reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ikasia: aaaa Mura - ja też się na nią zdecydowałam:) fotelik mam maxi cosi czerwony z basa isofix, więc nie muszę się kłopotać już i teraz upodobałam sobie Murę właśnie tę czerwoną - mój m. tez z lekka się skrzywił na tę czerwień, ale się zgodził :-D A ile kołowa bierzesz - 3 czy 4? Mi się podobają 4 kołowe, ale podobno 3kołowa lepsza jak już mam dziecko, bo jedną ręką idzie prowadzić:) Koleżanka, która wózki sprzedaje używane na codzień, jak zapytałam co mi poleci i co mam szukać - to powiedziała, że Mura - nie do zjechania i komfort prowadzenia, jeżdżenia jest podobno super:) zobaczymy heh:-D Koleżanki, które mają też zachwycone i polecają bardzo:tak: Ja miałam wózek nowy za 1200 Jedo przy córze i ... drugi raz nie chcę już takiego... Po dwóch sezonach musiałam cifem i cudami czyścić koła tak rdzewiały żeby go sprzedać, a straciłam połowę ceny nowego...pomijam wagę i to, że pół bagażnika zajmował :cool:

reklama
agagsm ja biorę 4lolowa,głównie ze względu na wygląd ;)jakoś bardziej mi się podoba ;) a bierzesz stara mure czy ta nowa plus? My ta nowa,glownie ze względu na daszek w spacerowce,coprawda kola ma z kauczuku ale w serwisie sie dowiedziałam że spokojnie mozna dokupić pompowane za 100zl za sztuke,wiec gdyby sie te nie sprawdzaly to po prostu się wymieni ;) wiesz Mura do lekkich tez nie nalezy,ale mi to kompletnie nie przeszkadza ;)

Blue, dzięki za opinie i polecenie - ja zamówię też takie, bo nic nie mogę znaleźć w sklepach w rozsądnej cenie i rozmiarze 75 G :)

:-) ~ Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa RENE 85 D (3559501682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa LETIZIA PU 85 D (3565064118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 85D (3569786205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
inomama ja zamowilam takei sa swietne mieciutkie i ekstra wygodne wgl nei czuc ze maja druty ,ja niestety musze mam za ciezkie piersi a miseckzi tez ekstra mieciasne ladnei sie odpinaja i pod piers wchodza takze napewno dobrze to przemysleli ;)

laski egoistycznie tylko o sobie..\

jestem podjarana jak dziecko w Boże Narodzenie:-D:-D:-D:-D jadę zaraz na zakupy dla syna i starszej córki....w końcu sie doczekałam i spokojnie mogę wpaść w zakupowe szaleństwo whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;-):-):-D

i podobno pieniądze szcześcia nie dają co nie??:sorry:

hehe też myślę że mogą dać:-D JA we wtorek ruszam z mężem na łowy:-) chcemy jechać do innego miasta zobaczyć nasz wózek w realu i kupic już resztę rzeczy Zośce,i może znajdziemy w końcu chłopcom kurtki:-)

reklama
A moj Mikuś dostał komode dzis ale dłuuuugo bedzie skladana bo czesci elementow srobek :szok: Ale wykosztowalam sie co nie miara za nia....

Do góry