Dziewczyny jak jesteście przy temacie pościeli to chciałam się was poradzić. Mam łóżeczko o wym 120x60 i zastanawiam w jakim rozmiarze powinnam kupić pościel do niego? Jaka powinna być kołderka aby straczyła dziecku na dłuższy czas?
reklama
lkasia
Fanka BB :)
do mnie dzisiaj przyszła przesyłka pierwsza z wielu...dostałam poduszke z motherhood...jest boska, beżowa w slaczki, twarda, super wypenienie ma...do tego przyszła butelka z avntu I pojemniki a avnetu na pokarm...pierwsza paczka odhaczona
ania gratuluje wózeczka
ania gratuluje wózeczka
aaa super zakupy ;D
a my jutro jedzziemy po wozek 2w1 fotelik maxi cosi i jeden zestaw poscieli ;D wiec tylko czekam na luzeczko od mamy w listopadzie i jeden kąplet poscieli i wsio ;D
moj upiera sie przy capucino chyba nei mam nic do gadania moze chociarz fotelik uda mis ei wziasc czarny ;(
Wózek BEBETTO solaris red collection 2W1+ GRATISY! (3633562842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a my jutro jedzziemy po wozek 2w1 fotelik maxi cosi i jeden zestaw poscieli ;D wiec tylko czekam na luzeczko od mamy w listopadzie i jeden kąplet poscieli i wsio ;D
moj upiera sie przy capucino chyba nei mam nic do gadania moze chociarz fotelik uda mis ei wziasc czarny ;(
Wózek BEBETTO solaris red collection 2W1+ GRATISY! (3633562842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Myślę że lepiej cappucino, bo czarny latem to trochę gorąco, no i wbrew pozorom na czarnym chyba bardziej plamki będzie widać
a ja dzisiaj kupiłam coś takiego
FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA + PILOT (3633197203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a ja dzisiaj kupiłam coś takiego
FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA + PILOT (3633197203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
sorka że 2 posty ale coś mi krzaczy edycję...
a chciałam dopisać
że może idźcie na kompromis - do ramy fajniej wygląda szary
a chciałam dopisać
że może idźcie na kompromis - do ramy fajniej wygląda szary
reklama
inomama
Fanka BB :)
a ja karuzeli nie kupuję, bo mi rodzina i znajomi powiedzieli, ze mam im nie robić wbrew. Jak wszystko sami zakupimy, to co mają w podarku dać? tak więc, niech będzie choć w sumie mogliby pomyśleć o perfumkach dla mamy....znaczy dla mnie