reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Wiesz, dokładnie jej nie dopytywałam, ale pamiętam, że jak miała np. schody z podjazdem w postaci takich jakby "szyn", to narzekała, że przez to jedno koło z przodu ciężko jej po tym wózek prowadzić i na dziurawych chodnikach podobno też spora różnica w porównaniu do tradycyjnego. Ale z drugiej strony, to jej opinia, u ciebie może być przecież całkiem inaczej.

reklama
nie wiem...jeszcze troszke czasu mam:)
jedni znajomi mają wlasnie x-landera trojkolowego, tylko w wersji x-run, czyl nten do biegania i są mega zadowoleni...:) zoaczymy...pokaze mezulkowi jak wroci moją propozycje:)

Jesli chodzi o uzywane ciuchy to mysle,ze chyba lepiej kupowac w lumpeksie niz na allegro itp. Akurat zdarzylo mi sie,ze kupilam chyba 10 rzeczy pamietam, na zdjeciu wygladaly super, ale jak przyszly to 3 z nich byly duzo mocniej sprane. A akurat tej firmy mam troche ciuchow nowych i piore je w zalecanej temp. I nic sie nie dzieje z nimi, wiec musialy byc ' mooocno uzywane'. Tym doswiadczeniem juz sie tak nie napalam na ciuchy z allegro, i albo kupuje nowe na przecenach albo ide do lumpeksu i wybieram te najladniejsze i najmniej zuzyte.bo tez uwazam,ze kupowanie nowych markowych ciuchow po maksymalnych cenach to bezsens. Ale przeceny-czemu nie;-)u nas juz miesiac temu byla wyprzedaz sezonowa, alato sie dopiero przeciez zaczyna:-D

nie wiem...jeszcze troszke czasu mam:)
jedni znajomi mają wlasnie x-landera trojkolowego, tylko w wersji x-run, czyl nten do biegania i są mega zadowoleni...:) zoaczymy...pokaze mezulkowi jak wroci moją propozycje:)
Ikasia - ja widze ze Ty masz dokladnie tki sam dylemat jak ja 2 lata temu :) hihihi tyle ze ja si wahalam miedzy x-landerem 3kolowym a mura3 :) Ostatecznie wybralam mure 3. Ale jak juz wczesniej napisalam zarzadzil o tym przypadek, gdyz facet u ktorego zamowilam xlandera strasznie przekombinowal i przyjal do realizacji zamowienie ktorego nie mogl zrealizowac czym sobie przegrabil totalnie i dlatego zrezygnowalismy i od razu zamowilam mure 3.
Jesli chodzi o trojkolowca ja tylko z mojego doswiadczenia moge powiedziec ze mi sie jezdzilo super. Bez zadnych problemow i do tego jest bardzo skretny i malo (wbrew opiniom innych) wywrotny. Ludzie mysla ze jak na 3 kolach to mniej stabilny a to nie prawda. Co do jazy terenowej tez bez problemow. Czesto jezdzilismy nad morze i po plazy zasuwal jak tralala bez wielkiego wysilku.

Ale to moze tez zalezec od marki bo pamietam np. moja siostra miala jane slalom trojkolowy i przednie kolo wpadalo w taki jakby rezonas i trzeslo sie okropnie co utrudnialo jazde.

Ikasia - zycze powodzenia w podejmowaniu decyzji :) obydwa wozki bardzo fajne i maja wiecej zalet niz wad :)
Ps. I kolor tego x-landera tez sliczny!!! Kurcze teraz sama bym chyba wybrala ten wlasnie model :)

Ostatnia edycja:
Justynaj gdybym ja kupiła ciuchy na allegro z opisu stan fajny itp a w realu okazałoby sie , ze rzeczy zniszczone to bym oddała, zgłosiła do kogoś z allegro ten fakt.
Ja zawsze najpierw dokladnie czytam komentarze osoby sprzedającej jesli są same pozytywy to ufam . I nigdy ale to nigdy nie zdarzyła mi sie taka sytuacja.
Widzę, ze temat wózków na topie :p Mi podobają sie niektóre z firmy bebecar ale są dosyc drogie. Ja mam tak, ze nie cierpie spacerówek z wozków glebokich,.I niechce zainwetowac zbyt wiele w gleboki bo wiem , ze i tak bede rozglądać sie za spacerówką . Zaluje ze pozbyłam sie spacerówki po Natanielu kupiłam Graco Quatro tor Delux i jak dla mnie to najlepsza spacerówka jaka mogłam sobie wymarzec. bardzo komfortowa zarówno dla mnie jak i dla dziecka , korzystałam z niej 3 lata :) Ja zamawialam wtedy ze stanów ta spacerówkę czekalam na nią 7 tyg i chyba teraz zrobie tak samo. a głęboki wizualnie bardzo podoba mi sie tez coneco barracuda tani jest dosc i fajnie wygląda ale gondola mala :(
http://allegro.pl/coneco-barracuda-zielona-z-fotelikiem-wyprzedaz-i3305374772.html

Ostatnia edycja:
Ikasia miałam dokładnie taki tylko że bliźniaczy(i bez gondoli-sama spacerówka) więc na jedno dziecko było jedno koło czyli wychodziło mi2:-D
Ogólnie naprawde byłam nim zachwycona,nawet podójnym był mega zwinny,bardzo lekki i jeździłam nim po każdej nawierzchni(mieszkam na wsi ) i też chyba nad xlanderem bede myśleć przy następnym

DZiewczyny a ja mam pytanie odnośnie samych spacerówek.czy są takie w których można przekładać rączkę???czy wzystkie są z rączką do pchania z tyłu??

Graco Symbio ma przekładaną rączkę na pewno...ale jakoś wykonania--średnia..widzialam ostatnio w sklepie...

Ja wczoraj M pokazałam x-landera xt i jest zachwycony..powiedzial ze chce 3-kołowego...teraz tylko wybrac kolor...podoba mi sie wlasnie ten szary...ale on troszke ciemny jest i obawiam sie ze w lecie będzie za gorąco...:p kolejny dylemat:)

Justynaj gdybym ja kupiła ciuchy na allegro z opisu stan fajny itp a w realu okazałoby sie , ze rzeczy zniszczone to bym oddała, zgłosiła do kogoś z allegro ten fakt.
Ja zawsze najpierw dokladnie czytam komentarze osoby sprzedającej jesli są same pozytywy to ufam . I nigdy ale to nigdy nie zdarzyła mi sie taka sytuacja.
Widzę, ze temat wózków na topie :p Mi podobają sie niektóre z firmy bebecar ale są dosyc drogie. Ja mam tak, ze nie cierpie spacerówek z wozków glebokich,.I niechce zainwetowac zbyt wiele w gleboki bo wiem , ze i tak bede rozglądać sie za spacerówką . Zaluje ze pozbyłam sie spacerówki po Natanielu kupiłam Graco Quatro tor Delux i jak dla mnie to najlepsza spacerówka jaka mogłam sobie wymarzec. bardzo komfortowa zarówno dla mnie jak i dla dziecka , korzystałam z niej 3 lata :) Ja zamawialam wtedy ze stanów ta spacerówkę czekalam na nią 7 tyg i chyba teraz zrobie tak samo. a głęboki wizualnie bardzo podoba mi sie tez coneco barracuda tani jest dosc i fajnie wygląda ale gondola mala :(
CONECO BARRACUDA ZIELONA Z FOTELIKIEM -WYPRZEDAŻ (3305374772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zakochałam się w tym wózku :-)

reklama
Ania ja też :) super wizualnie:-D Dla mnie na plus ogromny jest to ze są 4 koła skretne pompowane no i duze:) Stelaż świetnie wugląda. Jest jeden minus , mysle czy gondola nie jest zbyt mała....

Ostatnia edycja:
Do góry