reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ostatnia edycja:
reklama
Wybaczcie post pod postem, ale jakoś nie mogę edytować i dodać zdjęcia do poprzedniego :/ I nie mogę go nawet usunąć.

To jeszcze się pochwalę :) Tyyyle ubranek przywiozłam dwa dni temu od brata :) Już poprane, a zaraz zabieram się za prasowanie :) Pierwszy raz się cieszę na prasowanie hihi

DSC_0018[1].jpg

Załączniki

• DSC_0018[1].jpg
    DSC_0018[1].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 81
Zółwik też mi się marzył dla maluchów, ale nigdy nie było okazji na niego zapolować :)

fajne te przygotowania.. ehh już prawie ostatnia prosta :)

Sylka - dzięki za Twojego nicka :D

Tego zółwia nie kupujcie ! Chyba ze oryginał, bo to co Juliana podała to podróbka. mam, drze sie tak głośno ze umarłego z grobu zdziera i nie można go przyciszyć. Moja Kinga jak go Kuba włączy to krzyczy : mamo wyłącz, wyłącz. A i nie da sie wyłączyć samej muzyki żeby dziecko nie włączało bo to naciśniecie paluszkiem i już włączone. a potem wyłączyć trzeba naciskać kilka razy po programach. Ja nie polecam. Oryginał gra duuużo ciszej a do tego ma regulacje głośności tylko kosztuje od 170 w zwyż :(

acha przypomniało mi sie . Jak kupujecie cos co gra niech ma choć dwie opcje głośności i mozliwośc wyłączenia dzwieku całkiem ;) Dobra rada, bo potem idzie osiwieć jak Wam dziecko 150 raz włączy to na full i jeszcze przystawi do ucha ;)

Ostatnia edycja:
Anisen moj wcale nie drze się sprawdzałam wszystkie melodyjki i jest naprawdę ok. Moze taki bubel ci się trafił Melodujki też są bardzo spokojne,więc nie zgadzam się z tobą w przypadku mojego egzemplarza,ale tak jak pisałam Salli tej aukcji juz nie ma poza tym ja mam tez inny kolor ,więc to moze inna partia żółwikow:-)

reklama
Do góry