reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

blue to czekamy tutaj na wiesci...ja dzisiaj widzialam w sklepie tego Twojego solarisa, ale czerwonego....

no I kon cze pomalu moja liste...dzisiaj dokupilam podklady poporodowe, majtki, przescieradła, a najbardziej mnie ucieszyl zakup grzechotki, bo wkoncu ktos pomyslal, zeby zrobic w kolorach takich jak dzieci widza...nie byla tania, bo 25zl, ale stweirdzilam ze wole mu kupic jedna a porzadna, ktora zobaczy:)
tiny-smarts-starry_4454_k.jpg a do wozka chce mu kupic taka:Ltiny-smarts-krowka-chloe_4498_k.jpg

I kupilam jeszcze w kappahlu spodnie, :546168_F_01.png ale kupuje juz na 68:) do tego jeszcze dressy czarne:)

Załączniki

• tiny-smarts-starry_4454_k.jpg
    tiny-smarts-starry_4454_k.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 103
  • tiny-smarts-krowka-chloe_4498_k.jpg
    tiny-smarts-krowka-chloe_4498_k.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 97
  • 546168_F_01.png
    546168_F_01.png
    9,6 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Mój mężulek wybrał już wózek:-D jest nim tak zachwycony że nawet cena chyba nie zmieni jego decyzji:-D sama spacerówka aż 1500zł...:szok: ale jest bajera naprawdę:-D kupimy jak się mała urodzi,więc jak ktoś nie będzie miał pomysłu na prezent to po prostu powiemy że zbieramy na wózek,bo mała i tak wszystko już ma:-)
a tak wygląda Wózek X-lander X-Move - 2012 - NOWOŚĆ - Najnowszy wózek X-lander! to jest najnowszy wypust xlandera,dawet diody ma:-D,kolor asia czyli różowy:-)

Ostatnia edycja:
milusia fajny w ozek, sama sie nad nim zastanawialam, ale troszke zniecheciły mnie zle opinie na jego temat...poczytaj troszke w necie...

dziewczynki, bo jutro chce kupic dzieciakowi rzeczy do "apteczki", co z takich medycznych rzeczy powinnam tam miec>>??

ja proponuję octanisept do pępuszka i gaziki takie małe....herbatkę plantex na wypadek kolki lub zwykłej niestrawności u dzidziusia...i krople Espumisan profilaktycznie. do oczek wode w takich ampułkach....no i witaminy d i k....ale jesli chodzi o cos na goraczke jak paracetamol czopki to nie jestem pewna czy takiemu maleństwu można.

a co sadzicie o takiej karuzeli do wózka?:)
Tiny Love Karuzela podróżna 3w1 0+ P (3624603597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

albo taka:

Tiny Love Karuzela podróżna zawieszka do wózka 091 (3625125296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

albo taka zawieszka:

http://allegro.pl/tiny-love-krowka-chloe-zawieszka-klips-0-new-i3574761748.html

zastanawiam sie co do wózka będzie najlepsze dla takie bąbla małego...ta pierwsza nie wiem czy nie będzie za duża...ale z drugiej strony gra melodie...tylko czy melodie potrzebne na spacerze??

Ostatnia edycja:
a no wlasnie mialy byc czopki a nie syrop, czopki Paracetamol podaje sie 15mg na 1 kg dziecka, czyli 5kg dziecku 75mg czopki.Na ropiejace oczka sol fizjologiczna lub sulfacetamed, na pleśniawke Aftin, termometr to chyba z takich wazniejszych rzeczy.

Sylka na pleśniawki lepiej iść po receptę na nystatynę, Aftin jest szkodliwy dla tak małych dzieci.
lkasia na spacerze dziecko najczęściej śpi ;) więc raczej karuzelka mało potrzebna jest heh

a ja zrobiłam listę czego mi brakuje i trochę sporo tego... a pieniędzy brak :(

reklama
To prawda na poczatek te karuzelki nie beda potrzebne, chyba, ze do dekoracji, bo dziecko nie bedzie tym zainteresowane, ale obydwie sa super!!

O ja tez jeszcze sporo mam do kupienia.

Do góry