reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
tamtusia swietny ten wózek :D bardxzo ladny :)

my tez od wczoraj wozek w domu zrobilam dzisiaj zdjecia ale nie moge dodac bo oczywiscie m zapodzial kabel obiecal mi jutro ze zrobi mi zdjecia brzucha na halloween zobaczymy,,,tak ciezko sie cos doprosic cholera strasznie ;(

ikasiu jak wczoraj odbieralam wózek to odbierala tez kobieta taki jak ty chcesz za zestaw 2w1 w hurtowni zapalcila1999zł (bez fotelika) ile ty bedziesz placic?

Ja zamawiam na Allegro za 2199 tez bez fotelika ale z torba i spuworkiem do spacerowki,bo tam musi byc specjalny ze względu na ten oalak..a jaki kolor odbierała?my bierzemy granatowy,choć mi sie szaleńczo podoba czerwony,ale M siw nie podoba...a nie mogę tak wszystkiego stawiać na swoim,niech tatuś wybierze kolir;)kolor

Tamtusia fajny wózeczek,Tutek u mnie na razie chyba nr 1,bardzo fajne są i nie drogie:-) jeszcze katuję jednak xlandera,ale te starsze wersje xa,bo te nowe to chyba badziew.A Twój z fotelikiem cena rewelka

jej to ja za mój Tako, 3 elementy, śpiworek, wszystkie folie, moskitiera , 2 lata gwarancji, nowy zapłaciłam prawie 4 lata temu 1200 i wydawało mi się dużo ;) Obecnie moodel który mam kosztuje 1300 nówka , wiem bo koleżanka kupiła:)
2 koła bez fotelika sporo. Za nowy Romer dałam ok 450 :( Tyle że ja liczę każdą złotówkę.

Anisen ja od oczatku nastawialam sie na wydatek w granicy. 2tysi,wiec dla mnie to normalna cena,zres:|<3zresztą placisz za firmę, a poza tym mi w tym wózku wszystko odpowiada,dla mnie wręcz idealny, a tez onwestycja,bo albo będzie dla drugiego dziecka,a jak sie zdecyduje na sprzedaż to one nie traca na wartości bardzo,bo za stara wersję używana trzeba dać kolo 1500,wiec mozna sporo odzyskać po roku czy dwoch;);)dwóch

reklama
Piękne te Wasze zdobycze :-) Ja należę do tych, które mają raczej mniej niż więcej, ale staram się nie panikować - zdążymy :-) Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i tam nas też położna hamowała/uspokajała ;-)
Ale na wózek powoli czas... Super ten grander, znalazł się wśród moicu typów :-) Dziewczyny, a znacie wózek Eurocart Passo? Wiedziałam go ostatnio w sklepie i nawet mi się podobał, ale to chyba dosyć nowy model, nie ma zbyt wielu opinii o nim :-( Może coś słyszałyście, może ktoś ma? Wśród znajomych?

Do góry