reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja tam tez mam juz komplet pościeli :) ale głównie dla tego ze kupując cały zestaw bardziej sie opłaca :-)Za niecałe 150 zł mam podusie kolderke komplet powłoczek przescieradło ceratke pod przescieradło i ochroniacz na szczebelki :) a taka promocja była w moim miejskim sklepie nie mogłam nie skorzystać :)
chociaz faktycznie Julia sporo spała w beciku wiec te rzeczy przydają sie później ale jak szaleć to szaleć kupic nie zaszkodzi tym bardziej ze nie każda z nas będzie miała potem możliwość wyrwać sie na zakupy a bynajmniej ja sama z dwójka dzieci .

jagus fajniutkie te Twoje zdobycze :) mnie szczególnie podobają sie te słodkie małe kombinezony :) !!!

reklama
no a moje dziecie uwielbialo rozek pozniej uwielbialo spiworek i dpiero tak w wieku 9 mieisecy chyba w kolderce spala ;D jak bym mogla to bym ozlocila czlowieka ktory wymyslil spiworki ;D

Dziewczyny a powiedzcie mi czy jeden kombinezon mi wystarczy?czy powinnam mieć dwa? Np jeden polarkowwy a drugi zwykly? Jak to jest u Was?

Ja ruszyłam tez troszkę z zakupami.Kupiłam w Askocie łóżeczko(jeszcze materac musimy dokupić )trochę higienicznych przyborów jak podklady majtki itp.,rożek .Od razu lepiej się czuję:-)

A gdzie kupujecie kosmetyki Hippa ?????jakieś promcje?

lkasia dwa kombinezony wystarczą :)
juliana ja kosmetyki hippa kupowałam w rossmanie, ale też nie wszystko co chciałam tam było :( kupiłam tylko mleczko do ciała, oliwkę i płyn do kąpieli, a chciałam jeszcze krem do pupy i krem taki zimowy... co do promocji to podawałam w vademecum stronkę z aktualnymi promocjami dziecięcymi to zerknij sobie :)

Ja też już do przodu z zakupami. Właśnie zamówiłam łóżeczko z Klupsia zyrafka_orzech_szuf.jpg Do tego potrzebowałam komody, ale z tej firmy to koszt aż 500 zł, przemówiły więc kwestie finansowe i padło na taka firmy Bodzio za 250 zł.27906_1.jpg A na moje oko różni się tylko tym, że nie ma na niej motywu żyrafki. Ale 250 zł za samą żyrafkę to dużo za dużo:crazy:

Załączniki

• zyrafka_orzech_szuf.jpg
    zyrafka_orzech_szuf.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 40
  • 27906_1.jpg
    27906_1.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 44
elama łóżeczko i komoda wyglądają jakby z kompletu były więc dobrze, że zamówiłaś tańszą :)
ja swoimi mebelkami się będę chwalić dopiero w styczniu :szok: tak się zastanawiam czy my ze wszystkim zdążymy przed porodem

reklama
ja swoimi mebelkami się będę chwalić dopiero w styczniu :szok: tak się zastanawiam czy my ze wszystkim zdążymy przed porodem
Vinga, nie przejmuj się! U nas się wczoraj okazało, że farba w kuchni i przedpokoju zamiast oliwkowej (taka była na próbniku i tak nas przekonywał facet na dziale w markecie, gdzie ją kupiliśmy) wyszła... wściekle limonkowa!:szok: A ten kolor elegancko mi wywala całą koncepcję mebli, dodatków itp. Na dodatek jest tak jadowity, że bez okularów słonecznych ani rusz... Więc mało, że i tak remont kończymy z megapoślizgiem, to jeszcze i to... A do połowy listopada miało być już po wszystkim i mieliśmy tylko spokojnie czekać na naszą kruszynkę...
BTW. Jest to farba Dulux, kolor z mieszalnika. Nie kupujcie tego, bo się do niczego nie nadaje, nawet nie kryje porządnie, trzeba 3 razy malować.

Do góry