reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

inomama ja np zabroniłam kupować Młodemu pod choinkę coś...mają coś kupić dla mamy...tutaj będę egoistyczna:p...

Do mnie dzisiaj przybyły kolejne paczki:) 4:) przyszła chusta, która muszę się nauczyć wiązać, mufka do wózka, śpiochy z kubusiem puchatkiem dla młodego I otulaczek:)
Jeszcze czekam na 4 przesyłki:) a zaraz uciekam na zakupy bo M był tak dobry ze zostawił mi dzisiaj auto, wiec muszę wykorzystac:):-D:tak::tak::-D

reklama
Tez bym sie nie pogniewala gdyby ktos pomyslal o prezencie dla mamy :) Hihihih. Ale musialaby zaczac juz teraz o tym tluc zeby dolecialo hihihihihihihih

serio, kiedy Kajtka urodziłam, to do szału doprowadzały mnie kolejne ubranka, których nie zalożyłam nigdy, bo w jednym, najmniejszym rozmiarze były , a synulek za szybko rósł. Tak więc nie dało rady założyć wszystkiego choć raz. Za to bardzo cieszyły mnie takie prezenty jak pieluchy, które tak czy siak kupować trzeba. A najbardziej ucieszył mnie prezent od siostry, która jako jedyna kupiła prezent właśnie mi! Dostałam cały kosz kosmetyków i poczułam się jak kobieta znowu :)

Wiecie... Mnie wogole nie rajcuje juz kupowanie ciuszkow *******.... Tam musze jeszcze kupic wiadomo kilka rzeczy ale nie stoje juz przy wieszakach jak wariatka i nie wpatruje sie w internet a to takie a to siakie .... Mimo ze slodkie to wszysko mi odeszlo... I zaczynam patrzec staropolskim zwyczajem mym na ozdobki do domu na dekoracje na ciuuuchy !!! A od maja kupilam sobie tylko spodnie ciazowe i buty ! No zaczynam patrzec na siebie w koncu :) moze poprostu juz chce Mikołaja miec przy sobie... A rzeczy jak nie kupie teraz to kiedy indziej ...

Ja myśle o prezencie dla taty ;) może macie jakieś pomysły?

doszedł kocyk :) siedze, miętole go w łapkach i mi sie smieją oczyska :)) bo to jedyny zakup dla syneczka ;)
DSC07272.jpg

Załączniki

• DSC07272.jpg
    DSC07272.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 56
anisen sliczny kocyk tez mam taki tylko inny nadruk i błekitny ;D milustkie sa ;D

bo my tez potrzebujemy sie czuc kobietami i jak ten dzidizius juz ma tyle ze wiecej nei potrzebuje to musimy myslec o sobie , mamy wtedy lepszy humor i jakas taka wene do zycia :D i dzidiza w brzuszku szczesliwa ze ma szczesliwa mame ;D

no a my dzisiaj jedziemy po wozek, fotelik i posciel ciekawa jestem jaki maja kolor solarisa wystawiony,bo jak nie czarny lub czrwony to lakamy pierwszy lepszy kolor , nie mozzemy dojsc do porozumienia wiec zoaczymy co los przyniesie , mamy obok i smyka i churtownie wiec mam nadzieje ze szczescie nam dopisze i nie trzeba bedzie zamawiac i czekac ;)

ikasia szalejesz ;DD

kaczuszko u mnie spiworek sie sprawdzil luska spala w nim od jesieni do wiosny puki nei wyrosla (rodzona w czerwcu)

reklama
Do góry