reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

miałam tylko nosidełko - ok, sprawdzało się. Chusty się boję, choć wydaje się mi lepsza na kręgosłup...Mam nadzieję jednak, ze za nosidełko czy chustę będzie robił tatuś i problem sam się rozwiąże

Kaha - nie znam, a też chętnie bym zakupiła...jesli dobre i pomaga

reklama
a ja wczoraj kupiłam taką pościel na allegro KOMPLET POŚCIELI DZIECIĘCEJ *HAFT* 12EL. ŁÓDŹ (3624774535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. najlepsze jest, to, że cena kup teraz jest 269 zł i w życiu bym nie kupiła tego za tyle, ale była wczoraj licytacja i wygrałam za 66 zł :tak:, więc jestem dumna z siebie:-D interes super zrobiłam! a sprzedawca pewnie sobie pluje w brodę czemu wystawił na licytację.
Teraz kupię drugą prawdopodobnie o taką Nowy 15el SUPER zestaw pościeli 120x90 GRATISY (3618834244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nad wzorem jeszcze myślę. I to chyba jeśli chodzi o pościel to starczy prawda? Czy ile zestawów pościeli Wy macie, kupujecie?

ja kupiłam jeden zestaw różowej pościeli i 4uniwersalne zestawy mam po chłopcach-więc razem aż 5:-D prześcieradło mam tylko jedno,więc muszę dokupić

reklama
Tamtusia ten model z misiami też mi się bardzo podobał i nie wiem czy u tego mojego sprzedawcy czy u innego widziałam też taki zestaw, ale dokładnie analizować zacznę za jakieś 2 tygodnie bo akurat wybieramy się z m do Krakowa więc odbierzemy sobie wszystko osobiście, tylko wcześniej zadzwonię by się umówić:tak: I przyznam że cena mnie skusiła bo jak tak zaczęłam liczyć to pojedynczo wcale by mnie to taniej nie wyszło a tu mam od razu kolorystycznie skompletowane;-) I w formie gratisu dają drugi komplet poszewek na kołderkę i podusię przy czym wzór można sobie inny wybrać, więc na własną rękę kupię tylko jeden dodatkowy:)

Do góry