reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ania ja też :) super wizualnie:-D Dla mnie na plus ogromny jest to ze są 4 koła skretne pompowane no i duze:) Stelaż świetnie wugląda. Jest jeden minus , mysle czy gondola nie jest zbyt mała....

No może troche tak, ale z drugiej strony w gondoli długo dziecko nie pojeździ, tym bardziej, że to przecież będzie w środku zimy :happy2:
Mi tam się pewnie co do wózka jeszcze z 1000 razy odmieni :-)

Vinga też super wózio :)

Vinga świetny ten implast :) kolor bomba :)
Wiesz, ze nawet dzis jak przeglądałam wózki to patrzyłam na ten pojazd:) Zauważyłam właśnie ze wozki tej firmy maja duze gondole jak np bebecar . z implast podoba mi sie tez bolder. ja lubie wozki tylko na 4 kolach wiec za takim sie rozglądam . Ale priorytetem jest dla mnie wlasnie gondola. Syn urodzil sie 4700 i 59 cm i tak mysle , ze jesli ta kruszynka tez nie bedzie zbyt maciupka to duza ggondola przyda sie jak najbardziej :)

Vinga właśnie ten kolor miałam na myśli , pisząc ze kolor bardzo mi sie podoba :) Faktycznie tez bym nie zastanowila sie , ze jaskrawy tak kolor moze miec taką wade ale mimo wszystko podoba mi sie bardzo :)

hmm trochę spora cena tej pościeli, za tyle można kupić dobrą pościel feretti. i polecam większą niż 90x120. Nataniel ma taką i sobie w brodę pluję, że większej nie kupiłam bo już się pod nią nie mieści. pewnie mała zostanie dla maleństwa a Natowi kupię większą
Blanka, no nie przemyślałam tego koloru. teraz jeździmy już parasolką która jest szara więc już nie mam problemów z owadami :p

Ja już sama nie wiem odnośnie rozmiaru pościeli. Natanielowi kupiłam tą wieksza (nie pamietam juz wymiarów) i kołderka była za duza co mnie denerwowało. wiec wymieniłam na tą własnie 90x120. jak wyrósł , zmieniłam znów na ta wiekszą . Chyba teraz zrobie tak samo :)

reklama
skoro masz obydwa rodzaje pościeli to możesz tak zrobić. mój bidak się nie mieści pod tą 90x120. powłoczek nie kupuję dla maleństwa, mam 3 po Nacie, jedyny zakup to jemu trzeba kupić większą kołderkę i ze 2 komplety poszewek.

Do góry