reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Fajowe te wasze karuzelki, ja mam taką :
pol_pl_Smoby-Cotoons-KARUZELA-Projektor-Z-PILOTEM-roz-NEW-1800212617_3.jpg

Załączniki

• pol_pl_Smoby-Cotoons-KARUZELA-Projektor-Z-PILOTEM-roz-NEW-1800212617_3.jpg
    pol_pl_Smoby-Cotoons-KARUZELA-Projektor-Z-PILOTEM-roz-NEW-1800212617_3.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 30
Jesli chodzi o karuzelki to ja mialam powieszone odrazu, malusze na piczatku na to nie patrzy. Nigdy nie mialy moje dzieci ataku placzu ani nic takiego...a jakby sie tak stalo to bym sciagnela... moim zdsniem gorzej jak maluszek sie przyzwyczaji ze nic nie ma a my pi 2 miesiacach wyskoczymy z karuzelka i wtedy moze byc histeria.

Dziewczyny ja tez nie gotowa, ale damy rade musimy... u nas tez finansowo nie halo teraz.. postanowilam ze ciuszki mam i dla dziewczynki i dla chlopca, a ze tu uniwersalnych znalesc ciezko, a ja mam chlopiece po chlopcach moze troszke zfatygowane ale uniwersalne popiore i przygotuje...a jak sie maluch urodzi to mama mi pomoze i bedzie prasowac... nie chce dojupowac typowo chlopjecych bo jak sie okaze ze dziewuszka to co ja zrobie z reszta...
Posciel i wozek kupie uniwersalne. No jakos to bedzie chyba...ale pieluch mam 3paczki rozm. 1 4 paczki rozm.2 i 3 paczki roz . 3 wszystki pampersa... mam nadzieje ze maluch. Ie bedzie uczulony ( moi chlopcy nie byli). Sudocrem juz mam i chusteczki mam jedne huggiesa drugie oampersa te zielone. Do kompieli mam oilatum , ale moze jescze kupie nivea i wrazie jakby. Yl uczulony maluszek tonoilatum..no zobaczymy jeszcze.

reklama
ja nie kupuję w sklepach ciążowych - tylko spodnie - wiadomo, bo pas na brzuch ma. Wszystko inne dalej 34 rozmiar, więc bedzie na potem też.

A dla Laurencji to ja już wszystko mam, więc na egoizm sobie mogę pozwolić:)

Do góry