reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ja uzywalam pas poporodowy zaraz po porodzie ale mnie nic nie bolalo, jakbym czual dyskomfort to bym nie nosila.

Dziewczyny a mozecie wstawic gdzies te linki do stanikow, pizam i do sprzedawcow odmktorych mozna kupic wszystkie duperele ? Dziekuje.

Akuku, wstawiam Ci linki do moich zdobyczy - ja koszulę nocną do karmienia kupiłam na ryneczku u siebie także w tej kwestii nie pomogę :(

Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 75G (3649280337) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Slipy do Biustonosza ALLES MaMa CAFFE LATTE r. 38 (3649287538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

BEZSZWOWY biustonosz do karmienia DALAJA 75 G cz (3614000549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Blue dzieki a powiedz mi wszystkie sa od jednego sprzedawcy ? Ja jeszcze kupie ze 3 -4 takich miekkich na noc bo nie wyobrazam sobie spac w fiszbinach hehe. A trzeba pamietac ze w nocy tez mleko leci ibtrzeba miec stanik zegy wkladki powkladac.

no w nocy to bez stanika nei t ;)
powiem ci szczerzeze ja zamawialam od innego sprzedawcy niz dziewczyny ,duzo ich sprzedaje na alegro wiec znajdz takeigo ktory ci bedzie odpowiadal , ja np szukalam takiego który mial te 3 staniki ktore sobie upatrzylam w moim rozmiarze ;)

Blue no ja chyba zamowie te 3 co mi linka dalas tylko teraz musze sie zmierzyc zeby wiedziec jaki rozmiar brac... a powiedz mi wg jakiej tabelki sie mierzylas ??

akurat na ich aukcji byla tabelka ale ja to sie tak zmierzylam ze musialam pozneij zamawiac te przedluzki z ich aukcji ale fajne sa te przedluzki bo pozniej jak schudne to je odepne i stanik nie bedzie za luzny w obwodzie ;))

Dziewczyny poleccie jakiegos sprzedawce tych wszytskich dupereli na allegro, zebym mogla wszytsko od jendego zamowic z góry dziekuje:)))

reklama
z tym pasem to nie wiem ja w aptece jakis kupilam. Moze za mocno sciskalam ten brzuch. Nosilam jakis tydzien a pozniej tak macica bolala ze 3 dni pol zgieta z bolu sie zwijalam. Moze ja poprostu taka jestem, ze wszystko ciezko sie goi. Byle jaki zabieg to zaraz mam komplikacje.
A nie wiecie jak jest po cesarce? czy mozna nosic te pasy a jesli tak to po jakim czasie?

Do góry