reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Taka lista zawsze sie przyda :) Można w stresie o czymś zapomnieć :)
Fifka no widzisz, mnie moje schorzenie zmusza do warunków , ze tak powiem "sterylnych" mam alergie i pokarmową (ha-prawie wszystko mnie uczula) ale mam też na pyłki, roztocza, kurz . Bez tak czestego odświeżania nie wysiedziałabym w domu. Nie powiem , mąż teraz nie koniecznie zadowolony, ze tak często zmienia firanki ale czego sie nie robi dla ciężarnej żony;-)

reklama
Mam pytanie do tych mamusi, które już nie debiutują w tej roli;) Korzystałyście może przy poprzednich dzieciaczkach ze stronek z jakimiś darmowymi wyprawkami dla malucha? Z tego co się orientuję moja kuzynka jakiś czas temu zarejestrowała się chyba na stronie bebilonu/nestle/albo jeszcze czegoś innego i dostała jakieś drobiazgi w ramach wyprawki dla dzieciątka - był tam też chyba jakiś zestaw ciuszków, kaszki i coś tego typu więc w sumie nie takie całkiem bezwartościowe były te upominki:)

ja miałam niebieskie i różowe pudełeczko w szpitalu, a koleżanka rodziła miesiąc później i nic już nie dostała. także farta miałam :p

Ja wypełniałam coś z Bobovita i dostałam wysyłkowo takie pudełko z kaszką, słoiczkiem i czymś jeszcze. Poza tym pełno próbek (najbardziej cieszyłam się z J&J baby 3w1 bo tego płynu używaliśmy do kąpieli dla małego :-D ale to raczej takie "prezenty" żeby zachęcić do kupna a nie wyprawki...

W szpitalu też miałam niebieskie i różowe pudełko :-D

A swoją drogą ostatnio u gina tez dostałam paczkę reklam i jakieś próbki. Jakiś tam Sudokrem itp. Uśmiałam się ze znowu zaczynam zbierać śmieci w domu...

Ja tez miałam niebieskie pudełko:) Sporo próbek i gazet:)
Poczyniłam zakupy dla maluszka :):):) Od razu humor świetny :)
Kupiłam tą karuzele z pilotem Fisher Price, wanienke z hamakiem z Fisher price, i 2 czapeczki, spodenki śpiochy i rampers:p
Teraz planuje zamówic tą posciel z allegro :)

W pierwszej ciązy zaczęlam kupować rzeczy w okolicach 17 tygodnia ;) wcześniej nic. W drugiej kupiłam tylko kilka sztuk ale to późno gdzieś koło 36 tygodnia, takich żeby były nowe na wyjście ze szpitala czy na wizytę u lekarza. A teraz na razie nic i chyba do 20 tygodnia dam sobie luz i nic nie kupie. Zamierzam tylko poprać wszystko i poprasować zanim minie 35 tydzień ;)

reklama
ja sobie powiedzialam ze nic nie kupię do 12 tygodnia...więc jeszcze chwilkę i pomalutku zacznę kompletować wyprawkę dla mojego szkraba:)

Do góry