KappAhl :D I szczerze mówiąc nie był taki bardzo drogi (czy może się mylę...? Bo cen nie znam). Normalna cena 199zł, ale ciotka ma kartę, a z nią rabat 20% więc kosztował 159zł :)

I fakt, jest prześliczny :) I taki że aż sama bym się w nim chętnie schowała :) Cieplusi, na delikatnym polarku, miły. No boski :) Zapinany na suwak, a między nóżkami można zapiąć pas fotelika bo ma na napy rozpinane :) Akurat taki jaki chciałam

trzeba mieć szczęście fajnie podejść :-)

Juliana ten żòłwik jest super kupiłam dzieciom z 2 lata temu i teraz też jeszcze im zapalam do zaśnięcia....
Ja kupiłam sobie sukienkę w promod, taka już n aświęta i sylwester, żeby wygladać jakoś w marę i myślę że to ostatni ciuszek ciażowy....

Ostatnia edycja:
Salli ja mam taki sam(lub prawie identyczny),kupiony w H&M tylko kawa z mlekiem.Jest rzeczywiscie super cieplutki a czapusie slodkie .Ja na razie mam tylko 2 po kąpieli białąi niebieską.A grube zimowe dostanę od kolezanki na zamiane .Oddam jej rozowe ciuszki i wezme jeszcze jakies cieplutkie pajacyki dla Natusia.
Kaczuszka żólwik to sama sobie chętnie bym właczyla i pospala jest cudny i za 25zl.

reklama
Juliana, ja w H&M jakoś nie wypatrzyłam nic co by mnie zachwyciło (no prócz czapeczki). Fakt był tam kremowy jakiś, ale ja nie chciałam za jasnego, bo na ciemnym mniej widać ;)
Czapeczki kupiłyśmy te 3, ale w domu mam jeszcze 3 takie cieniutkie po kąpieli :) Tylko właśnie zauważyłam że... nie mam ani jednej pary skarpeteczek :D
A żółwik... ja też go muszę kupić :) Juliana gdzie go nabyłaś tak tanio???

Do góry