reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Inomama, ja żądam fotki Garcona w rożku! Natentychmiast dawaj!
Mam nadzieję, że tak sobie tylko pawkia puścił z kłaczków np. i nic mu nie jest? Pomiziaj go za uszkiem ode mnie :)
Moje france wczoraj dorwały się do sałatki tuńczykowej (ciotka nie upilnowała, zostawiła na wierzchu :/), ale na szczęście nic im nie jest, bo bym ją zabiła chyba za chore kotusie moje...

reklama
Ikasia kochana, mam prośbę wstaw linka do tej taniej apteki gdzie zamawiałaś te pierdołki dla siebie i dla Tymcia <prosi ładnie>;-)

Ja wszystko poprałam, ale pozwijałam i leży do prasowania.... :baffled: aż strach się zabrać za to....
Co do poczty to ja chyba wcałuję mojego "dręczyciela" bo przynosi wszystko, a jak nie otwieram drzwi to nawet do mnie dzwoni na komórkę :-D

Hope bardzo prosze: Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty

A ja odebrałam z poczty paczuszke...generalnie jestem bardzo zadowolona..chociaz prosiłam babke o pomieszanie koloru bezowego, ecru I brazowego...a brazu jest jak na lekarstwo...gdyby bylo wiecej ot byłyby bardziej wyraźne te literki...ale I tak są cudne...a tak sie prezentują: przepraszam za jakosc, :p

WP_20131106_012.jpgWP_20131106_014.jpg

Obrzaki juz powiesiłam, a raczej przykleiłam..ramka wizi...a imie zawisnie jak stolarz zamontuje półki:):tak:

Załączniki

• WP_20131106_012.jpg
    WP_20131106_012.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 56
  • WP_20131106_014.jpg
    WP_20131106_014.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 57
jedna literka 8,50..do tego te misie, chyba 5 zł za sztuke, a za obrazki dałam 45zł..ramka 18zł, jes jeszcze termometr misiowy za 15zł:)

A literki montuje sie na tasmie dwustronnej:)

ikasia cudne...bardzo mi sie podobają.....i coz ty pleciesz ze za malo brązu no sa idealne...bardzo ładne...ramka i te zdjecia tez...czekam na foty calości pokoju

Fajowe :)
Ja szukalam u siebie ale malutkie sa 7cm tylko a 3€ a ja chcialam takie duze stojace na polke 17 cm ale cholera 8€ sporo i chyba sobie odpuszcze a kupie ladniejsze obrazki

reklama
Do góry