reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ja się wczoraj rozszalałam z zakupami. Rano mebelki a po południu objazd po komisach w poszukiwaniu wózka....TRAGEDIA!! Ceny wcale nie kusiły (zaczynały się od 800 zł), a wygląd wręcz odstraszał - brudne, wyobijane....:baffled: Całe szczęście miałam jeszcze 2 numery osób prywatnych. Pojechaliśmy i mamy śliczny, nowiutki wózek Quatro 3w1 za 500 zł. quatro_makalu_4_12_d.jpg

Załączniki

• quatro_makalu_4_12_d.jpg
    quatro_makalu_4_12_d.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 81
elema super ze sie udało kupic fajny wózeczek:)

blue to czekamy na focie:) bardzo jestem ciekawa jak Twój wózeczek się prezentuje:):) ja za jakies 2-3 tygodnie będę zamawiać wózeczek:):):)

A ja dostałam wczoraj wiadomość, ze dzisiaj zostanie nadana paczka dla mnie z ozdobami do pokoju Tymcia, bo juz gotowe:):) literki, ramki, obrazki I inne różności:):):) to jest przesyłka na którą szczególnie czekam:):):) a dzisiaj prawdopodobnie przygotuje I posegreguje rzeczy Tymcia, wypakuje z paczek, z siatek, poukładam:):):)

Elama super wózeczek:tak: bardzo mi się podoba,a cena rewelacyjna

My wigilie mamy dwie,najpierw u moich rodziców(na tym samym podwórku tylko w innym domu)a póżniej u teściów(10km)więc fajnie nam się zgrywa i żadni nie są poszkodowani

Pustiszi - hehe, przypomina mi to pierwszy rok w Belgii. Czekalismy do świat z choinką, bo tyle tych drzewek stało do kupienia...potem okazało się, zę nie do kupienia one były. One już kupione były i zamówione przez ludzi, tylko przechowywane u sprzedawcy....no i szukaliśmy bardzo długo...no i daliśmy 100 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za ostatnią chyba w całym kraju...

Anisen - my tu zostajemy na święta, sami, samiuteńcy...trudno, co robić

Diablica - ja łóżeczko już rozłożyłam, ochraniacze założyłam i się napawam widokiem - wiem,ze za wcześnie, ale nie mogłam się już doczekać:)

Ikasia - potwierdzam! Szalonaś z zakupami:) chcecie z mężem mnie adoptować?:)

i gratuluję kolejnych zakupów!

Mnie święta przerażaja, pewnie będziemy musieli obejść rodzicòw i teściòw, ale sam fakt, że te kilka dni na nogach, siedzac przy stole itd... Wczoraj posiedziałam u rodzicòw i wròciłam ztwardym brzuchem, a co dopiero na koniec grudnia :baffled:

milusia zabierz mnie ze sobą haha ja uwielbiam zakupy dla dzieci...zwłaszcza kiedy to nie ja za nie płace hahaha

inomama- a ty wiesz babolku że ja chyba też zmolestuje swego mena jak powróci z wojaży i zniesie mi to łóżeczko szybciej....przynajmniej może dzięki temu uwierzę że ja jednak w tej ciązy jestem:-p i że nie długo będzie wkładka do tego łóżeczka haha

A ja będę negocjować z m by na wigilię jechać do moich rodziców (120 km), bo jakoś tak głupio mi bez nich będzie... Ale jeszcze się okaże jak wyjdzie, m ma taką pracę że bardzo możliwe że w wigilię też będzie musiał iść i wtedy lipa...
Tak czy tak nie chcę być w domu bo raczej nie będę miała siły na przygotowania.

Kurczę, super że już macie te wózeczki i łóżeczka - my łóżeczko kupimy za 2 tygodnie a wózek pewnie w drugiej połowie grudnia:)

reklama
Do góry