reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
ikasia i jak ci sie spodobal ? bo mi sie w kolorze czerwonym nei podobal ;(

a wiec tak zamówilismy naszego solarisa na czerwonej ramie a kolor szary wkoncu wybralismy :D a :D fotelik juz mam w domu maxi cosi city czarny plus adapterki ;D kupilam tez poscielke ;D wozek do odbioru w ciazgu dwoch tyg umownie ;D

czyli mam juz wszystko prócz łozeczka ktore mama mi zamowi na mój adres w listopadzie ;D
jestem kompletnie gotowa ;D torba do szpitala spakowana,ciuchy na wyjscie tez wszystko poukladane w komodzie ;D no to tylko teraz zostalo mi czekac ;D

milusia sliczny wozek ;DD dziewczynski ;D

ikasiu ja tez mysle ze zbedna dzieci do ktoregos miesiaca ciagle spia :D

Milusia takiego x- landera ja mam kolor Australia czyli ten turkusowo brązowy kupiłam go w sklepie smyk za 1400 zł cena taka bo w zestawie nie było nosidelka tylko maxi-cosi sport nam dali w kolorze brąz - bez wstawiałam tu zdjecia swojego . Jestem zadowolona super sie prowadzi ma sporo dodatków a raczej wszystkie jakie chcesz mieć przy wózku . W opiniach piszą ze mała gondola a dla mnie jest ok raczej standard spacerówka montowana przód tył i tak ja można zabudowac ze spokojnie jako gondola dla starszaczka posłuży ma tyle regulacji i dodatkowych opcji ze sama jeszcze wszystkiego nie przetestowalam stoi w korytarzu i prawie codziennie coś przy nim kombinuje i wciąż odkrywam coś nowego !!!

Ikasiu ja tez zakupilam zabawkę do wózka ale typu pozytywke bo moja Julia w przeciwieństwie do większości dzieci wcale nie spała ewenement jakiś :-D Drzemki po 15 min góra pól godziny i krzyk płacz i lament równe 6 miesięcy tylko taka zawieszka grająca pozwalała nam na spacer bo przy dźwięku nie płakała nie daj Boże nie wzięłam tego to na rękach musiałam nosić bo sie zanosiła .

blue, gratuluję zakupu wózka.

U nas wciąż dyskusje, najbardziej teraz podoba nam się mutsy 4 rider, zastanawiamy się nad używaną gondolą, potem byśmy kupili osobno spacerówkę...

no i mam problem z matą edukacyjną, podoba mi się taka za prawie 300 zł, no i bujaczek ten nowy z fisher price z białymi nóżkami a on też kosztuje blisko 250 zł na allegro...

Ikasia, a jaki kupiłaś otulaczek?

Ostatnia edycja:
A widze,ze temat wozeczkow u Was:-)zycze udanych wyborow:tak:
my mamy 2 glebokie wozki, jeden duuzy,w ktorym moja mala spi w weekendy,jak nie jest u opiekunki, a drugi mniejszy po drugiej siostrze, przyda sie jak bedziemy wyjezdzac jest duzo latwiejszy do wladowania w samochod.sobie tak mysle, jak bedziemy wygladac jak pojdziemy z dzieciakami zima na spacer,moja do spania jeszcze w swojej glebokiej nazywam to "gondolce"a maly tez w glebokim zlobek normalnie:-D. blizniaczy wozek raczej odpada bo mala by go zadusila:-)

powiem Wam odnosnie pielegnacji pepka nie kupuje doslownie nic. z mlodsza corcia dostosowalam sie do tutejszych obyczajow i nie robilam z pepkiem nic oprocz przemywania woda z delikatnym mydlem, ktore dziala rewelacyjnie odkazajaco.bambino akurat mialam.dziewczyny pepek odpadl po tygodniu i przepieknie sie goil, wiec..po prostu natura...sama nie wierzylam,ze obedzie sie bez zadnych srodkow odkazajacych,ale milo zostalam zaskoczona:-)

Ikasia super te Twoje zakupy:-)

a ja wklejam kolejna porcje ciuszkow chlopiecych. zamowilam tez bodziaki z krotkim rekawkiem i do tego pajacyki, bo tak mysle zima to fajne rozwiazanie na poczatek.wszystko 100% bawelny DSC02499.jpgDSC02500 - Copy.jpgDSC02501.jpg

Załączniki

• DSC02499.jpg
    DSC02499.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC02500 - Copy.jpg
    DSC02500 - Copy.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC02501.jpg
    DSC02501.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Wczoraj dostałam zakupiony towar w sklepie internetowym top-maluszek.pl razem z ubrankami i smoczkami dostałam kod na darmową wysyłkę dla kogoś bliskiego, ponieważ go nie wykorzystam do końca miesiąca może któraś z was coś sobie kupi, na kuponie pisze że jak się kupi dowolne 3 produkty w tym sklepie i wpisze kod w koszyku to jest darmowa wysyłka. KOD: 58741. kod jest aktywny do końca miesiąca.

tamtusia- właśnie był u mnie kurier z tą pościelką 15 elementową. Jestem zadowolona. Żywe kolory, wszystko popakowane w osobne pokrowce, żeby się nie zakurzyło. Ehhhh, szkoda że nie mogę już teraz rozścielićDSC05611.jpg tego w łóżeczku....

Załączniki

• DSC05611.jpg
    DSC05611.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 68
Ocho ja nawet nie pomyslałam o grzechotkach przy wozku... Chyba za szybko w las...

Blue - sie pochwalisz jak dostaniesz furke co ??? Plissss :)

Elama - oooooch bym tez chciała rozścielać już :) pościel bombowa i wzor bombowy!

Wiecie co to jest z ta czerwona kokardka na wozek czytam o tym zeby dziecka nikt nie zauroczył ja kilka razy widzialam taki zwyczaj... 2 "kumpele" juz pisaly czy mam wstazke na wozek... Slyszalyscie o tym czy to tylko regionalny zwyczaj??

reklama
Do góry