reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ja uzywalam pas poporodowy zaraz po porodzie ale mnie nic nie bolalo, jakbym czual dyskomfort to bym nie nosila.

Dziewczyny a mozecie wstawic gdzies te linki do stanikow, pizam i do sprzedawcow odmktorych mozna kupic wszystkie duperele ? Dziekuje.

Akuku, wstawiam Ci linki do moich zdobyczy - ja koszulę nocną do karmienia kupiłam na ryneczku u siebie także w tej kwestii nie pomogę :(

Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 75G (3649280337) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Slipy do Biustonosza ALLES MaMa CAFFE LATTE r. 38 (3649287538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

BEZSZWOWY biustonosz do karmienia DALAJA 75 G cz (3614000549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Blue dzieki a powiedz mi wszystkie sa od jednego sprzedawcy ? Ja jeszcze kupie ze 3 -4 takich miekkich na noc bo nie wyobrazam sobie spac w fiszbinach hehe. A trzeba pamietac ze w nocy tez mleko leci ibtrzeba miec stanik zegy wkladki powkladac.

no w nocy to bez stanika nei t ;)
powiem ci szczerzeze ja zamawialam od innego sprzedawcy niz dziewczyny ,duzo ich sprzedaje na alegro wiec znajdz takeigo ktory ci bedzie odpowiadal , ja np szukalam takiego który mial te 3 staniki ktore sobie upatrzylam w moim rozmiarze ;)

Blue no ja chyba zamowie te 3 co mi linka dalas tylko teraz musze sie zmierzyc zeby wiedziec jaki rozmiar brac... a powiedz mi wg jakiej tabelki sie mierzylas ??

akurat na ich aukcji byla tabelka ale ja to sie tak zmierzylam ze musialam pozneij zamawiac te przedluzki z ich aukcji ale fajne sa te przedluzki bo pozniej jak schudne to je odepne i stanik nie bedzie za luzny w obwodzie ;))

Dziewczyny poleccie jakiegos sprzedawce tych wszytskich dupereli na allegro, zebym mogla wszytsko od jendego zamowic z góry dziekuje:)))

reklama
z tym pasem to nie wiem ja w aptece jakis kupilam. Moze za mocno sciskalam ten brzuch. Nosilam jakis tydzien a pozniej tak macica bolala ze 3 dni pol zgieta z bolu sie zwijalam. Moze ja poprostu taka jestem, ze wszystko ciezko sie goi. Byle jaki zabieg to zaraz mam komplikacje.
A nie wiecie jak jest po cesarce? czy mozna nosic te pasy a jesli tak to po jakim czasie?

Do góry