reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ania ja też :) super wizualnie:-D Dla mnie na plus ogromny jest to ze są 4 koła skretne pompowane no i duze:) Stelaż świetnie wugląda. Jest jeden minus , mysle czy gondola nie jest zbyt mała....

No może troche tak, ale z drugiej strony w gondoli długo dziecko nie pojeździ, tym bardziej, że to przecież będzie w środku zimy :happy2:
Mi tam się pewnie co do wózka jeszcze z 1000 razy odmieni :-)

Vinga też super wózio :)

Vinga świetny ten implast :) kolor bomba :)
Wiesz, ze nawet dzis jak przeglądałam wózki to patrzyłam na ten pojazd:) Zauważyłam właśnie ze wozki tej firmy maja duze gondole jak np bebecar . z implast podoba mi sie tez bolder. ja lubie wozki tylko na 4 kolach wiec za takim sie rozglądam . Ale priorytetem jest dla mnie wlasnie gondola. Syn urodzil sie 4700 i 59 cm i tak mysle , ze jesli ta kruszynka tez nie bedzie zbyt maciupka to duza ggondola przyda sie jak najbardziej :)

Vinga właśnie ten kolor miałam na myśli , pisząc ze kolor bardzo mi sie podoba :) Faktycznie tez bym nie zastanowila sie , ze jaskrawy tak kolor moze miec taką wade ale mimo wszystko podoba mi sie bardzo :)

hmm trochę spora cena tej pościeli, za tyle można kupić dobrą pościel feretti. i polecam większą niż 90x120. Nataniel ma taką i sobie w brodę pluję, że większej nie kupiłam bo już się pod nią nie mieści. pewnie mała zostanie dla maleństwa a Natowi kupię większą
Blanka, no nie przemyślałam tego koloru. teraz jeździmy już parasolką która jest szara więc już nie mam problemów z owadami :p

Ja już sama nie wiem odnośnie rozmiaru pościeli. Natanielowi kupiłam tą wieksza (nie pamietam juz wymiarów) i kołderka była za duza co mnie denerwowało. wiec wymieniłam na tą własnie 90x120. jak wyrósł , zmieniłam znów na ta wiekszą . Chyba teraz zrobie tak samo :)

reklama
skoro masz obydwa rodzaje pościeli to możesz tak zrobić. mój bidak się nie mieści pod tą 90x120. powłoczek nie kupuję dla maleństwa, mam 3 po Nacie, jedyny zakup to jemu trzeba kupić większą kołderkę i ze 2 komplety poszewek.

Do góry