anbas
Mamusia Kubusia
Co racja to racja...co kraj to obyczaj i nie ma sie co spierac :-) kazda ma inne doswiadczenia i jest przekonana do swoich marek/ doswiadzczen/ upodoban Nie ma co krytykowac i sie spierac kazdy ma swoj gustAnbas ale mieszkamy w roznych krajach.
a ja uwazam,ze ciuchy to jest rzecz wazna juz od malego. I tak samo jak ja wole miec mniej ciuchow ale porzadnych marek, tak samo kupuje dzieciom.
po prostu lubie dzieci i siebie dobrze ubierac. Moze dlatego,ze w dziecinstwie mialam kupowane tysiace ciuchow ale jakosci sredniej, tak teraz stawiam na jakosc a nie na ilosc.
Nie mowie, ze ciuchy hmu sa brzydkie,ale uwazam,ze nie sa najlepszej jakosci i u nas naprawde wychodza juz z mody. I to nie jest tylko moje zdanie ale wielu innych kolezanek,ktore tutaj mieszkaja.to tak jakby w Polse ubrac ciuchy z tesco prawie.
ale widzisz np. Meble z ikei tez tubylcy traktuja jak szajs, a ja np. Pokoiki dzieciece mam urzadzone z Ikei i jestem bardzo zadowolona.
takze to wszystko to kwestia gustu, i mysle,ze nie warto ani niczego probowac komus wmawiac,ani namawiac na cos innego niz lubi:-)
Czasem nawet w dobrej marce zdarzaja sie wpadki i ciuchy sa do niczego po kilku praniach...sama sie przekonalam
Ostatnia edycja: