reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

miałam tylko nosidełko - ok, sprawdzało się. Chusty się boję, choć wydaje się mi lepsza na kręgosłup...Mam nadzieję jednak, ze za nosidełko czy chustę będzie robił tatuś i problem sam się rozwiąże

Kaha - nie znam, a też chętnie bym zakupiła...jesli dobre i pomaga

reklama
a ja wczoraj kupiłam taką pościel na allegro KOMPLET POŚCIELI DZIECIĘCEJ *HAFT* 12EL. ŁÓDŹ (3624774535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. najlepsze jest, to, że cena kup teraz jest 269 zł i w życiu bym nie kupiła tego za tyle, ale była wczoraj licytacja i wygrałam za 66 zł :tak:, więc jestem dumna z siebie:-D interes super zrobiłam! a sprzedawca pewnie sobie pluje w brodę czemu wystawił na licytację.
Teraz kupię drugą prawdopodobnie o taką Nowy 15el SUPER zestaw pościeli 120x90 GRATISY (3618834244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nad wzorem jeszcze myślę. I to chyba jeśli chodzi o pościel to starczy prawda? Czy ile zestawów pościeli Wy macie, kupujecie?

ja kupiłam jeden zestaw różowej pościeli i 4uniwersalne zestawy mam po chłopcach-więc razem aż 5:-D prześcieradło mam tylko jedno,więc muszę dokupić

reklama
Tamtusia ten model z misiami też mi się bardzo podobał i nie wiem czy u tego mojego sprzedawcy czy u innego widziałam też taki zestaw, ale dokładnie analizować zacznę za jakieś 2 tygodnie bo akurat wybieramy się z m do Krakowa więc odbierzemy sobie wszystko osobiście, tylko wcześniej zadzwonię by się umówić:tak: I przyznam że cena mnie skusiła bo jak tak zaczęłam liczyć to pojedynczo wcale by mnie to taniej nie wyszło a tu mam od razu kolorystycznie skompletowane;-) I w formie gratisu dają drugi komplet poszewek na kołderkę i podusię przy czym wzór można sobie inny wybrać, więc na własną rękę kupię tylko jeden dodatkowy:)

Do góry