reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Kasia nikt Ci tyle nie da za używany ;)
a mój tako dwoje jeździło ( w pewnym momencie dwoje na raz bo jedno w dostawce) i jest w 100% a po czyszczeniu wygląda jak nowy ;) wiec mnie firma nie przekonuje ;)
Choć te 2 tyś to jeszcze nie kosmos ;) widziałam wózki po 5 a nawet 6 tyś ;) wrażenia na mnie nie zrobiły ;)

My już zdecydowaliśmy w kwestii wózka:-) i koniec kropka,wspólna decyzja z mężem,już nawet nie oglądam nic, będzie tutek dokładnie różowo szary
GRANDER TUTEK 2W1 ZOBACZ JAKOŚĆ+GRATIS+WYSYŁKA (3639706998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeśli będziemy mieli pieniążki to kupimy przed nowym rokiem,a jesli nie to jak mała się urodzi( z resztą u nas tradycja żę dziadkowie kupują wózek),i dziś pokazałam go mamie to zapytała ile kosztuje:-D (hehe jak by chcieli Zosiakowi kupić to można poczekać:-D,bliźniakom kupili)to nie trzeba się spieszyć:-D

są takie komisy że oddajesz wózek swój który ci sie nie podoba no bo sprawyny musi być...i dokładasz kase i kupujesz wózek taki który ci sie podoba....znajomy coś takiego prowadzi...mówi że bogate kobiety po odchowaniu dzieci oddaja takie wózki w komis za nie duże pieniadze i można zrobic niezły biznes...wiec ja sie chyba skusze...tylko musze podjechać i luknąć ile one mogą kosztować

Anisen ale mura tyle kosztuje używana..sprawdz na allegro...a placisz za firmę po prostu..za to ze sie nazywa maxi vosi...nie twierdze ze wózek jest najlepszy,a inne,tańsze są źle...rownie dobrze te dorgoe moga sie zaraz rozwalić a tańsze byc nniezniszczalne...ja sie zdecydowalam.na taki wózek i uwazam ze jest tyle wart

yoanna - ja go chciałam kupić :) Bardzio mi się podobał i opinie miał dobre:) Ale ostatecznie kupilam tako :)

Piękne te Wasze zdobycze :-) Ja należę do tych, które mają raczej mniej niż więcej, ale staram się nie panikować - zdążymy :-) Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i tam nas też położna hamowała/uspokajała ;-)
Ale na wózek powoli czas... Super ten grander, znalazł się wśród moicu typów :-) Dziewczyny, a znacie wózek Eurocart Passo? Wiedziałam go ostatnio w sklepie i nawet mi się podobał, ale to chyba dosyć nowy model, nie ma zbyt wielu opinii o nim :-( Może coś słyszałyście, może ktoś ma? Wśród znajomych?

reklama
Do góry