reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Jagus sliczny komplecik, na pewno bedzie Ci w nim wygodnie :)

Siva , ja tez bede kupowac ten biustonosz w przyszlym mscu, wlasnie dzieki Wam bo jak go pokazalyscie to mi sie odrazu spodobal i tez chce wziasc caffe i czarny, jeszcze jak Wy jestescie zadowolone to na bank je kupie:biggrin2:

A do mnie dotarla paczuszka z rzeczami dlamalego i dla mnie, jeszcze kilka rzeczy i bede miec wszystko.
Ponadto w tym tygodniu dostalam torbe ubranek na 0-3 msce wszystkie w bezach, ecru, od kolezanki meza , ktora urodzila na wakacjach, powybierala dla mnie same uniwersalne kolorki , ciuszki glownie z coolclub :-)
Picture 010.jpg

Załączniki

• Picture 010.jpg
    Picture 010.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 72
reklama
fajne te wasze staniki,ale ja na allegro niestety nie kupię,bo ze stanikami mam zawsze mega problem:eek: nigdy nie umiem dobrać odpowiedniego:baffled:

ja chyba na staniki z fiszbinkami się nie pokuszę :p za bardzo się boję ucisku piersi, za bardzo pamiętam jak boli zapalenie :sorry:
ale jakiś kobiecy sexi by się przydał

oj ja tez sie boje na allegro zamawiac staniki, bo ciezko z dopasowaniem jak ktos "niewymiarowy" jest:-p

wszystkie inne rzeczy to zamawiam przez internet- dziekuje Bogu za allegro:-) dzis np kupilam pokrowce na przewijak, skarpetki i sobie dwie sukienki ciazowe :-D

Diablica suuupcio info :) ja juz odpuszczam kupilam dwa zaden mi nie odpowiada w grudniu pojde ostatecznie kupie jeszcze jeden ale i tak mam zawsze problem z dopasowaniem misek bo ja mam cyca jednego wiekszego tak jak stope eeeh nie lubie kupowac cyckonoszy zlo konieczne :/

reklama
ja mam zawsze problem z obwodem, bo dosc szczupla pod cyckami jestem,a miseczka za to spora... i zwykle jest krzyk na zakupach bieliznianych, bo nic dopasowac nie moge:no:

Do góry