reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Wiesz, dokładnie jej nie dopytywałam, ale pamiętam, że jak miała np. schody z podjazdem w postaci takich jakby "szyn", to narzekała, że przez to jedno koło z przodu ciężko jej po tym wózek prowadzić i na dziurawych chodnikach podobno też spora różnica w porównaniu do tradycyjnego. Ale z drugiej strony, to jej opinia, u ciebie może być przecież całkiem inaczej.

reklama
nie wiem...jeszcze troszke czasu mam:)
jedni znajomi mają wlasnie x-landera trojkolowego, tylko w wersji x-run, czyl nten do biegania i są mega zadowoleni...:) zoaczymy...pokaze mezulkowi jak wroci moją propozycje:)

Jesli chodzi o uzywane ciuchy to mysle,ze chyba lepiej kupowac w lumpeksie niz na allegro itp. Akurat zdarzylo mi sie,ze kupilam chyba 10 rzeczy pamietam, na zdjeciu wygladaly super, ale jak przyszly to 3 z nich byly duzo mocniej sprane. A akurat tej firmy mam troche ciuchow nowych i piore je w zalecanej temp. I nic sie nie dzieje z nimi, wiec musialy byc ' mooocno uzywane'. Tym doswiadczeniem juz sie tak nie napalam na ciuchy z allegro, i albo kupuje nowe na przecenach albo ide do lumpeksu i wybieram te najladniejsze i najmniej zuzyte.bo tez uwazam,ze kupowanie nowych markowych ciuchow po maksymalnych cenach to bezsens. Ale przeceny-czemu nie;-)u nas juz miesiac temu byla wyprzedaz sezonowa, alato sie dopiero przeciez zaczyna:-D

nie wiem...jeszcze troszke czasu mam:)
jedni znajomi mają wlasnie x-landera trojkolowego, tylko w wersji x-run, czyl nten do biegania i są mega zadowoleni...:) zoaczymy...pokaze mezulkowi jak wroci moją propozycje:)
Ikasia - ja widze ze Ty masz dokladnie tki sam dylemat jak ja 2 lata temu :) hihihi tyle ze ja si wahalam miedzy x-landerem 3kolowym a mura3 :) Ostatecznie wybralam mure 3. Ale jak juz wczesniej napisalam zarzadzil o tym przypadek, gdyz facet u ktorego zamowilam xlandera strasznie przekombinowal i przyjal do realizacji zamowienie ktorego nie mogl zrealizowac czym sobie przegrabil totalnie i dlatego zrezygnowalismy i od razu zamowilam mure 3.
Jesli chodzi o trojkolowca ja tylko z mojego doswiadczenia moge powiedziec ze mi sie jezdzilo super. Bez zadnych problemow i do tego jest bardzo skretny i malo (wbrew opiniom innych) wywrotny. Ludzie mysla ze jak na 3 kolach to mniej stabilny a to nie prawda. Co do jazy terenowej tez bez problemow. Czesto jezdzilismy nad morze i po plazy zasuwal jak tralala bez wielkiego wysilku.

Ale to moze tez zalezec od marki bo pamietam np. moja siostra miala jane slalom trojkolowy i przednie kolo wpadalo w taki jakby rezonas i trzeslo sie okropnie co utrudnialo jazde.

Ikasia - zycze powodzenia w podejmowaniu decyzji :) obydwa wozki bardzo fajne i maja wiecej zalet niz wad :)
Ps. I kolor tego x-landera tez sliczny!!! Kurcze teraz sama bym chyba wybrala ten wlasnie model :)

Ostatnia edycja:
Justynaj gdybym ja kupiła ciuchy na allegro z opisu stan fajny itp a w realu okazałoby sie , ze rzeczy zniszczone to bym oddała, zgłosiła do kogoś z allegro ten fakt.
Ja zawsze najpierw dokladnie czytam komentarze osoby sprzedającej jesli są same pozytywy to ufam . I nigdy ale to nigdy nie zdarzyła mi sie taka sytuacja.
Widzę, ze temat wózków na topie :p Mi podobają sie niektóre z firmy bebecar ale są dosyc drogie. Ja mam tak, ze nie cierpie spacerówek z wozków glebokich,.I niechce zainwetowac zbyt wiele w gleboki bo wiem , ze i tak bede rozglądać sie za spacerówką . Zaluje ze pozbyłam sie spacerówki po Natanielu kupiłam Graco Quatro tor Delux i jak dla mnie to najlepsza spacerówka jaka mogłam sobie wymarzec. bardzo komfortowa zarówno dla mnie jak i dla dziecka , korzystałam z niej 3 lata :) Ja zamawialam wtedy ze stanów ta spacerówkę czekalam na nią 7 tyg i chyba teraz zrobie tak samo. a głęboki wizualnie bardzo podoba mi sie tez coneco barracuda tani jest dosc i fajnie wygląda ale gondola mala :(
http://allegro.pl/coneco-barracuda-zielona-z-fotelikiem-wyprzedaz-i3305374772.html

Ostatnia edycja:
Ikasia miałam dokładnie taki tylko że bliźniaczy(i bez gondoli-sama spacerówka) więc na jedno dziecko było jedno koło czyli wychodziło mi2:-D
Ogólnie naprawde byłam nim zachwycona,nawet podójnym był mega zwinny,bardzo lekki i jeździłam nim po każdej nawierzchni(mieszkam na wsi ) i też chyba nad xlanderem bede myśleć przy następnym

DZiewczyny a ja mam pytanie odnośnie samych spacerówek.czy są takie w których można przekładać rączkę???czy wzystkie są z rączką do pchania z tyłu??

Graco Symbio ma przekładaną rączkę na pewno...ale jakoś wykonania--średnia..widzialam ostatnio w sklepie...

Ja wczoraj M pokazałam x-landera xt i jest zachwycony..powiedzial ze chce 3-kołowego...teraz tylko wybrac kolor...podoba mi sie wlasnie ten szary...ale on troszke ciemny jest i obawiam sie ze w lecie będzie za gorąco...:p kolejny dylemat:)

Justynaj gdybym ja kupiła ciuchy na allegro z opisu stan fajny itp a w realu okazałoby sie , ze rzeczy zniszczone to bym oddała, zgłosiła do kogoś z allegro ten fakt.
Ja zawsze najpierw dokladnie czytam komentarze osoby sprzedającej jesli są same pozytywy to ufam . I nigdy ale to nigdy nie zdarzyła mi sie taka sytuacja.
Widzę, ze temat wózków na topie :p Mi podobają sie niektóre z firmy bebecar ale są dosyc drogie. Ja mam tak, ze nie cierpie spacerówek z wozków glebokich,.I niechce zainwetowac zbyt wiele w gleboki bo wiem , ze i tak bede rozglądać sie za spacerówką . Zaluje ze pozbyłam sie spacerówki po Natanielu kupiłam Graco Quatro tor Delux i jak dla mnie to najlepsza spacerówka jaka mogłam sobie wymarzec. bardzo komfortowa zarówno dla mnie jak i dla dziecka , korzystałam z niej 3 lata :) Ja zamawialam wtedy ze stanów ta spacerówkę czekalam na nią 7 tyg i chyba teraz zrobie tak samo. a głęboki wizualnie bardzo podoba mi sie tez coneco barracuda tani jest dosc i fajnie wygląda ale gondola mala :(
CONECO BARRACUDA ZIELONA Z FOTELIKIEM -WYPRZEDAŻ (3305374772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zakochałam się w tym wózku :-)

reklama
Ania ja też :) super wizualnie:-D Dla mnie na plus ogromny jest to ze są 4 koła skretne pompowane no i duze:) Stelaż świetnie wugląda. Jest jeden minus , mysle czy gondola nie jest zbyt mała....

Ostatnia edycja:
Do góry