reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ikasia: aaaa Mura - ja też się na nią zdecydowałam:) fotelik mam maxi cosi czerwony z basa isofix, więc nie muszę się kłopotać już i teraz upodobałam sobie Murę właśnie tę czerwoną - mój m. tez z lekka się skrzywił na tę czerwień, ale się zgodził :-D A ile kołowa bierzesz - 3 czy 4? Mi się podobają 4 kołowe, ale podobno 3kołowa lepsza jak już mam dziecko, bo jedną ręką idzie prowadzić:) Koleżanka, która wózki sprzedaje używane na codzień, jak zapytałam co mi poleci i co mam szukać - to powiedziała, że Mura - nie do zjechania i komfort prowadzenia, jeżdżenia jest podobno super:) zobaczymy heh:-D Koleżanki, które mają też zachwycone i polecają bardzo:tak: Ja miałam wózek nowy za 1200 Jedo przy córze i ... drugi raz nie chcę już takiego... Po dwóch sezonach musiałam cifem i cudami czyścić koła tak rdzewiały żeby go sprzedać, a straciłam połowę ceny nowego...pomijam wagę i to, że pół bagażnika zajmował :cool:

reklama
agagsm ja biorę 4lolowa,głównie ze względu na wygląd ;)jakoś bardziej mi się podoba ;) a bierzesz stara mure czy ta nowa plus? My ta nowa,glownie ze względu na daszek w spacerowce,coprawda kola ma z kauczuku ale w serwisie sie dowiedziałam że spokojnie mozna dokupić pompowane za 100zl za sztuke,wiec gdyby sie te nie sprawdzaly to po prostu się wymieni ;) wiesz Mura do lekkich tez nie nalezy,ale mi to kompletnie nie przeszkadza ;)

Blue, dzięki za opinie i polecenie - ja zamówię też takie, bo nic nie mogę znaleźć w sklepach w rozsądnej cenie i rozmiarze 75 G :)

:-) ~ Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa RENE 85 D (3559501682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa LETIZIA PU 85 D (3565064118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 85D (3569786205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
inomama ja zamowilam takei sa swietne mieciutkie i ekstra wygodne wgl nei czuc ze maja druty ,ja niestety musze mam za ciezkie piersi a miseckzi tez ekstra mieciasne ladnei sie odpinaja i pod piers wchodza takze napewno dobrze to przemysleli ;)

laski egoistycznie tylko o sobie..\

jestem podjarana jak dziecko w Boże Narodzenie:-D:-D:-D:-D jadę zaraz na zakupy dla syna i starszej córki....w końcu sie doczekałam i spokojnie mogę wpaść w zakupowe szaleństwo whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;-):-):-D

i podobno pieniądze szcześcia nie dają co nie??:sorry:

hehe też myślę że mogą dać:-D JA we wtorek ruszam z mężem na łowy:-) chcemy jechać do innego miasta zobaczyć nasz wózek w realu i kupic już resztę rzeczy Zośce,i może znajdziemy w końcu chłopcom kurtki:-)

reklama
A moj Mikuś dostał komode dzis ale dłuuuugo bedzie skladana bo czesci elementow srobek :szok: Ale wykosztowalam sie co nie miara za nia....

Do góry