reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Hehe no to widze ze te kolory z duluxa nie tylko mnie zadzwiaja u nas mimo ze pokryło super za 1 razem drugi po to bo doslownie gdzie niegdzie byl slad to kolor kurde mial byc jasna pszenica z orzechem takim jasnym a jest super najzwyczajniejszy brązowo zółty ale odpuszczam zmiany bo i mi szkoda i kasy i energi a to wynajmowane mieszkanie...

Ostatnia edycja:
U mnie końcowy etap remontu ;) salon, kuchnia i łazienka gotowe zostało wytapetować sypialnie :) farb uzywaliśmy Dekorala i fajnie powychodziło :) kolor się na szczęście nie różnił ;)

Tina, narożnik mam bardzo podobny :p komoda fajna ale ja bym nie zrywała psiaka :p fajny akcent maluszkowy :)

Elama, bardzo fajne mebelki. Chcemy kupić podobny narożnik w Ikei tylko cały czarny. Trochę się tylko boimy jak będzie ze spaniem na nim, czy te łączenia nie będą uwierać w plecy.

Łóżeczko też chcemy białe, z szufladą.

a ja od tygodnia małymi kroczkami po prochu na raty prasuje:-) szafa już jest więc sobie układam:-)
Na początku listopada już wszystko skompletujemy,i zostanie nam tylko później wózeczek dokupić

Ja dzisiaj zakupilam pewnie juz jedena z ostatnich rzeczy dla dziecka, drugi kombinezon, bialy, bedzie do werandowania, I w zapasie jak cos, na allegro, dalam 30zl:tak:
3650984297.jpg

jutro chcialabym dokupic kilka sztuk bodziaków do szpitala, jakies 3 sztuki mi brakuje na 56-62..i w przyszlym tygodniu chce spakowac juz torby do szpitala...dla mnie zostaly do kupienia dwie sztuki piazm do karmienia

Załączniki

• 3650984297.jpg
    3650984297.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Elama - super ! I ja jestem za psiaczkiem a niech sobie troszke posiedzi :)

Monika - fajnie ze juz blizej konca remontu :)

Ja tez pomalutku malymi kroczkami.. Szkoda ze jeszcze musze dlugo czekac na mebelki ale do konca stycznia bedzie juz wszystko :)

Wczoraj sie dowiedzialam ze gora za tydzien musimy choinke kupic ... I bombki i wszystko bo Tu ubieraja Na poczatku grudńia a nawet w polowie listopada a juz 2 i 3 stycznia sa rozklady gdzie kiedy zabieraja choinki smieciarki... Wiec o kupieniu choinki i dekoracji mozna zapomniec chyba ze juz to ostatnie odpadki ...ale
Ja tam ide za tradycja pl moze ciut wczesniej w polowie grudńia ubierzemy ale napewno po sylwestrze jeszcze postac musi :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry